earth_walker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 παιδιά γεια σας και χαιρετώ την κοινότητα εγκαθιστώ μια έκδοση joomla from quickstart που τα έχει όλα μέσα και το templates στο admin panel όταν τελειώνει η εγκατάσταση μου εμφανίζει τα εξής σφάλματα πάνω στην κορυφή Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in C:\xampp\htdocs\fashion\libraries\joomla\html\parameter.php on line 512 Strict Standards: Declaration of YtUtils::resize() should be compatible with YTools::resize($image, $width, $height = NULL, $config = Array) in C:\xampp\htdocs\fashion\plugins\system\sjcore\core\ytools\ytools.php on line 758 Strict Standards: Static function SjModule::getList() should not be abstract in C:\xampp\htdocs\fashion\plugins\system\sjcore\core\sjclass\sjmodule.php on line 20 Strict Standards: Static function SjModule::getInstance() should not be abstract in C:\xampp\htdocs\fashion\plugins\system\sjcore\core\sjclass\sjmodule.php on line 21 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\fashion\plugins\system\yt\yt.php on line 21 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\fashion\plugins\system\plg_ytmegapopup\plg_ytmegapopup.php on line 137 αυτά με αποτέλεσμα το admin panel να δουλεύει αλλά το σιτε να εμφανίζεται τελείως χάλια εως καθόλου οσο και αν έψαξα δεν βρήκα λύση και έκανα το εξής τρελό το οποίο όμως όλα δουλεύουν μια χαρά και το site εμφανίζεται ακριβώς όπως το demo πήγα Global Configuration και γύρισα το Error Reporting απο System Default σε None από τότε όλα παίζουν μια χαρά Το ερωτημα μου ειναι οτι κατι τετοιο ειναι σωστο? δεν υπαρχει κανενα προβλημα? αφου ολα παιζουν μια χαρα? η μπορω να κανω κατι ωστε να λυθει το προβλημα και ετσι να το ξανα γυρισω στο System Default? περιμένω τα φώτα σας παιδιά μιας και εντάξει είμαι και λίγο γκαου γκαου
earth_walker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 PHP Version 5.4.7 και xampp 1.8.0 h 1.8.0 μπορει να φταιει κατι τετοιο?
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το πιο πιθανό είναι πως φταίει η έκδοση της PHP που έχεις. Εάν μπορείς δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την έκδοση 5.3. Εάν δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, μονόδρομος (προς το παρών) είναι η προσωρινή απενεργοποίηση της προβολής των σφαλμάτων. Εναλλακτική λύση να περιμένεις κάποια νέα έκδοση του Joomla! που θα έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα.
earth_walker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 dld ποια εκδωση του xampp να βαλω φιλε μου? μονοδρομος τι εννοεις? αν το δουλεψω ετσι θα εχω προβλημα?
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Από ό,τι βλέπω, η έκδοση 1.7 του XAMPP έχει την PHP 5.3 (όπως επίσης και Apache 2.2). Μονόδρομος εννοώ πως δεν έχεις άλλη επιλογή από το να απενεργοποιήσεις την προβολή σφαλμάτων. Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα εάν δουλέψεις έτσι, αλλά καλό θα είναι να ενεργοποιείς που και που την προβολή σφαλμάτων ώστε να βλέπεις εάν έχουν δημιουργηθεί και νέα προβλήματα. Επίσης, να χρησιμοποιείς πάντα τις τελευταίες εκδόσεις των components/modules/plugins καθώς ενδέχεται οι developers να έχουν λύσει προβλήματα "ασυμβατότητας" με την PHP 5.4.
earth_walker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 αν και λίγο αργοπορημένος φίλε μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ θα βάλω μια έκδοση XAMPP 1.7 και θα σου πω τι έγινε
earth_walker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστώ φίλε μου το πρόβλημα λύθηκε όταν έβγαλα το xampp 1.8.0 και έβαλα την έκδοση 1.7.3 να εισαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα