DaveMurray Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 poulinos.... Άλλο πράγμα γράφω.... ο lak10, έχει την εντύπωση πως έχει συγχρονίσει με annex m, πράγμα που αυτό δεν ισχύει. Έχει συγχρονίσει κανονικά σε annex a, και απλά είχε την εντύπωση πως κλείδωσε σε annex m και το θεωρούσε πρόβλημα, και ήθελε να συγχρονίσει σε annex a. Έχει συγχρονίσει σε annex a, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τώρα, αν θέλει να συγχρονίσει σε annex m, θέλει να κάνει firmware update, για να μπορέσει να συγχρονίσει σε annex m. Το firmware που έχει τώρα, δεν έχει επιλογή για annex m.
lak10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 οταν το πρωτοσυνδεσα και εβαλα dmt ελεγε annex m και συγχρονιζα 12mbps ακριβως τα ιδια με το thomson που ειχα πριν μονο που σε εκεινο ορισα μεσω telnet annex A και ησυχασα. οσο για το firmware εχω το τελευταιο
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 οταν το πρωτοσυνδεσα και εβαλα dmt ελεγε annex m και συγχρονιζα 12mbps ακριβως τα ιδια με το thomson που ειχα πριν μονο που σε εκεινο ορισα μεσω telnet annex A και ησυχασα. οσο για το firmware εχω το τελευταιο με το Thomson σε dmt εβλεπες τα Upload tones Μεχρι εκει που ειναι και τωρα .β.οταν ειχες annex m και το γυρισες σε annex a η αναποδα ειδες διαφορα στο upload margin???
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 αν μπορεις να το κανεις δοκιμη λογικαθα πρεπει να σου βγαλει παραπανω Upload tones αν πραγματι ειναι annex m.ελπιζω να βρω λιγο χρονο να βγαλω και εγω 2 screen shots Με fortthnet με annex m vs annex a για να δουμε τα bits per tone.αρκει να βρω λιγο χρονο.
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 οταν το πρωτοσυνδεσα και εβαλα dmt ελεγε annex m και συγχρονιζα 12mbps ακριβως τα ιδια με το thomson που ειχα πριν μονο που σε εκεινο ορισα μεσω telnet annex A και ησυχασα. οσο για το firmware εχω το τελευταιο μην συγκρινεις ταχυτητες μεταξυ διαφορετικων ρουτερ διοτι δεν θα βγαλεις ακρη . poulinos.... Άλλο πράγμα γράφω.... ο lak10, έχει την εντύπωση πως έχει συγχρονίσει με annex m, πράγμα που αυτό δεν ισχύει. Έχει συγχρονίσει κανονικά σε annex a, και απλά είχε την εντύπωση πως κλείδωσε σε annex m και το θεωρούσε πρόβλημα, και ήθελε να συγχρονίσει σε annex a. Έχει συγχρονίσει σε annex a, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τώρα, αν θέλει να συγχρονίσει σε annex m, θέλει να κάνει firmware update, για να μπορέσει να συγχρονίσει σε annex m. Το firmware που έχει τώρα, δεν έχει επιλογή για annex m. λογικα με τα official firmware παιζει annex m το netgear????γιατι αυτο ειδα στο Link πιο πανω.δεν ειδα κατι για custom firmware για να παιξει annex m.εκτος αν εννοεις οτι εχει κανα παλιο που δεν υποστηριζει annex m μετα απο reboot μου εμφανισε Annex M το παραξενο εδω ειναι οτι παλι το Upload ειναι το πρασινο μεχρι τα κλασσικα bits που ειναι στο annex a αλλα μετα μεχρι τα upload bits του annex m εσυ εχεις bits ενω δενεχεις παραπανω Upload αλλα η αφασια ειναι οτι δεν ειναι γεματα σαν να ηταν download bits se annex a.κατι μαμακια εχει κανει ο οτε δεν στεκει αλλιως.αμα συγκρινεις με την προηγουμενη εικονα θα δεις οτι ησουν γεματα τα tones αυτα με bits ενω τωρα ενω φαινεται σαν download bits δενειναι γεματα.κανονικα αυτα θα πρεπε να ειναι Upload bits se Καθαρο annex m
lak10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 στην πρωτη εικονα εχω ριξει το snr και τωρα που το ξαναεριξα δεν εμφανιζει annex στον ΟΤΕ που να απευθυνθω?
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 αν πραγματι χανεις σε ταχυτητα οταν συγχρονιζει σε annex m οταν λες απλα παρε τις βλαβες του οτε η το support Τι εχουν μπας και σου πουν κατι η κανουν κατι αν εσυ δεν μπορεις στο Netgear να ορισεις κατι.
lak10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 μαλλον δεν θα κανω τιποτα γιατι η γραμμη ειναι μεσω ΧΕΓ στη forthnet και το support ειναι αισχος οποτε παπαλα εδω δεν μου δινουν fast path
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 το γελιο ειναι οτι στην δευτερη εικονα καπου πηρε το ματι μου οτι γραφει fast path
lak10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 το ειδα αλλα δεν νομιζω να ισχυει ping στο google.com μου δινει μεσο ορο 95ms
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ε ναι δεν νομιζω οτι ισχυει γιατι ο οτε απο default δινει interleave β.και εγω με forthnet και Interleave και με τορρεντ να ανεβαζει full εχω μεσο ορο 105
lak10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 με ζοριζει λιγιο ο τροπος διαχερησης του firewall που χωριζει τις συνδεσεις σε inbound και outbound τι ακριβως ειναι αυτα εισερχομενες και εξερχομενες συνδεσεις? εμεις οταν ανοιγουμε μια πορτα για να συνδεθουμε καπου εχουμε εξερχοεμνη συνδεση σωστα?
DaveMurray Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν θα έπρεπε να σε μπερδεύει κάτι τέτοιο. Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω, με απλό, καθημερινό παράδειγμα.... (χονδρικά) inbound = όταν ανοίγες την πόρτα του σπιτιού σου και μπαίνεις μέσα outbound = όταν ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου και βγαίνεις έξω από αυτό Υπάρχουν λοιπόν, 2 τρόποι για να προστατέψεις το σπίτι σου (δίκτυο σου). Απαγορεύοντας την εισερχόμενη κίνηση προς τις πόρτες συνολικά η μεμονομένα, και απαγορεύοντας την έξοδο συνολικά η μεμονομένα από τις πόρτες. Πόρτες = πόρτες σπιτιών Φαντάσου το κάπως έτσι. Σε ένα σπίτι (σε ένα δίκτυο) έχεις 65.535 πόρτες. Απαγόρευση inbound = απαγορεύεις την είσοδο πακέτων/δεδομένων προς όλες η προς συγκεκριμένες πχ 80 (http), όταν δεν θέλεις ο έξω κόσμος, το internet, να έχει πρόσβαση στον web server του δικτύου σου. Απαγόρευση outbound = απαγόρευση εξόδου πακέτων/δεδομένων προς όλες η προς συγκεκριμένες πχ 80 (http) πχ θέλεις να απαγορεύσεις σε έναν υπολογιστή του δικτύου σου να μπορεί να βλέπει σελίδες, να κάνει σερφάρισμα με κάποιον φυλλομετρητή (browser) στον παγκόσμιο ιστό (world wide web) Διάβασε τα όλα αυτά προσεκτικά, και δεν θα χρειάζεται ξανά να μπερδεύεσαι, θα έχεις καταλάβει πλήρως... *σημείωση: έγραψα εντελώς αυθαίρετα, με απλά παραδείγματα, όχι ειδικά, με ορολογίες, κτλ κτλ... για να μπορέσεις να το καταλάβεις ευκολότερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα