Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα

Οταν εχω ανοιχτη μια καρτελα στο mozilla και βλεπω βιντεακι πχ live streaming δεν εχω προβλημα!

Οταν ανοιξω και δευτερο μετα απο λιγο κολλαει εντελως το pc και κανει θορυβο παραλληλα απο τα ηχεια και διορθωνεται μονο με επανεκκινηση

Τι γινεται?

Να σημειωσω οτι και στον οπερα τα ιδια μου κανει!

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα

Οταν εχω ανοιχτη μια καρτελα στο mozilla και βλεπω βιντεακι πχ live streaming δεν εχω προβλημα!

Οταν ανοιξω και δευτερο μετα απο λιγο κολλαει εντελως το pc και κανει θορυβο παραλληλα απο τα ηχεια και διορθωνεται μονο με επανεκκινηση

Τι γινεται?

Να σημειωσω οτι και στον οπερα τα ιδια μου κανει!

Κολλαει ο ηχος κατι σαν ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ; δηλαδη εκει που επαιζε κολλησε και σ εκανε επαναλαμβανομενο ηχο; αν ναι τοτε πολυ πιθανον να ειναι bluescreen

Δημοσ.

Oχι σε σταθερο

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος θα ηθελα να επισημάνω πως στα Windows 8 δεν εχουν και πολλα drivers οποτε μπορει να υπαρχει OVERHEAT καρτας γραφικων .

Το συμπεραίνω επειδη παλιοτερα στο λαπτοπ του φιλου μου οταν το χρησιμοποιουσα με windows 8 (επειδη δεν ειχε και drivers πολλα) πετουσε Bluescreen! (κυριος λογος ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ!)

Δημοσ.

Λες ε?

Η αληθεια ειναι οτι εχω τους drivers των 7 γιατι δεν εχουν βγει ακομα για 8

Παρ ολα αυτα γιατι να μην κολλαει σε πιο βαριες εφαρμογες οπως παιχνιδια και να κολλαει στα βιντεακια!?

Δημοσ.

Λες ε?

Η αληθεια ειναι οτι εχω τους drivers των 7 γιατι δεν εχουν βγει ακομα για 8

Παρ ολα αυτα γιατι να μην κολλαει σε πιο βαριες εφαρμογες οπως παιχνιδια και να κολλαει στα βιντεακια!?

Ναι ειναι λογικο αυτο που μου λες , αλλα οταν μια συσκευη δεν εχει Drivers λειτουργει στο μεγιστο της χρησης της.

*Το εχω παρατηρησει σε πολλες GPU μπαινωντας στα linux χωρις drivers να ανεβαινει η θερμοκρασια πολυ γρηγορα και πολυ μεγαλη θερμοκρασια!!! Προσωπικα δεν με εχει προβληματισει σε κατι αυτο στα linux.*

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει αν αναβαθμισω το bios? Μπορει να παιζει ρολο?

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος πιστευω πως δεν παιζει ρολο το Bios :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...