Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τιμές συμβολαίου είναι αυτές της είδησης?

οχι οι κανονικες , τιμες συμβολαιου ανακοινωνει μονο η apple για να χρυσωσει το χαπι :P

κοιτα κι εγω μπαινω στο πειρασμο για αναβαθμιση, αλλα μαλλον θα κατσω στα αυγα μου τους προσεχεις τουλαχιστον μηνες..

σκεφτομαι πολυ το nexus 10 , αν και ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο τη προηγουμενη ευκαιρια που εδωσα σε android tablet (asus transformer)

θα περιμενω επισης να δω πώς θα εξελιχθει το πραγμα και στα win 8 (σε ταμπλετ παντα αναφερομαι , γιατι σε κινητο εχει κλειδωσει το θεμα android για μενα .- )

ενδεχομενως παντως αν η τιμη γινει τελειως "χωμα" και μου περισσεψει χρημα τσιμπησω και ενα 4αρι και δεν παω στο μεθεπομενο nexus οπως αρχικα υπολογιζα.

ειμαι παντως αρκετα καλυμμενος με το gnex , οποτε δε με καιει και τοσο το θεμα κινητου

με ιντριγκαρει ομως το tablet , παρα τις αμφιβολιες μου..

επισης περιμενω πώς και πώς τη 4.2 , μου φανηκαν αρκετα ενδιαφερουσες οι νεες προσθηκες στο λειτουργικο

(μαλλον πρεπει να κανεις τη συσκευη σου yakju asap :P )

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τιμές συμβολαίου είναι αυτές της είδησης?

Διάβασε το προ-προηγούμενο σχόλιό μου. Απίστευτη τιμή, αλλά, λείπει το LTE για όποιον τον νοιάζει.

Δημοσ.

κι εγω ψηνομαι ασχημα , αλλα προσπαθω να μη το σκεφτομαι..

βλεπεις η google εχει βαλθει να ανατρεψει ολες τις προβλεψεις (οτι θα κανει καμια 500αρα και θα ειναι ακριβο μεχρι την ανοιξη..)

Δημοσ.
σκεφτομαι πολυ το nexus 10

Κορυφαίο hardware και το jelly bean επιτέλους έφερε στο android την ανάλαφρη αίσθηση που απολάμβαναν εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες του ios αλλά συνεχίζει να υστερεί σε εφαρμογές, για όποιον ενδιαφέρεται. Η τιμολόγησή του στα 100 δολάρια κάτω από το ipad είναι κάτι που έπρεπε εδώ και χρόνια να είχαν κάνει όλοι όσοι προσπαθούσαν να ανταγωνιστούν το μέχρι τώρα τουλάχιστον πολύ ανώτερο τάμπλετ της apple, αλλά νομίζω ότι δεν είναι αρκετά φθηνό όπως το nexus 4 την τιμή του οποίου ακόμα δεν έχουμε χωνέψει. Με το ipad απ' τη μία και τα windows tabs απ' την άλλη η Google κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έδινε το 32άρι όσο δίνει το 16άρι, ή απλά να έβαζε μια sd card slot..

Δημοσ.

τις sd τις εχουμε ξεχασει ηδη στο θεμα nexus.. δεν εχει νοημα να το λεμε καθε λιγο και λιγακι.

το αν αξιζει ενα android tablet ειναι ομως ενα μεγαλο ζητημα..

(παρεπιπτοντως ουτε και ενα ipad αξιζει για μενα , ακομα και αν υπερτερει ολο αυτο το καιρο σε σχεση με ενα android.. για αυτο αλλωστε περιμενω να δω και τι θα γινει με την ms και κανα σοβαρο επεξεργαστη.. )

• Super Moderators
Δημοσ.

Διάβασε το προ-προηγούμενο σχόλιό μου. Απίστευτη τιμή, αλλά, λείπει το LTE για όποιον τον νοιάζει.

seriously, μέχρι να έχουμε κάλυψη της προκοπής θα έχουμε αλλάξει κινητό...

• Like 3
Δημοσ.

seriously, μέχρι να έχουμε κάλυψη της προκοπής θα έχουμε αλλάξει κινητό...

srsl με τα πακέτα δεδομένων των ελληνικών εταιριών + δύο ώρες lte και θες ένα μηνιάτικο για να βγάλεις τον λογαριασμό...το lte μας μάρανε που στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν έχει 3g.

• Like 3
Δημοσ.

οπως το περιμενα...μεχρι τα χριστουγεννα θα πεσουν πολυ οι τιμες σε high end συσκευες.με αυτη την κινηση της google θα πεσουν μαζι τους και οι τιμες σε s3 και σε ολες τις ανταγωνιστηκες συσκευες!αντε να παρουμε και εμεις τα φτωχαδακια μια καλη φτηνη συσκευη...χαχαχα

Δημοσ.

διαθέτει οθόνη 10" ιντσών: χωρίς να θέλω να είμαι ο σπασίκλας της παρέας, το σύμβολο " υποδηλώνει τις ίντσες, οπότε είναι πλεονασμός να γράφουμε από δίπλα και τη λέξη κάθε φορά.

Δεν πιστεύω κανείς να το πέρασε για οθόνη 10 δευτερολέπτων... :)

• Like 5
Δημοσ.

Lg Nexus 4 299$ = 231 Euros 8GB - 349$ = 270 Euros 16GB

Εννοειται και μας βλεπω ολους σε κανα μηνα να κυκλοφορουμε μονο με αυτο πια!!!

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι τι να σκεφτονται τώρα στην HTC & Samsung ...

Το S3 σαν υποδιέστερο πλέον του GN4 , πρεπει να πάει στα 250 ευρώ ! Δεν νομίζω κάποιος που να θέλει να πάει σε Android να μην έχει ως πρώτη (και μοναδική) επιλογή το Nexus. Είναι πραγματικά παραλογο να αγοράσει οτιδήποτε άλλο.

Να (μην) σχολιάσω ότι πλέον η τιμή του 5αριού στα 740 φαντάζει ληστεία.

• Like 1
Δημοσ.

H καθε εταιρια θα προσπαθησει να ριξει λιγο τις τιμες της πχ Samsung,Apple,Htc μπας και μπορεσει να πλησιασει καπως αναλογικα την τιμη του Lg Nexus 4 αλλα και παλι δε νομιζω να μπορεσει να το κοντραρει με τα τετοια χαρακτηριστικα και τετοια τιμη...Αν και ειδα μια περιεργη τιμη σε αγγλικο site που μιλαει για προπαραγγελιες και μια τιμη εξωπραγματικη για αυτα που λεγονται επισημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...