Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστα,πληκτρολογιο αλλαζουμε τις περισοτερες φορες αν δεν δουλευει το πληκτρολογιο.

Αν λειπει πληκτρο και ψαχτουμε ,θα το βρουμε με 3€ ή στο ebay ή σε επισκευαστικα που τα εχουνε scrap.

Αν έχει σπάσει η βάση του πλήκτρου είναι σκούρα τα πράγματα εκεί πας για αλλαγή αναγκαστικά.

Και στον TS τι περιμένεις για να επισκευάσεις το λάπτοπ σου?ΌΤαν θα χαλάσει τελείως το πισί ?

Δημοσ.

Και στον TS τι περιμένεις για να επισκευάσεις το λάπτοπ σου?ΌΤαν θα χαλάσει τελείως το πισί ?

Κάτι τέτοιο δηλαδή:

Εκτός & αν θεωρείς πως θα έχεις πρόβλημα αφού παραδώσει τελείως... τότε πάσο :unsure:

:P

Αφού τον πείσαμε & πήρε απόφαση , πάλι καλά :)

thephotoshoped η τιμή είναι τέτοια γιατί είναι αντιπροσωπεία, όχι επειδή θα σου αλλάξουν το πληκτρολόγιο των 30€

Δημοσ.

Την αποφαση την εχω παρει. Το οικονομικο ειναι το προβλημα μου για αυτο δε δουλευω πλεον καθολου το λαπτοπ και περιμενω να μαζεψω τα χρηματα απο το μεροκαματο μου. Ξερετε που μπορω να το επισκευασω αλλου εκτος αντιπροσωπειας ;

Δημοσ.

Οπότε πρέπει να κάνεις αυτό. Να το επισκευάσεις αλλού.

Μπορείς να καταλάβεις αν απλά λείπει το κουμπί ή αν έχει σπάσει η βάση; Εκεί που κουμπώνει;

Δημοσ.

Υπάρχει και η επιλογή να το στείλεις Αθήνα το μηχάνημα.... Θα γινόντουσαν όλα με τα μισά λεφτά....

Δημοσ.

Εννοείς πως Αθήνα οι τεχνικοί είναι τόσο πιο φθηνοί που & μαζί τα μεταφορικά θα του βγει στη μισή τιμή; :huh:

Τι στο καλό έγινε εκεί πάνω στη Θεσσαλονίκη με τους τεχνικούς; Το γυρίσανε στο χαβιάρι;

Δημοσ.

Στη θέση σου θ' αγόραζα τα εξαρτήματα και θα το προσπαθούσα μόνος μου.

Δεν είναι τόσο δύσκολο. Πιστεύω ότι με υπομονή κι ένα καθαρό και μεγάλο τραπέζι όλα γίνονται.

Δες το σαν ένα LEGO (:

οδηγίες

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση. Αν πας σε επώνυμα μαγαζιά θα σου πιάσουνε τα αυτιά :P

Πήγαινε σε κανα μαγαζάκι της γειτονιάς και θα σου πάρουνε πολύ λιγότερα.

Δημοσ.

Έτσι είναι.... Αν βρείς ένα μικρό μαγαζάκι με έναν έμπειρο τεχνικό, θα σου πάρει πολύ λιγότερα και θα σου κάνει και καλύτερη δουλειά.... Απλά δεν έχω ιδέα απο θεσσαλονίκη.... Σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποιος.... Σχετικά με το να το κάνεις μόνος σου τι να πώ.... Αν νομίζεις οτι πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το προσπαθήσεις.... Συνήθως δεν το συνηστώ όμως... Έχω δεί πολλά λάπτοπ να καταστρέφονται απο απειρία. Προσπάθησε μήπως βρεις κάποιον "κρυμένο" τεχνικό να σου το σενιάρει και αν δεν τότε προσπαθείς και μόνος σου αν θες.....

Δημοσ.

Βρήκα κάποιον στην Θεσσαλονίκη που σου κάνει την δουλειά σου στην σωστή τιμή.:

www.laptop-parts.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...