hammerd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 παιδια εχω αυτες εδω τις μνημες CMX4GX3M2A1600C9 και θελω να δω αν μπορω να παιξω με τα timings μπας και κερδισω τιποτα απο αποψη αποδοσης.. http://www.scan.co.uk/products/4gb-%282x2gb%29-corsair-ddr3-xms3-pc3-12800-%281600%29-non-ecc-unbuffered-cas-9-9-9-24-xmp-165v
Thanos1972 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αντε απο 9αρια που ειναι να μπορεσεις να τα κατεβασεις 8αρια.και αν...δεν θα δεις καμια διαφορα στην αποδοση.ουτε μισο frame σε παιχνιδι.οποτε αστα ετσι οπως ειναι. 2
baskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Κατι θα κερδισεις αλλα αυτο το κατι ειναι τοσο λιγο που δεν υπάρχει περιπτωση να το καταλαβεις... Απο κει και περα δοκιμαζεις και βλεπεις τι γινεται..πιθανως να πας σε 8αρια..ή δοκιμασε 1Τ αν δεν ειναι..ή δοκιμασε να τις ανεβασεις συχνοτητα με 9αρια (αν υποστηριζει το συστημα σου πανω απο 1600..). Για να φτασεις στο μεγιστο κανεις δοκιμες.. Οπως ειπαμε δεν υπαρχει λογος για να γινει..Παρα μόνο ψυχολογικος Οτι εχεις τις μνημες να τρεχουν οσο γρηγοροτερα μπορουν
hammerd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 α καταλαβα..το 2Τ το εχω κανει καιρο τωρα 1Τ.. οταν τα ειχα κανει ολα 8αρια για δοκιμη μεσα στην πρωτη μερα μου εδειχνε χαλασμενα τα παραθυρα των προγραμματων και γενικα οπου ειχε κουμπια εδειχνε μαυρο ! τωρα το 1600 μπορω να το παω παραπανω με το χερι , η μητρικη παιρνει μεχρι 2000.. θα παω να κανω δοκιμες και επανερχομαι.. ευχαριστω παιδες..
GPOWERR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασα να τις παω σε 8αρια και δουλεψαν,αλλα στα benchmarks,ενω ανεβηκε η αποδοση στις μνημες,επεσε ελαφρα η αποδοση στον επεξεργαστη.Το ιδιο εγινε και οταν εβαλα απο 2Τ σε 1Τ.Η εξηγηση ειναι οτι παιζει ρολο ο memory controller που σε μενα ειναι μεσα στον επεξεργαστη και δεν του αρεσουν τα σφιχτα ταιμινγκς.Αρα περα απο τα χαμηλα timings παιζει ρολο και ο επεξεργαστης και ο memory controller του συστηματος σου.Για να καταλαβεις τι δουλευει καλυτερα,κανε πρωτα benchmark(π.χ. AIDA64) με 9αρια και μετα με 8αρια και επελεξε το καλυτερο.Αν βεβαια σου δουλευουν σε 8..
hammerd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 σε 8αρια δεν..τωρα τις πηγα 1680 και μετα απο λιγα λεπτα bsod...να ανεβασω volt ? τωρα ειναι στα 1,66v..
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καλυτερα μεινε οπως εισαι.δεν αξιζει να ασχοληθεις με τις μνημες.καλυτερα να ασχοληθεις να ανεβασεις τον επεξεργαστη και εαν εχεις κανενα amd να ανεβασεις και το cpu-nb. 1
hammerd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 ναι και γω ετσι το βλεπω, θα τις αφησω ως εχουν... εχω εναν qx6800 extreme 2,93GHz και μια asus striker 2 extreme και δεν μπορω με τιποτα να τον σταθεροποιησω σε κατι παραπανω απο 3,2GHz.... ακομα και στα 3,2 πολλες φορες μου κολαει οταν βλεπω ταινιες και μονο εκει ! ψαχνω να βρω καμια καλη intel αντοιστιχη μπας και κανω δουλεια αλλα μεχρι τοτε το παλευω με αυτα που εχω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα