damastes Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ελπίζω να μην έχει την οθόνη και κάμερα του 4X δεν είναι η ίδια οθόνη
qsis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μου αρέσει που πλέον δε θα έχει amoled , όμως αναρωτιέμαι τι θα γίνεται με την αυτονομία Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
beastgr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια όντως φαίνεται πολύ φθηνό. Μήπως παίζει τίποτα. Σκέφτομαι να πάρω κινητό αλλά διστάζω για LG γιατί ακόμα δεν έχω δει κανένα hands on review. Είναι ακόμα πολύ νωρίς φαντάζομαι για να έχεις μια συνολική εικόνα. Πάντως όντως η τιμη για τα specs είναι ακρως δελεαστική
gdask Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ένας μήνας υπομονή ώστε να κυκλοφορήσει και λίγο η συσκευή δεν είναι κακό. Να ακριβύνει δεν πρόκειται πάντως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου έχουμε ακόμα 2 βδομάδες για review... και μένα πάντως με χαλάει που είναι LG, απλά δεν μου αρέσει η εταιρεία
fylatos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Έχει review στο techcrunch http://techcrunch.com/2012/10/29/hands-on-with-lg-and-googles-first-smartphone-collaboration-the-nexus-4/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Έχει review στο techcrunch http://techcrunch.co...on-the-nexus-4/ Αυτό δεν είναι review είναι Hands-On.
beastgr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Να πάρει! Παρήγγειλα πριν 3 μέρες το samsung s3 476 ευρά και τώρα είμαι σε σκέψεις να το ακυρώσω ή οχι .....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 τηλέφωνό στο κατάστημα "άκυρο ψαρά!" 2
remalis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα το ακύρωνα πάντως, όχι ότι θα ναι καλύτερο, αλλά θα αλλάξει το τοπίο όταν βγει. Και θα πάρεις πιο ολοκληρωμένη απόφαση και μπορεί να πέσουν και οι τιμές.
beastgr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Χαχαχα, ξέρετε ποιο ειναι το αστείο. οτι τόσο καιρό περίμενα και περίμενα και όταν αποφάσισα πια, να σου και η LG να ανακοινώνει τέτοια specs σε τέτοια τιμή.... Με το ρυθμό που βγάζουνε καινούρια κινητά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έχουμε ανταπάντηση σύντομα και εγώ εντωμεταξύ θα συνεχίσω να περιμένω..... Anyway, θα το σκεφτώ μέχρι σήμερα το βράδυ και θα αποφασίσω. Α ρε Google / LG τι μου κάνεις. Πάνω που χαιρόμουνα για το πρώτο μου smartphone ...
qsis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα το ακύρωνα πάντως' date=' όχι ότι θα ναι καλύτερο, αλλά θα αλλάξει το τοπίο όταν βγει. Και θα πάρεις πιο ολοκληρωμένη απόφαση και μπορεί να πέσουν και οι τιμές.[/quote'] Θα ειναι σαφως καλύτερο , όχι απλά καλύτερο Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Mr.Deo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 πηγαινετε στο site https://www.google.com/nexus/ βγηκαν και οι νεες ταμπλετες και το κινητο με απιστευτες τιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα