leonidasetsi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας, θέλω να κάνω το λεγόμενο merge σε ένα αρχείο avi δηλαδή να του ενσωματώσω γρήγορα subtitles. Χρησιμοπειώ το "AVIAddXSubs" αλλά το πρόβλημα είναι ότι το τελικό αρχείο βγένει σε .divx ενώ εγώ το θέλω σε .avi επέκταση.Ξέρει κανένας καμία λύση σε αυτό ;
leonidasetsi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά από όσο είδα και σε άλλα φόρουμ, άμα κάνω το divx convert σε avi θα φήγουν τα subtitles..πάντως θα το δοκιμάσω και θα σου πω.EDIT : απο'τι βλέπω στο preview του converter είναι και τα subtitles μαζί,αλλά αργεί υπερβολικά και αθτο έχω να το κάνω σε 23 αρχεία ακόμα..υπάρχει κάτι ποιό σύντομο;; επισης τα subs τα βγάζει σε κινέζικα
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δεν γίνεται αυτό που θέλεις,είναι διαφορετικά πρότυπα. Αν την ταινία την θέλεις μόνο για τον Η/Υ τότε μπορείς απλά να αλλάξεις την επέκταση σε avi και όλα τα προγράμματα θα την παίξουν σωστά. Αν είναι για TV ή γενικά άλλη συσκευή και δεν υποστηρίζει divx τότε σου μένει μόνο η χρονοβόρα διαδικασία του καψίματος του υποτίτλου πάνω στην εικόνα.
leonidasetsi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Tα θέλω ώστε να τα κάνω 5-5 σαν 1 αρχείο με το "Quick AVI Joiner" τώρα θα δω εάν υπάρχει quick divx joiner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα