Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :1000-1500

Χρήση υπολογιστή :παιχνιδια και ιντερνετ

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:δεν υπαρχει καποιο απλως καινουργια παιχνιδια

οθονη εχω μια samsung που εχει και HDMI και ποντικη και πληκτρολογιο της microsoft

ειμαι απο την Πολιχνη Θεσσαλονικης και τα κομματια δεν εχω προβλημα απο οπου και να τα αγωρασω και θα το συναρμολογισει ενας φιλος μου που ξερει απο αυτα!!

λειτουργικο δεν ξερω ακομα ποιο...εσεις τι προτινετε?

εχω καποια πραγματα στο μυαλο μου αλλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας και να προτεινετε καποια καλλιτερα

Κουτι:Tubo-x atlas III full tower

Τροφοδοτικο:psu turbo-x 650w real

Επεξεργαστης:intel i7-3770 3,40 ghz

Ψυκτρα:cpu cooler corsair hydro series h60

Μητρικη:gigabyte m-atx z77

Θυρες:3x pci-expess x16, 1x pci express 1x, 10x usb 2,0,usb 3,0, hdmi port

Δικτυωση:gigabit lan

Μνημη:corsair 8gb ddr3 1600 mhz

Καρτα γραφικων:ATI HD 7870 2gb H thn AMD Radeon 7970

Σκληρος Δισκος:seagate 2tb

Σκληρος Δισκος:OCZ agility 3

Οπτικο Μεσο:samsung dvd+rw

Λειτουργικο συστημα:windows 8 pro 64 bit

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα που θα αλλαζα προσωπικα (απ΄τη συνθεση του δεινοσαυρου) εχοντας το δικο σου μπατζετ, ειναι να βαλω αυτη την καρτα γραφικων: http://www.skroutz.g...-royalKing.html και αυτον τον σκληρο: http://www.visionstu...?id=18723&cat=6..

Επεξ/σία από GP7
  • Like 1
Δημοσ.

Η σύνθεση που σου έβαλαν παραπάνω τα παιδιά είναι μέρα με την νύχτα. Και να πω πως είναι κρίμα να πάρεις Windows αν το θέλεις για το σπίτι (αν και δεν θα έπρεπε να μιλάμε για αυτά εδώ). Ψάξου αλλιώς.

Δημοσ.

Η σύνθεση που σου έβαλαν παραπάνω τα παιδιά είναι μέρα με την νύχτα. Και να πω πως είναι κρίμα να πάρεις Windows αν το θέλεις για το σπίτι (αν και δεν θα έπρεπε να μιλάμε για αυτά εδώ). Ψάξου αλλιώς.

Εδώ έβαλε Windows 8 :P Και είχε πολλά λάθη με αρχή το Tublo-x τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Τώρα είδα τα 1500 ως ανώτατο όριο. Για κάποιο λόγο διάβασα 1150 αρχικά. Τεσπα με τα παραπάνω μπορείς να πας στον black σκληρό που πρότεινε ο GP7 και ίσως σε ένα ακριβότερο κουτί αν αυτό δεν σου αρέσει.

Δημοσ.

Όχι ρε, μια χαρά είναι η σύνθεσή σου. Άντε απλά στον black γιατί τα επιπλέον 3 χρόνια εγγύησης μετράνε σε HDDs

Δημοσ.

Δες και αυτη τη σύνθεση στα 1500 ευρω μαζι με αυτον τον σκληρο δίσκο: http://www.visionstu...&step=undefined και μαζι με windows 7 home premium (αν τα προμηθευτεις αλλιως προτίμησε τα win7 professional ή τα win8).

Εβαλα 750W τροφοδοτικο για μελλοντικο Crossfire. Ειναι ακριβο αλλα, εκτος των αλλων, εχει και 7 χρονια εγγυηση. Απο εκει και περα σε σχεση με τη συνθεση του Δεινοσαυρου εκματαλλευτικα το μεγαλύτερο budget για να βαλω καλύτερη GPU, mobo, μνημες (δεν αξιζουν τα 8 ευρω διαφορα βεβαια) και εβαλα και διαφορετικο κουτι, δες μηπως σου αρεσει περισσοτερο. Συμφωνα και με αυτο το συγκριτικο review του Τομ ειναι και καλύτερο: http://www.tomshardw...an,3274-10.html

post-247983-0-00527200-1351612908_thumb.png

Δημοσ.

@alldaynews ότι είπε ο whocares

@ΧMorsX α) δεν θα διαφωνήσω με τη σκέψη για 7970 εφόσον όντως χωράει στο μπάτζετ αλλά αν είναι να πάρει 7970 ας πάρει κάποια λίγο καλύτερη υλοποίηση για να έχει και νόημα. Αυτή η συγκεκριμένη της sap που έβαλα είναι κορυφαία απ όλες τις απόψεις

β) Δεν κατάλαβα πώς σου ήρθε με τις μνήμες αλλά δεν υπάρχει διαφορά στο κόστος. Aν είναι όμως να πληρώσει αυτή τη διαφορά, ας την πληρώσει για συχνότητα ή latency.

γ) το κουτί είναι μια χαρά και αν θέλει καγκουριά είναι προτιμότερο όντως. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το 400r (δεν το νομίζω) αλλά κακό δεν είναι.

δ) Όταν μπορεί να πάρει μεγαλύτερο ssd στα ίδια λεφτά, απλά τον αγοράζει. Όσο παίζει ο 330 σ αυτήν την τιμή είναι μονόδρομος imho.

Δημοσ.

@alldaynews ότι είπε ο whocares

@ΧMorsX α) δεν θα διαφωνήσω με τη σκέψη για 7970 εφόσον όντως χωράει στο μπάτζετ αλλά αν είναι να πάρει 7970 ας πάρει κάποια λίγο καλύτερη υλοποίηση για να έχει και νόημα. Αυτή η συγκεκριμένη της sap που έβαλα είναι κορυφαία απ όλες τις απόψεις

β) Δεν κατάλαβα πώς σου ήρθε με τις μνήμες αλλά δεν υπάρχει διαφορά στο κόστος. Aν είναι όμως να πληρώσει αυτή τη διαφορά, ας την πληρώσει για συχνότητα ή latency.

γ) το κουτί είναι μια χαρά και αν θέλει καγκουριά είναι προτιμότερο όντως. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το 400r (δεν το νομίζω) αλλά κακό δεν είναι.

δ) Όταν μπορεί να πάρει μεγαλύτερο ssd στα ίδια λεφτά, απλά τον αγοράζει. Όσο παίζει ο 330 σ αυτήν την τιμή είναι μονόδρομος imho.

Οσον αφορα τις παρατηρήσεις σου στη δικη μου σύνθεση:

α) Ολες οι υπολοιπες υλοποιησεις της 7970 αρχιζουν απο 430 ευρω, θεωρω πως δεν αξιζουν αυτη τη διαφορα στην τιμη σε σχεση με την Club 3D RoyalKing. Επισης, μπορει να φαινεται το συστημα ψυξης της καπως φθηνο, αλλα μετρησεις που εχουν γινει σε διαφορα reviews δείχνουν ότι είναι αποτελεσματικο, κραταει τις θερμοκρασιες χαμηλα και δεν κανει πολυ θορυβο. Σαν το Vapor-X δεν είναι, αλλα αποτελει την πιο συμφερουσα επιλογη απο όλες τις 7970 στην τιμη που διατίθεται.

β) Για τις μνήμες τελικα συμφωνω πως δεν αξίζουν το εξτρα κοστος και για αυτο εβαλα τις απλες Ripjaws.

γ) Δεν εχω να προσθεσω κατι.

δ) Θα συμφωνησω και εδω μαζι σου, δεν ειχα προσεξει την τιμη στην οποια διατίθεται ο Intel 330 180GB.

Οριστε πως γίνεται το σύστημα μετα τις αλλαγες.

post-247983-0-03625000-1351629684_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...