george664 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παρακαλω ηθελα να μαθω πως ανοιγεις πορτες στο ρουτερ αυτο και πως ανοιγεις πορτες που δεν τις εχει ετοιμες ευχαριστω
DaveMurray Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει κάπου το "Add Custom Service" στο Port Forwarding / Port Triggering ; Από εκεί φτιάχνεις ένα νέο service όπου θα ανοίγει πόρτες. Θα μπορούσα να βοηθήσω/σουμε περισσότερο αν μας κάνεις ένα screenshot το τι δείχνει αν πατήσεις το Add Custom Service. Προσωπικά, μιας και δεν το έχω το συγκεκριμένο router για να σου πω, περιμένω το screenshot
george664 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 φιλε ευχαριστω για την βοηθεια αυτη την εικονα εχει
DaveMurray Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραία...! Στο Name πχ: Utorrent Τype: TCP/UDP Start και End Port την ίδια πόρτα που έχεις ρυθμίσει στο utorrent/μtorrent Apply Ε μετά θα βρεις την νέα σου πόρτα στην λίστα μαζί με τις "έτοιμες" Παρόμοια γίνεται και με άλλες πόρτες, για άλλα προγράμματα / υπηρεσίες. Βλέπεις ποια πόρτα ζητούν να ανοίξεις, αν είναι tcp σκέτο η udp σκέτο, η tcp και udp και ανάλογα φτιάχνεις τα υπόλοιπα
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 απλα α.αν εχεις otenet πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια απο το site Της Otenet διοτι κοβει διαφορα Ports. επισης στο Netgear προληπτικα βαλε το τελευταιο firmware. επισης αν υπαρχει dmz το χρησιμοποιεις για να ανοιξεις ολα τα ports για μια Ip απευθειας. το Upnp εφοσον εκανες Port forward μπορεις να το κλεισεις. επισης το πιο ευκολο ειναι να ανοιγεις tcp και udp για να μην μπερδευεσαι τι θελει το καθε application επισης προσεχε με τα Firewall μην σε κοβουν.του ρουτερ δυσκολο διοτι συνηθως τα Port forward rules κανουν bypass το firewall αλλα πιο πολυ προσεχε τα software firewall.των windows η καποιο αλλο που εβαλες.
george664 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Φιλε poulinos σε ευχαριστω για την βοηθεια σου εχω ΟΤΕ εχω κανει Port forward αλλα ειχα ανοικτο Upnp οποτε θα το εχω κλειστο .Εχω το εξης προβλημα μεσω υπολογιστη προσπαθω να δω εικονα μεσω δικτυου απο ενα slingbox που εχω σε αλλο δικτυο αλλα ενω φαινεται συνδεμενο (Configuration loaded) αλλα εικονα δεν εχω .Ενω μεσω κινητου εχω εικονα μπορεις να δωσεις εξηγησει ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Φιλε poulinos σε ευχαριστω για την βοηθεια σου εχω ΟΤΕ εχω κανει Port forward αλλα ειχα ανοικτο Upnp οποτε θα το εχω κλειστο .Εχω το εξης προβλημα μεσω υπολογιστη προσπαθω να δω εικονα μεσω δικτυου απο ενα slingbox που εχω σε αλλο δικτυο αλλα ενω φαινεται συνδεμενο (Configuration loaded) αλλα εικονα δεν εχω .Ενω μεσω κινητου εχω εικονα μπορεις να δωσεις εξηγησει ευχαριστω το μονο που μπορω να σκεφτω απλα δεν ξερω αν παιζει ετσι το sling box ειναι ναι μεν να εχεις κανει τα παντα σωστα και για αυτο να παιζει απο κινητο αλλα λεω μηπως ειναι σαν τις καμερες που εχω δει δυο παραξενα α.να μην παιζει πχ απο mozilla ,chrome Κτλ και να παιζει απο explorer β.να μην εχουν κατεβει η να μην εχουν γινει Install ta plugins για να βγει η εικονα στο pc σου. δηλαδη σε πολλα καταγραφικα την πρωτη φορα που συνδεεσαι σου κατεβαζει καποιο plugin για να δεις εικονα.δεν ξερω αν παιζει ετσι το slingbox απλα το αναφερω.λογικα το Upnp που ηταν ανοιχτο δεν θα σου κανει θεμα απλα εγω το κλεινω εφοσον κανω Port forward.
george664 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Eχαριστω για την βοηθεια σου στο ρουτερ αυτο πριν 2 ημερες δεν ειχα κανενα προβλημα .Επισης το optimizing sto stream bitrate ειναι 0!!!
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Eχαριστω για την βοηθεια σου στο ρουτερ αυτο πριν 2 ημερες δεν ειχα κανενα προβλημα .Επισης το optimizing sto stream bitrate ειναι 0!!! αυτο στο slingbox το εχεις?λογικα αμα τα βλεπεις απο το κινητο δεν εχει γινει κατι λαθος στο setup.αν επαιζε παλια κανονικα και στο pc και τωρα οχι μηπως καποιο κολλημα με το browser η με το προγραμμα που μπαινεις?με αλλο pc δοκιμασες?δεν το εχω δουλεψει το προγραμμα για να σου πω κατι παραπανω.
george664 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ναι το εχω πολυ καιρο .Επισης συνδεσα λαπτοπ στο ιδιο δικτυο και δουλεψε χωρις προβλημα Επισης διεγραψα το προγραμμα απο τον υπολογιστη το εγκατεστησα ξανα αλλα δεν ειδα φως !!!!!!Διαβασα οτι δουλευει σε windows 7 32 bit αλλα αυτο δεν νομιζω να ειναι σωστο
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 αν σε αλλο Pc δουλευει σωστα τοτε σιγουρα απο ρυθμισεις εισαι μια χαρα.τωρα αν ειναι θεμα λειτουργικου η αν εχει βγει καποιο Update για να παιζει σε windows 7 δεν ξερω.
george664 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Σημερα δοκιμασα παλι σε αλλο υπολογιστη παντα στο ιδιο δικτυο αλλα δεν επαιξε .Αλλαξα ρουτερ εβαλα αυτο που μου εδωσε ο ΟΤΕ και δουλεψε στο νεο pc στο αλλο οχι!!!Εψαξα να βρω οδηγιες ρυθμισεως του ρουτερ μηπως εχω κατι λαθος αλλα δεν βρηκα
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Σημερα δοκιμασα παλι σε αλλο υπολογιστη παντα στο ιδιο δικτυο αλλα δεν επαιξε .Αλλαξα ρουτερ εβαλα αυτο που μου εδωσε ο ΟΤΕ και δουλεψε στο νεο pc στο αλλο οχι!!!Εψαξα να βρω οδηγιες ρυθμισεως του ρουτερ μηπως εχω κατι λαθος αλλα δεν βρηκα στο ρουτερ περα απο το να κλεισεις κανα firewall που εχει και να κανεις port forward και να εισαι σιγουρος οτι το εχεις κανει σωστα δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις.την συνδεση την σεταρεις σαν Pppoe/llc και δες για το netgear για κανα τελευταιο firmware Μηπως υπαρχει.και καντο κανα Hard reset μηπως εχει πειραχτει κατι.δεν εχει κατι αλλο να πειραξεις στον ρουτερ.απλα οτι εχει σχεση με firewall κτλ κλειστα τελειως.αν και μου φαινεται παλι παραξενο αφου μου λες οτι με το Netgear και με το κινητο εισαι οκ.και δοκιμασε το pc Με καλωδιο οχι με wireless απλα προληπτικα χωρις να σημαινει οτι φταιει αυτο.και ριξε hard reset στο ρουτερ και δες για firmware update γιατι βγαζει πολλα H netgear.συνηθως τα περισσοτερα μοντελα τσεκαρουν αυτοματα για firmware οταν συνδεθεις στο web interface Τους.αν δεν το κανει τοτε δες εσυ στο site αν εχει πιο νεο
george664 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Φιλε poulinos το προβλημα το ελυσα οταν αλαξα την πορτα στο slingbox και στο δικτυο που βλεπω μεσω NETGEAR εκανα τις ρυθμισεις στον Anti-Virus συμφωνα με τις οδηγιες τις slingbox ευχαριστω για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα