Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας. Εχω το συστηματακι της υπογραφής μου. Κατα ποσο θα υπάρξει γενική διαφορά, αν θα υπαρξει, που θα υπαρξει, και κατα ποσο αξιζει αυτη η διαφορα αν θα αντικαταστησω την μητρικη μου με αυτην εδω....??

Από αυτήν εδώ:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3309#ov

Σε αυτή εδώ:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3234#sp

Δημοσ.

Καμία διαφορά δεν θα υπάρξει εκτός από την περίπτωση που σκέφτεσαι να κάνεις sli με δύο καρτες γραφικών. Με τη δικιά σου θα έχεις sli χ4 ενώ με την άλλη Χ8. Γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό?

Δημοσ.

Βασικά την αλλαγή την σκέφτομαι κυρίως γιατί η pci κάρτα ήχου που έχω στην μητρική μου, κρύβει σχεδόν ολόκληρη την ροή αέρα της κάρτας γραφικών. Δηλαδή κρύβει τον χώρο κάτω από τους ανεμιστήρες και είναι λίγο ενοχλητικό αυτό, κ θέλω να παω σε ΑΤΧ...

Δημοσ.

Πιο λογικό είναι να βγάλεις την κάρτα ήχου και να μείνεις με την onboard. Αν δεν πρόκειται να δώσεις χρήματα και δε βαριέσαι το βάλε-βγάλε, προχώρα. Διαφορά μην περιμένεις να δεις πάντως.

Δημοσ.

νομιζω οτι οι διαφορες ειναι περισσοτερες. κερδιζει usb 3.0, sata III, 3 θεσεις ακομα για sata, 2 εξτρα θεσεις για ram που ισως του χρειαστουν στο μελλον, καλυτερο συστημα ψυξης και καλυτερα ρευματα.

τα βαζει κατω και αν η διαφορα στην τιμη δεν ειναι μεγαλη εγω νομιζω οτι αξιζει!!

Δημοσ.

απο οτι ειδα λιγο απο τα λινκ που παραθετεις η δευτερη μητρική εχει 6 θήρες για μνημες μεχρι 16 γιγα συναλικα και όπως ειπαν και πιο πάνω τα + ειναι usb 3.0, sata III, 3 θεσεις ακομα για sata και η πιο συγχρονη υποστηριξη σε σκληρους δισκους και όχι μονο εγω θα πρόσθετα πάντως αλλα 8 γιγα επιλεον στη νεα μητρική μιας που οι τιμες πλεον ειναι πολυ συμφέρουσες!

Δημοσ.

Πόσο θα παίρνατε εσείς την δεύτερη μητρική μεταχειρισμένη σε άριστη κατάσταση και με εγγύηση ώστε να αξίζει το "πράμα"......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...