Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το συγκεκριμενο μονιτορ το οποιο το εχω ΠΟΛΛΑ χρόνια.

Τρεμοπαιζει το power button led και δεν παιρνει σημα καθολου το monitor.

Φίλους που ρώτησα μου ειπαν οτι μαλλον θα εχει χαλασει καποιος πυκνωτης στο monitor και θα θελει αλλαγή.

Είναι εκτος εγγυησης φυσικα και δεν παιζει να το στειλω στο service της LG για να με χρεωσει 50 με 60 ευρω για δουλεια οχι πανω απο 4 ευρω.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει κανας καλος ανθρωπος που θα μου προτεινε καποιο μαγαζι ή αν αναλαμβανει ο ιδιος να επισκευασει το συγκεκριμενο με το ελαχιστο δυνατο κοστος γιατι οπως καταλαβαινετε περναμε δυσκολους καιρους. :(

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ασχοληθει κανεις.Παντως εγω προσφατα πηρα αυτην στα 80 απο εδω

Link.png Site: LG

και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Δημοσ.

Τωρα το πως κοστολογεις τη δουλεια στα 4 ευρω είναι ενα θεμα..Ο οποιοσδηποτε τεχνικός το κανει θα πρεπει να ψαξει πρωτα τι παιζει και δε θα παει να αλλαξει τον πρωτο πυκνωτη που θα βρει μπροστα του..Φυσικά μπορεί να μην είναι καν καποιος πυκνωτης,καθως τώρα τελευταια εχουμε μαθει να λεμε...δε δουλευει?Αλλαξε εναν πυκνωτη..

Οπότε είτε το δοκιμαζεις μόνος σου ή με καποιο γνωστό, είτε παιρνεις νεα οθονουλα..

Κανεις τεχνικος δε θα κατσει να ασχοληθει με το μονιτορ σου αν του πεις φτιαξτο μου με 4-5-10 ευρω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...