Silenzio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ πολύ θα με έσωζε.. έχω τη μητρική msi 770-G45 με τον cpu athlon II 450. στα bios έβαλα unlock cpu core enabled και στο advanced clock calibration επίσης enabled για να ενεργοποιήσω τον 4 πυρήνα. απο τοτε το pc δεν ανοίγει και δε μπορώ να μπω καν στα bios για να επαναφέρω τις ρυθμίσεις και να λειτουργησει το pc.. παρακαλώ όποιος μπορει να βοηθήσει γτ έχω τρελαθεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Βγάλε την μπαταρία από την μητρική και ξαναβάλτην και θα γυρίσει το bios σε default ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemenos2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 απο το manual της μητρικης σου αυτο που ψαχνεις ειναι το JBAT1. Αν δεν ξερεις ποιο ειναι δες στο μανιουαλ. Νομιζω ειναι κατω απο τις θυρες σατα. Του αλλαζεις θέση και κανει clear cmos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 φίλε θα το δοκιμάσω σε ευχαριστώ πάρα πολύ !! ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά !! ευτυχώς έγινε όπως είπατε.. ωστόσο δε καταλαβαίνω γτ δε ξεκλειδώνει ο τέταρτος πυρήνας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξεκλειδώνουν όλοι οι επεξεργαστές (για τον 960t ακουγόταν ότι ξεκλειδώνει το 50%) και αυτούς που ξεκλειδώνουν δεν τους ξεκλειδώνουν όλες οι μητρικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε αν δωσεις manual παραπανω ρευμα.δωσε 1.45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 απλα ηξερα οτι συγκεκριμενα για αυτη τη σειρα των τριπυρηνων athlon (450 - 455 κλπ) οτι εχουν 4 πυρηνα φυσικο - υπακρτο και οτι σιγουρα ξεκλειδωνουν ολοι απλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι σταθεροι ολοι.. Thanos1972 δεν εχω ασχοληθει ποτε με overclocking οποτε να σου πω την αληθεια δε ξερω πως να κανω αυτο που μου λες.. παντως 2 προηγουμενες φορες εχω ξεκλειδωσει τον 455 πανευκολα και δουλευε τελεια με asrock μητρικες, αλλα και παλι και αυτη η msi εχει unlock core.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα