alexisgt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κάποιος που βρίσκεται το Play Store στην Ισπανία? Θα πάνε 2 φίλοι μου τέλος του μήνα και σκέφτομαι να τους πώ να μου το φέρουν!
x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχουν φυσικά καταστήματα, όπως η Apple. Παραγγέλνεις online και στο στέλνουν.
LuNaTiC Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πως γίνεται δηλαδή πας σε μια χώρα που υποστηρίζει και απλά μπαίνεις στο google ??? lol
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δεν θελει και πολυ μυαλο για το πως γινεται...οταν πας να ολοκληρωσεις την αγορα θα πρεπει να βαλεις πιστωτικη που να εχει χωρα εκδοσης μια απο τις χωρες στις οποιες υπαρχει η υπηρεσια.
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Θα πεταχτούμε μία έξω να εκδόσουμε μια χρεωστική :Ρ
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Άντε να δούμε αν και πώς θα γίνει να το πάρουμε σε λογική τιμή..
kostas_dr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 λετε να παρουμε το πουλακι τσιου...? Εννοείς να μην έρθει καν Ελλάδα; Δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκει! (Ή μήπως ναι; )
kostas_dr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αυτό εννοείται! Μας έχουν πάρει πρέφα ότι έχουμε λεφτά και βαράνε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 κάπου πήρε το μάτι μου ότι εξαντλήθηκε εντός 15 λεπτών από το google store στην Αγγλία... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα