Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Πριν 1.5 χρονο αγορασα ενα hp dv6 6115 EV. Πριν λιγες μερες παρατηρησα πως αριστερα στη βαση , εκει που ειναι ο ανεμιστηρας του εχει λιωσει το πλαστικο πιθανον απο υπερβολικες θερμοκρασιες. Τωρα εχει μεγαλο προβλημα και ο ιδιος ο ανεμιστηρας , αφου κανει πολυ περιεργο θορυβο και μου βγαζει μυνημα οταν ξεκιναει. Τι μπορω να κανω για αυτο ;

Δημοσ.

Εισαι στο παραπεντε να παρεις το motherboard στα χερια.

Καταρχην αλλαγη ανεμιστηρα,ξεσκονισμα και φυσικα καινουργια παστα στον επεξεργαστη.

Αν προλαβες να σωσεις την καρτα γραφικων,θα εισαι τυχερος.

Δημοσ.

Λειτουργει κανονικα και ο επεξεργστης και η vga. Μου δινει τη δυνατοτητα να συνεχισω κανονικα τη λειτουργια του λαπτοπ. Ξεχασα να αναφερω πως πηρα σημερα τηλ στην csp που ειναι η αντιπροσωπεια στη θεσσαλονικη και μου ειπαν για αλλαγη ανεμιστηρα και αλλαγη πληκτρολογιου (υπαρχει ενα σπασμενο πληκτρο) 200 ευρω

Δημοσ.

Ο φιλος roger με εχει τρομαξει ! Δηλαδη ειναι αληθεια πως μπορει να εχει καει καρτα γραφικων ; Η μονη περιεργη ενδειξη που εχω ειναι στο photoshop οταν μου βγαζει το ακολουθο μυνημα "Photoshop has encountered a problem with the display driver and has temporarily disabled GPU enhancements. Check the video adapter manufacturer's website for the latest software. GPU enhancements can be enabled in the Performance panel of Preferences." Εχω τοσο τεραστιο προβλημα ;;; Το θεμα ειναι πως μου συνεχιζει κανονικα την επεξεργασια

Δημοσ.

...εκει που ειναι ο ανεμιστηρας του εχει λιωσει το πλαστικο πιθανον απο υπερβολικες θερμοκρασιες. Τωρα εχει μεγαλο προβλημα και ο ιδιος ο ανεμιστηρας , αφου κανει πολυ περιεργο θορυβο και μου βγαζει μυνημα οταν ξεκιναει.

Έχεις ήδη απαντήσει μόνος σου.

Εκτός & αν θεωρείς πως θα έχεις πρόβλημα αφού παραδώσει τελείως... τότε πάσο :unsure:

Δημοσ.

Eχουν λιωσει πλαστικα και εχει προβλημα ο ανεμιστηρας IΣΟΝ εισαι στο παραπεντε.

Η καρτα γραφικων ηδη εχει τραβηξει ζορια και οσο δεν την κρυωνεις και συνεχιζεις να την ταλαιπωρεις με ανεβασμενες θερμοκρασιες εχει μετρημενη ζωη.

Αυτο ειπα.

Η συντηρηση στα λαπτοπ ειναι οτι πρεπει να καθαριζεται που και που απο σκονες και να αλλαζεται η παστα ετσι ωστε οι θερμοκρασιες να ειναι οι καταλληλες.

Ειχες κανει ποτε συντηρηση?

Δημοσ.

Οχι συντηρηση δεν ειχα κανει. Το λαπτοπ πλεον δε το χρησιμοποιω , και ειτε αυτη ειτε την επομενη εβδομαδα θα το παω για σερβις διοτι το χρειαζομαι..

Δημοσ.

Φίλε θεωρώ πως είσαι πολύ τυχερός που το μηχάνημα δουλεύει ακόμα.... Καλό θα ήταν όμως να μην πιέσεις άλλο την τύχη σου... Το Λάπτοπ θέλει άμεσα άνοιγμα, καθάρισμα και μάλλον αντικατάσταση ανεμηστήρα και θερμοαγώγημης πάστας. Η τιμή που ανέφερες παραπάνω είναι επιεικώς απαράδεκτη και υπερβολική... Απότι κατάλαβα μένεις προς θεσσαλονίκη οπότε δεν έχω να σου προτείνω κάπου να πας αλλά είμαι σίγουρος πως αν το ψάξεις λίγο θα βρείς κάποιον να σου κάνει την δουλειά που χρειάζεσε με το 1/4 του ποσού που ανέφερες.... Κάντο άμεσα όμως γιατί σύντομα θα σε εγκαταλήψει η τύχη σου!!!

Δημοσ.

Ναι θεσσαλονικη μενω φιλε και θελω να το παω και θα το παω. Η τιμη πιθανον να εχει ανεβει τοσο διοτι περιλαμβανει και αντικατασταση πληκτρολογιου καθως υπαρχει ενα σπασμενο πληκτρο

Δημοσ.

Και πάλι δεν δικαιολογείται αυτή η τιμή και βασικά είναι και κρίμα να πληρώσεις αντικατάσταση πληκτρολογίου για ένα χαλασμένο πλήκτρο... Δεν ξέρω απο θεσσαλονίκη αλλά εδώ δεν θα ήταν δύσκολο να βρείς μόνο το πλήκτρο που σου λείπει ή έστω καινούργιο πληκτρολόγιο με κανένα 30άρι... Anyway... Ακόμα και στην τιμή που ανέφερες πάντως, αξίζει να το επισκευάσεις το συγκεκριμένο Λάπτοπ... Καλή τύχη λοιπόν...

Δημοσ.

Σωστα,πληκτρολογιο αλλαζουμε τις περισοτερες φορες αν δεν δουλευει το πληκτρολογιο.

Αν λειπει πληκτρο και ψαχτουμε ,θα το βρουμε με 3€ ή στο ebay ή σε επισκευαστικα που τα εχουνε scrap.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...