rounsmith Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά, ας μην πυροβολάμε το πλαίσιο, και γω έχω νευριάσει πολλες φορές με τις μούφες που πετάει για προσφορές, αλλά είναι μια ελληνική εταιρία με ένα ελληνικό προιόν και τουλάχιστον από το service τους είμαι ικανοποιημένος. Όσον αφορά τη Foxconn, είναι ένας κολοσσός που φτιάχνει τα πάντα, από imac μέχρι dell και hp, οπότε καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε μερικές φορές. Γνώμη δεν έχω για τη μητρική του πλαισίου, αλλά ή γνώμη ενός αγνώστου δεν είναι ικανή να κρίνει ένα προιόν. Πουλάει το Πλαίσιο ελληνικά προιόντα από πότε? 2
ppaio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά, ας μην πυροβολάμε το πλαίσιο, και γω έχω νευριάσει πολλες φορές με τις μούφες που πετάει για προσφορές, αλλά είναι μια ελληνική εταιρία με ένα ελληνικό προιόν και τουλάχιστον από το service τους είμαι ικανοποιημένος. Όσον αφορά τη Foxconn, είναι ένας κολοσσός που φτιάχνει τα πάντα, από imac μέχρι dell και hp, οπότε καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε μερικές φορές. Γνώμη δεν έχω για τη μητρική του πλαισίου, αλλά ή γνώμη ενός αγνώστου δεν είναι ικανή να κρίνει ένα προιόν. Και επειδη ειναι ελληνικο τι; Κανει μαιμουδιες σε ολα τα επιπεδα και για αυτο πρεπει να κλεισει...
katsikoula Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 το Πλαίσιο βουλγαρικών συμφερόντων δεν είναι?????
Ntinaras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 οχι ειναι ελληνικο και τις μητρικες τις φτιαχνει στο υπογειο στη μαγουλα λιωνοντας πυριτιο σε καλουπια 6
katsikoula Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 οχι ειναι ελληνικο και τις μητρικες τις φτιαχνει στο υπογειο στη μαγουλα λιωνοντας πυριτιο σε καλουπια Σοβαρά μιλάς τώρα???
GerwnOnoufrios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς πόσο χώρο πιάνουν τα Windows 7 Ultimate 64-bit ;
Captain Nemo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 22γβ Windows 7 system requirements 20 GB (64-bit) αλλα μπορεί να είναι και 22 γάβ πάντως τα (32-bit) θέλουν 16 νιάου.
orck Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Σοβαρά μιλάς τώρα??? Ναι στην Μαγουλα λιωνουν την αμμο θαλασσης για να φτιαξουν το πυριτιο, μαζευουν καθε πρωι αμμο απο τις παραλιες της Ελευσινας. 4
katsikoula Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ναι στην Μαγουλα λιωνουν την αμμο θαλασσης για να φτιαξουν το πυριτιο, μαζευουν καθε πρωι αμμο απο τις παραλιες της Ελευσινας. κάτι που δεν περίμενα ποτέ ότι θα διαβάσω. εγώ είχα την εντύπωση ότι όλα τα προϊόντα TurboX έρχονται από έξω από συμφωνίες με άλλες εταιρίες...
rounsmith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 κάτι που δεν περίμενα ποτέ ότι θα διαβάσω. εγώ είχα την εντύπωση ότι όλα τα προϊόντα TurboX έρχονται από έξω από συμφωνίες με άλλες εταιρίες... Τρολλάρει...
orck Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 katsikoyla, ενα αστειακι εκανα. Μαλλον συνεχισα το πετυχημενο αστειο που ξεκινησε ο Ntinaras. Γιαυτο εβαλα και το σχετικο smiley. Φυσικα το πυριτιο εχει σαν πρωτη υλη την αμμο θαλασσης αλλα θελει επεξεργασια για να γινει καθαρο πυριτιο, μετα θελει αλλη επεξεργασια και μηχανηματα ακριβειας για να γινουν οι προσμιξεις, να κατασκευαστουν δηλαδη τα τσιπ, το Πλαισιο και το καθε μαγαζι το μονο που μπορει να κανει ειναι να συναρμολογει τις πλακετες κατα την βουληση του πελατη. Ολα ειναι απο Κινα η Ταιβαν. rounsmith, μηπως εχει παρεξηγηθει η εννοια του τρολ; Τρολ ειναι καποιος που προσπαθει συστηματικα να προκαλεσει τους αλλους χρηστες η να δημιουργησει ταραχη. Στο θεμα μας, θεωρω ενδιαφερον το πρωτο πακετακι, το βαλαν αμεσως μολις εκανα παραγγελια και πληρωσα για τον ιδιο SSD 64 περιπου στα ιδια λεφτα χωρις την μνημη ομως. Τα υπολοιπα σετακια δεν μπορω να τα κρινω καθως δεν ξερω καθολου τις καρτες γραφικων. Οι μητρικες Foxconn δινει μητρικες ακομη και στην IBM και στην Dell. Οι συγκεκριμενοι κατασκευαστες μπορει να μην ασχολουνται με υπερχονισμους, υδροψυξεις, μοντες αλλα με μηχανηματα τους δουλευουν ολοκληρα κρατη, δεν ειναι τυχαια οι μεγαλυτερες εταιριες παγκοσμιος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα