vag61 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπέρα προσπαθώ να περάσω τα windows 8 με virtyalbox αλλα μου ειναι αδύνατο. τον εικονικο δισκο τον θέλω στον δισκο D: μου βγάζει........αυτο γνωριζει κανείς ευχαριστω ολλους ευχαριστω sargio01 αλλα εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω?? μηπως μπορείς να με βοηθείσεις ισος με καποιες φωτογραφίες ή όπως νομίζεις καλύτερα Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2012 από vag61
sargio01 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ρυθμίζοντας τις παραμέτρους του εικονικού δίσκου, όρισε τη χρωματική κλίμακα στα 32bit. Το παράθυρο σε δεύτερο πλάνο, σε ενημερώνει για τη μερική συμβατότητα των συσκευών ήχου με το virtual box...
vag61 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα προσπαθώ να περάσω τα windows 8 με virtyalbox αλλα μου ειναι αδύνατο. τον εικονικο δισκο τον θέλω στον δισκο D: μου βγάζει........αυτο γνωριζει κανείς ευχαριστω ολλους ευχαριστω sargio01 αλλα εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω?? μηπως μπορείς να με βοηθείσεις ισος με καποιες φωτογραφίες ή όπως νομίζεις καλύτερα
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι κάτι τραγικό. Το μήνυμα για το audio input σου λέει ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει την κάρτα ήχου. Πήγαινει στα settings της virtual machine στο virtualbox και μετά στο Audio και επέλεξε το Windows Direct sound και δοκίμασε τις επιλογές από το Audio Device. Το μήνυμα για το 32bit χρώμα το διορθώνεις αν στα 8άρια που εγκατέστησες πας στις ρυθμίσεις ανάλυσης οθόνης και επιλέξεις 32bit χρώμα. Kάνεις δεξί κλικ->Αλλαγή ανάλυσης στην επιφάνεια εργασίας (στο wallpaper όχι στα gadgets), μετά πάτα Ρυθμίσεις για προχωρημένους, μετά καρτέλα Προσαρμογέας και τέλος στο κουμπί Λίστα λειτουργιών. Επέλεξε την ανάλυση και το βάθος χρώματος (32bit) και πάτα ΟΚ. Δες για τα 7άρια εδώ (http://www.guidingtech.com/9914/change-from-16-bit-to-32-bit-color-windows-7/), παρόμοια είναι και στα 8άρια.
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πρωτη φορα με virtual box και μου εβγαλε αυτο το σφαλμα : Οταν παταω continue, μου δειχνει αυτο : Γιατι;
corrupted Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μεχρι να βρεις ακρη, βαλε να κατεβαινει η 32bit εκδοση του Ubuntu... 1
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ok, τα βρηκα και τα δυο. Για το πρωτο, ηθελε να ρυθμισω το bios. Για το 2ο ηθελε να κανω mount το iso. ;P Μαθαινω! ** Για να μη κολλαει τοσο πολυ το virtualbox, να αυξησω ram και gpu memory; Επισης οι αλλαγες που κανω ειναι μονιμες ή εαν κλεισω το virtualbox επανερχονται; ** 1
corrupted Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν ηξερα οτι το VirtualBox τραβαει πληροφοριες απο το BIOS του host. To εμαθα και αυτο... ** Για να μη κολλαει τοσο πολυ το virtualbox, να αυξησω ram και gpu memory; Επισης οι αλλαγες που κανω ειναι μονιμες ή εαν κλεισω το virtualbox επανερχονται; ** E, 8GB RAM εχεις, δωσ'του τα 4 να γουσταρεις! Τις αλλαγες τις κανεις με κλειστη τη VM.
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μπα,παλι ψιλοκολλαει. Μαλλον φταει η video memory που παει 128mb μεγιστο. Κριμα και εχω 1gb στην καρτα γραφικων.
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω ότι δεν παίρνει την video memory από την κάρτα γραφικών αλλά από το σύστημα.
Asimov Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα Σε win xp που τρεχω μεσω virtual box, πως μπορω να ορισω, σε full screen mode, να καταλαμβανουν πληρως τις διαστασεις της οθονης χωρις να χανω σε αναλυση ή να "χανεται" μερος της επιφανειας εργασιας;
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ειναι εξ'ορισμου απο το προγραμμα. Παει μεχρι 1024x768 αναλυση εαν θυμαμαι καλα. Και video memory μεχρι 128, αλλα διαβασα οτι εαν δωσεις αυτη την εντολη : vboxmanage modifyvm MyVMBoxName --vram 256 παει μεχρι τοσο, αλλα οχι παραπανω. Θα το δοκιμασω και θα σας πω.
Luxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Βασικα τωρα που ξαναμπηκα η αναλυση πηγε 1920x986 και δε κολλαει καθολου! Μαλλον επρεπε να ενεργοποιησω το 3d acceleration πιο νωρις!
jim_p Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Για να εχεις αναλυσεις περα απο τις βασικες που ειναι 4:3, πχ 1024*768, 800*600 κλπ πρεπει να βαλεις στο guest os και τα vbox additions, επειδη περιλαμβανουν τον driver για την "gpu" του. 2
johnis299 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Για καλύτερες επιδόσεις χρησιμοποίησε το vmware είναι πολύ καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα