qsis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τυχαία δεν είναι σίγουρα , αλλά υπάρχουν άλλοι που ειναι καλύτεροι σε αυτό το τομέα Επίσης αμφιβάλλω στο κατά πόσο η ποιότητα που απαιτεί το πλαίσιο είναι ίδια με αυτή που απαιτεί η apple.. Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Vaggos02 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μου αρέσει που κράζουμε το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο και μέσα στην ίδια πρόταση που αποκαλούμε τη Foxconn τυχαία εταιρία... Ε ρε αθάνατε Έλληνα...
deadp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Προσωπικά, δε θα ξεχάσω το πόσο προσκολλημένη στα jumperάκια ήταν η Foxconn...
Ntinaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μου αρέσει που κράζουμε το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο και μέσα στην ίδια πρόταση που αποκαλούμε τη Foxconn τυχαία εταιρία... Ε ρε αθάνατε Έλληνα... δεν ειναι το προβλημα η επιλογη της φοξκον,το προβλημα ειναι οτι πουλαει Low end προιοντα σε mid range τιμες και τα παρουσιαζει ως high end κτηνη... 12
cyberrobot Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς όλα γύρο μας Foxconn ή κάτι αντίστοιχο είναι (WD,Seagate,Gigabyte, κτλπ) το μόνο που αλλάζει είναι τα ποιοτικά στάνταρ στην κατασκευή που βάζει μία εταιρία στα προϊόντα της....
qsis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι σωστό , πολλά πράγματα στους υπολογιστές και στις μητρικές μας είναι foxconn , και πάλι όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι μια μητρική με το brand της fc είναι χειρότερη από μια asus/gigabyte/msi. Άμα είναι foxconn και turbox , κλαφτα Χαράλαμπε Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia 2
simplemind79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 σε οικονομικη προταση με 200 ευρω αν θες να κανεις αναβαθμιση απο P4 νομιζω δεν ειναι ασχημα!
livaspy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 ...Παιδιά η foxconn, η delta και άλλες εταιρείες είναι αρκετά γνωστές και βγάζουν oem προιοντα για πολλούς επώνυμους κατασκευαστές, βέβαια αυτό δεν αλλάζει ότι οι μητρικές που βγάζει για τις τιμές τους είναι υποδιέστερες πολλών άλλων(συμφωνώ με τον ntinaras)...Αλλά ας μου πεί κάποιος γιατί να διαλέξω έτοιμα πακέτα turbo x και με τα χρήματα αυτά να μην πάρω ας πούμε μητρική Asrock,ssd samsung,amd gpu, enermax psu κ.α...??? Καλύτερα να επιλέγουμε τα προιοντα αναβάθμισης μόνοι μας στηριζόμενοι και στις προσφορές που ποστάρουμε στο insomnia αλλά και στις εμπειρίες forum σχετικά με τα προιοντα που χρησιμοποιούμε...Ολοκληρώνω λέγοντας ότι μάλλον για ξεστοκάρισμα μου φαίνετε και όχι για προσφορά(χωρίς να θέλω σε καμμία περίπτωση να πικάρω τον φίλο που καλώς μας το ανάφερε)... 3
simplemind79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 σωστος σε αυτο το θεμα συμφωνω με την παραπανω απαντηση!
Captain Nemo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ολοκληρώνω λέγοντας ότι μάλλον για ξεστοκάρισμα μου φαίνετε και όχι για προσφορά(χωρίς να θέλω σε καμμία περίπτωση να πικάρω τον φίλο που καλώς μας το ανάφερε)... Ε όχι και ξεστοκάρισμα το πλαίσιο ξεστοκάρισμα απο που και ως πού για σε παρακαλώ παρεκτρέπεσαι είναι προσφορές προσφοράρες να είχε βγεί και κάνα νέο μοντέλο να πώ έχεις δίκιο αλλα τώρα δεν δικαιολογείσαι.
simplemind79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 κατα τα χριστουγεννα ελπιζω να εχουμε πιο καλές προσφορές!!!
Captain Nemo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ολοι αυτό ελπίζουμε αλλα με την τύχη που μας δέρνει μάλλον ο Αι βασίλης θα έχει σταματήσει τις αποστολές στην Ελλάδα και με το δίκιο του
alexiko Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 για την μητρικη της προσφορας ενας τυπος στη σελιδα του πλαισιου γραφει τα χειροτερα... Όνομα μέλους: Maou Tech Level : Αρκετή εμπειρία Διάστημα ιδιοκτησίας : 0-1 ημέρες Υπέρ : Υπάρχουν? Κατά : Επιδόσεις Άλλα σχόλια : Σήμερα αγόρασα την κάρτα. Κυρίως λόγο της τιμής και των 4GB μνήμη. Ακόμα και για να τρέχει ομαλά τα aero σε windows 7 χρειάζεται υπερχρονισμό!! Τουλάχιστον υπάρχει το Afterburner της MSI στο cd για υπερχρονισμό! Περίμενα πολύ καλύτερες επιδόσεις! Πηγή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-630-PCI-Express-16-4-GB-GDDR3-N630GT-MD4GD3.htm
dimitris__ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά, ας μην πυροβολάμε το πλαίσιο, και γω έχω νευριάσει πολλες φορές με τις μούφες που πετάει για προσφορές, αλλά είναι μια ελληνική εταιρία με ένα ελληνικό προιόν και τουλάχιστον από το service τους είμαι ικανοποιημένος. Όσον αφορά τη Foxconn, είναι ένας κολοσσός που φτιάχνει τα πάντα, από imac μέχρι dell και hp, οπότε καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε μερικές φορές. Γνώμη δεν έχω για τη μητρική του πλαισίου, αλλά ή γνώμη ενός αγνώστου δεν είναι ικανή να κρίνει ένα προιόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα