Προς το περιεχόμενο

Vigor 2700VG Της Altec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πολυ πιο φτηνο απο εναν linksys adapter για 2 fxs που δεν ειναι καν ρουτερ.αν και ο περισσοτερος κοσμος το αγοραζει για την χαμηλη τιμη του παρα για τα 2 fxs αφου οι παροχοι δεν σε αφηνουν να τα σεταρεις σε αλλο ρουτερ.(θεωρητικα)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δούλεψε!!! Δε ξέρω πώς ... αλλά δούλεψε.

Ας εξηγήσω τι εννοώ.

Πήρα ένα Vigor 2700 VG με το firmware της Altec.

Έβαλα καρφωτή IP και απενεργοποίησα το DHCP, κατέβασα το firewall και έκλεισα ότι δε χρειαζόταν.

Στο VoIP πέρασα τα στοιχεία του server και του λογαριασμού. Αλλά δε δούλεψε με τη πρώτη.

Συνέχεια πείραζα ρυθμίσεις και κάποια στιγμή έπαιξε μετά από ώρα.

Δυστυχώς πείραζα τόσα πολλά μαζί που δε ξέρω τι ακριβώς χρειαζόταν.

Έχω μια υποψία ότι ήταν το firewall που το εμπόδιζε να κάνει register στον server, επειδή ήταν από τα τελευταία που πείραξα, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Πάντως παίζει με εσωτερικό server.

Ανασύρω αυτό το αρχαίο topic γιατί προσπαθώ να κάνω ακριβώς το ίδιο.

Έχω το ρουτερ της wind για την σύνδεση του ιντερνετ και πάνω του έχω ρίξει ενσύρματα ένα Vigor 2700.

Τώρα λοιπόν προσπαθώ να κάνω το voip του Vigor να δουλέψει. 

Μήπως τελικά βρήκες ποιά ρύθμιση που πείραξες το έκανε να δουλέψει;

Δημοσ.

Ανασύρω αυτό το αρχαίο topic γιατί προσπαθώ να κάνω ακριβώς το ίδιο.

Έχω το ρουτερ της wind για την σύνδεση του ιντερνετ και πάνω του έχω ρίξει ενσύρματα ένα Vigor 2700.

Τώρα λοιπόν προσπαθώ να κάνω το voip του Vigor να δουλέψει. 

Μήπως τελικά βρήκες ποιά ρύθμιση που πείραξες το έκανε να δουλέψει;

α.γιατι δεν βαζεις αποκλειστικα το vigor.συνηθως αυτο που χρειαζεται να γινει για να καταλαβει το vigor Οτι εχει ιντερνετ ειναι μια ethernet απο ολες να την κανεις απο lan σε wan.δεν ξερω πως απλα το εχω δει σε gennet/thomson.

Δημοσ.

α.γιατι δεν βαζεις αποκλειστικα το vigor.συνηθως αυτο που χρειαζεται να γινει για να καταλαβει το vigor Οτι εχει ιντερνετ ειναι μια ethernet απο ολες να την κανεις απο lan σε wan.δεν ξερω πως απλα το εχω δει σε gennet/thomson.

Δεν το βάζω γιατί για κάποιο λόγο, χωρίς να έχει αποσυνδέσεις 1 στις 10 φορές δεν θα ανοίξει σελίδα.

Και σε συνεχή χρήση, είναι εκνευριστικό...

Δημοσ.

Δεν το βάζω γιατί για κάποιο λόγο, χωρίς να έχει αποσυνδέσεις 1 στις 10 φορές δεν θα ανοίξει σελίδα.

Και σε συνεχή χρήση, είναι εκνευριστικό...

δοκιμασες και με αλλο firmware?αλλιως πρεπει να βρεις απο που αλλαζεις μια lan σε wan.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...