Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft παρουσιάζει τα αναλυτικά χαρακτηριστικά των Windows Phone 8


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιπλέον η Microsoft προσθέτει αυτόματο ανέβασμα των φωτογραφιών που τραβάει ο χρήστης στο λογαριασμό του στο SkyDrive, απ' όπου μπορεί να γίνει διαμοιρασμός στα κοινωνικά δίκτυα. Σημειώνεται ότι ανεβαίνουν αυτόματα μόνο οι εκδόσεις των φωτογραφιών σε χαμηλότερη ανάλυση για εξοικονόμηση χρόνο και δεδομένων. Οι χρήστες για να αποθηκεύσουν τις φωτογραφίες τους σε πλήρη ανάλυση θα πρέπει να συγχρονίσουν χειροκίνητα τη συσκευή με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους.Ελπιζω να εχει τροπο απενεργοποιησης! Δεν θελουμ ε οτι φωτογραφια βγαζουμε να περναει οπου ναναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επιπλέον η Microsoft προσθέτει αυτόματο ανέβασμα των φωτογραφιών που τραβάει ο χρήστης στο λογαριασμό του στο SkyDrive, απ' όπου μπορεί να γίνει διαμοιρασμός στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Αυτο υπαρχει ηδη στα 7.5 αν οχι απο την αρχη, δεν μπορω να θυμηθω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα το ativ s για μενα ειναι μονοδρομος 32 gb + 64 sd + 100 gb στο skydrive που εχω + super amoled screen 4,8 και προσωπικα μου αρεσει το design του και εχει χιλια δυο καλουδια ειναι το next big thing για τα επομενα 2 χρονια θα βαζει για πλακα πολλα τηλεφωνα κατω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ πως είναι υποδεέστερο από άποψης hardware' date=' όμως η Apple έχει τον άσο της στο iOS που δεν αφήνει καμία συσκευή -ακόμη και παλαιότερης γενιάς όπως το 4- να δίνει την αίσθηση του "παλιού".

 

Και φυσικά δεν μιλάω για μεταχειρισμένο 4S στα 600 :P 16άρια άριστα 4S στα 450 είναι ότι πρέπει.

 

Παρ' όλ' αυτά, και πέρα από Apple+iOS, Galaxy S3 με 16άρα μνήμη αξίζει στα 500, ενώ το HTC 8X θα το αγόραζα στα 400-450 δεδομένης της έλλειψης microSD, του διπύρηνου επεξεργαστή, και του 1GB μνήμης που το "ρίχνουν" έναντι του Galaxy.

 

Επίσης πολύ πιασάρικη και φουλ συσκευή είναι το HTC One X. Και αυτό για 500 ευρώ είναι πλήρες και δυνατό κινητό. Έχει και 32GB ενσωματωμένη.[/quote']

 

Αν και κοιτώ το hardware,στα κινητά είμαι πολύ στραμμένος στις δυνατότητες του os!

Γι'αυτο δίνω περισσότερο πλεωνεκτημα σε συσκευες που έχουν και ενα πιο ολοκληρομενο,σε δυνατότητες,λογισμικο!

Είναι σαφής η υπεροχή και του android jb και των wp8,εναντίον του ios6!

Οπόταν για μένα ούτε το iphone5, δε πιστεύω οτι θα αξίζει να μπέι στήν λίστα(αν και μου αρέσει πολύ,το νέο μεταλικο,ντιζαιν του)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα wp έχουν multi-tasking? Δηλαδή μπορώ να έχω ανοιχτό έναν πλοηγό ή sports-tracker και παράλληλα να ακούω μουσική κι αν μου χρειαστεί να τραβήξω κι ένα video?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, το Ovi Maps της Nokia θα υπάρχει μόνο στα κινητά Nokia ή το ενσωμάτωσε η MS στο λειτουργικό, άρα θα είναι σε όλα τα WP8 από οποιαδήποτε μάρκα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω το sdk για wp8 τρέχει μόνο σε windows 8 και θέλει επεξεργαστή i3 ή καλύτερο(για να υποστηρίζει slat); Αν ναι, καλή διπλωματική διάλεξα... Πάω να ξηλωθώ τώρα... :cry:

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...