XMorsX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, θελω να γραψω MP3 CD για το αυτοκίνητο. Το Nero Light κανει εγγραφη MP3 μονο σε data CD και οχι σε audio CD. Θα λειτουργησει το data CD στο MP3 player του αυτοκινητου? Αν όχι, υπαρχει δωρεαν προγραμμα που να γραφει σε audio CD? Αν παλι όχι ποιο θα προτείνατε? Ευχαριστω για τον χρονο σας!
parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Θα λειτουργησει το data CD στο MP3 player του αυτοκινητου? Το "MP3 player" είναι σχήμα λόγου; Δηλαδή είναι ένα τυχαίο player που δεν ξέρεις αν είναι συμβατό με MP3; Ή όντως το player του αυτοκινήτου σου αναγράφει κάπου τη φράση "MP3"...;
XMorsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το "MP3 player" είναι σχήμα λόγου; Δηλαδή είναι ένα τυχαίο player που δεν ξέρεις αν είναι συμβατό με MP3; Ή όντως το player του αυτοκινήτου σου αναγράφει κάπου τη φράση "MP3"...; Οχι δεν ειναι σχημα λόγου, όντως διαβαζει MP3 κομματια, το γραφει επανω. Εγω θελω να γραψω MP3 τραγουδια σε CDs για το αυτοκίνητο. Το προβλημα μου ειναι οτι το Nero Light μου λεει οτι μπορει να εγγραψει μονο data CD και όχι audio CD (θελει την premium εκδοση). Θα λειτουργησει το data CD στο MP3 player του αυτοκινητου ή πρεπει να βρω πρόγραμμα που να δημιουργει audio CD? Υποψιν οτι μιλαω για το MP3 player της κορυφαιας εκδοσης του Suzuki SX4 .
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Χμμμ, πρέπει να έχουμε μπερδεματάκι/παρεξήγηση εδώ πέρα! Δες τί γίνεται: Αν από αρχεία MP3 φτιάξεις ένα Audio CD (με το Nero ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, αδιάφορο), τότε το player σου δεν έχει καμμία σημασία αν υποστηρίζει ή όχι MP3. Δε μπορεί να καταλάβει αν το Audio CD προήλθε από αρχεία τύπου MP3, WMA, OGG ή άλλου! Πάνε αυτά, μετατράπηκαν σε άλλο τύπο/format --> Audio CD. Το οποίο θα παίζει σε όλα τα CD players, ακόμη και τα πιο παλιού τύπου που φτιάχτηκαν όταν δεν υπήρχε καν μυρωδιά από MP3. Άρα, Data CD που να περιέχει χύμα τα MP3 αρχεία σου είναι αυτό που θέλεις και αυτό που έχει νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό που σου επιτρέπει δηλαδή και το Nero Light. Η μόνη περίπτωση να είναι άκυρα τα παραπάνω είναι το player σου να έχει υποδοχή USB για στικάκι και να παίζει μόνο από εκεί MP3, με τον αναγνώστη CD του να είναι συμβατός μόνο με τα παλαιού τύπου Audio CD. Όχι και πολύ πιθανό ενδεχόμενο κατά τη γνώμη μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
XMorsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καταλαβαινω και σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα