christs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Kαλησπερα σε ολους. Ευχαριστω εκ των προτερων οσους θα διαβασουν το κειμενο μου, και με συμβουλεψουν. Μετα απο 2 χρονια αποφασισα να ξανα βαλω ιντερνετ σταθερο (οχι στικακια κτλ), στο σπιτι. Ειμαι και φοιτητης. Μετα απο ενδελεχες ψαξιμο σε πολλες εταιριες (οτε, wind, hol, cyta) κατεληξα οτι οι πιο συμφερουσες προσφορες που μου εδωσαν, ηταν οι εξης 2: ΗOL: 15 ευρω το μηνα, 24Mbps internet, τελος ενεργοποιησης 36 ευρω. Cyta: 16 ευρω το μηνα, 4 Mbps internet, τελος ενεργοποιησης 20 ευρω, δωρο πρωτο παγιο (δηλαδη τα πρωτα 16 ευρω). Οποτε, με μια σουμα, εχουμε οτι συνολικα για ενα χρονο, θα μου βγει η μεν HOL 20 ευρω ακριβοτερα, απο τη δε Cyta, αν επιλεξω την πρωτη. Θα ηθελα να σας ρωτησω, ποια ειναι η γνωμη σας, ποια εταιρια να επιλεξω? Πιστευετε οτι η 4αρα γραμμη της Cyta θα με καλυψει ικανοποιητικα σε περιπτωσεις που θελω να δω streaming κατι, και σε παιχνιδια (οπως π.χ. dota-lineage)? ή να παω στη σιγουρη λυση των 24Mbps της ΗOL με μονο 20 ευρω παραπανω? Η συνδεση ειναι για Θεσσαλονικη, Τουμπα, αν βοηθαει καπου. Ευχαριστω και παλι!
mpasketpro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 24mbps στην HOL θεσσαλονικη λογικα θα πιανεις ~15. Με την 4 της Cyta λογικα ~2. Τωρα,αν θες να παιζεις παιχνιδια,να κατεβαζεις ή να δεις streaming οπως ανέφερες,εγω θα προτιμουσα την HOL. Ναι μεν ακριβωτερη αλλα θα μπορεσεις να κανεις την δουλεια σου. Αν θες απλα να μπαινεις λιγο facebook καμια ειδηση τιποτα τετοιο ξερω γω τοτε Cyta. Θα μπορουσες να ρωτησεις κανεναν γειτονα που εχει Cyta για τις ταχυτητες.
christs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 24mbps στην HOL θεσσαλονικη λογικα θα πιανεις ~15. Με την 4 της Cyta λογικα ~2. Τωρα,αν θες να παιζεις παιχνιδια,να κατεβαζεις ή να δεις streaming οπως ανέφερες,εγω θα προτιμουσα την HOL. Ναι μεν ακριβωτερη αλλα θα μπορεσεις να κανεις την δουλεια σου. Αν θες απλα να μπαινεις λιγο facebook καμια ειδηση τιποτα τετοιο ξερω γω τοτε Cyta. Θα μπορουσες να ρωτησεις κανεναν γειτονα που εχει Cyta για τις ταχυτητες. ευχαριστω για την απαντηση. το 15αρι στη hol μου φαινεται οκ, αλλα αντι για 4αρι, να εχω πραγματικη ταχυτητα 2mbps στην cyta, δεν ειναι καπως υπερβολικο?? Το λεω, διοτι εχουμε cyta σε μια επαρχιακη πολη, στο σπιτι των γονιων μου, και η 4αρα γραμμη πραγματι ειναι 4mbps, μιας και κατεβαζω με 400kb κτλ κτλ. Πραγματι, αν μιλαμε για πραγματικη γραμμη στο μισο, ουτε να το σκεφτω να βαλω, δε νομιζω πως θα με καλυπτει κατι τοσο χαμηλο. Στο μυαλο μου ειχα τη συγκριση 4αρα της cyta vs 15-17αρα της Hol. Aν η 4αρα, ειναι 2αρα, μαλλον η Hol ειναι μονοδρομος για μενα.
Beerloah Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Για να είσαι άνετος, HoL. Και η Cyta είναι αξιόλογη, αλλά το πακέτο της παρέχει μικρότερη ταχύτητα και δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάσεις 4mbps. 1
humanoid Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω για Θεσσαλονίκη τι παίζει, αλλά ρίξε μια ματιά στις προσφορές που έχει βγάλει η Wind. Με 15 ευρώ σου δίνει internet στα 24Mbps και σταθερό τηλέφωνο. Προσωπικά πάντως που είμαι συνδρομητής της, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
weber122 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 και εγώ θα σου πω να μην κοιτάξεις τη cyta. εκτός από το πακέτο που προσφέρει δεν συμφέρει και πολύ, δεν εμπιστεύομαι και πολύ το τεχνικό της τμήμα
christs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω για Θεσσαλονίκη τι παίζει, αλλά ρίξε μια ματιά στις προσφορές που έχει βγάλει η Wind. Με 15 ευρώ σου δίνει internet στα 24Mbps και σταθερό τηλέφωνο. Προσωπικά πάντως που είμαι συνδρομητής της, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Nομιζα οτι το promotion που εχεις αναλαβει να κανεις για την Wind, επεκτεινοταν μονο στο τοπικ "Κινητη τηλεφωνια". Δεν ηξερα οτι μεχρι και στα ADSL τοπικς προμοταρεις τη συγκεκριμενη εταιρια. Aς σε ενημερωσω τουλαχιστον, πιο πολυ για να μην την πατησει κανενα αλλο παιδι, και οχι τοσο για σενα, μιας και εσυ πιστευω οτι θα το γνωριζεις, πως η Wind εχει τελος ενεργοποιησης 75 ευρω περιπου. Αυτα τα λεφτα, ας τα δωσει κανα αλλο κοροιδο, εγω ευχαριστω, αλλα δε θα παρω. @προς ολους Ευχαριστω για οσα παιδια εγραψαν την αποψη τους, τελικα επελεξα την προσφορα της Hol, αν και τελικα το τελος ενεργοποιησης θα βγει 42 ευρω και οχι 35 ευρω, οπως αρχικα μου ειχαν πει. Ας οψεται, δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα. Ελπιζω αυτη η τελικη διαφορα των 30 ευρω μεταξυ Hol και Cyta να καλυφθει επαρκως απο μια ικανοποιητικη ταχυτητα κοντα στα 15Mbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα