evoracing Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα... Ξέρετε κανένα extension για το Safari για να: α) Κάνει ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά β) Να ελέγχει τα mail μου (hotmail, gmail)
xtraktor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα... Ξέρετε κανένα extension για το Safari για να: α) Κάνει ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά β) Να ελέγχει τα mail μου (hotmail, gmail) Σε τι μηχάνημα είσαι;;; Αν είσαι σε Mac υπάρχει ορθό γραφικός έλεγχος και όχι μόνο στο safari uμε το κατέβασμα των εργαλείων Επίσης αν πάλι είσαι σε Mac η ενσωματωμένη εφαρμογή apple mail σου δίνει την δυνατότητα να ελεγχεις όλους τους λογαριασμούς σου με ενα πολυ εύκολο set up AΠλα διευκρίνισε λίγο σε τι λειτουργικό Αν έχω καταλάβει σωστά!!
evoracing Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ναι sorry δικό μου λάθος.... Windows 7 x32 έχω
panos2000gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Επίσης αν πάλι είσαι σε Mac η ενσωματωμένη εφαρμογή apple mail σου δίνει την δυνατότητα να ελεγχεις όλους τους λογαριασμούς σου με ενα πολυ εύκολο set up Έχω την εντύπωση όχι hotmail & outlook.
evoracing Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλά αυτά δεν με καίνε ποιο πολύ για ορθογραφικό έλεγχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα