SR71B Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Προχθες, την Πεμπτη, κλειδωσα με 1.9 mb/sec (15512 kbps) αλλα το ping ειχε ανεβει στα 26 msec. Mαλλον, καποια μερα IΣΩΣ φτασω τα 2.0 mb/sec αλλα ΟΧΙ για πολυ ωρα. Ετσι νομιζω, δηλαδη ....
SR71B Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ουαου .... Σημερα ειμαι πολυ φορμε ! 16737 kbps upload speed ..... (2 mb/sec) Tρελλα γουστα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ουαου .... Σημερα ειμαι πολυ φορμε ! 16737 kbps upload speed ..... (2 mb/sec) Tρελλα γουστα Λείπει κόσμος,Κυριακή γαρ.....
Antwni Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ουαου .... Σημερα ειμαι πολυ φορμε ! 16737 kbps upload speed ..... (2 mb/sec) Tρελλα γουστα upload??wtf? για πες μας το line Attenuation...πόσα db είναι?
SR71B Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Συγνωμη για το ΚΟΛΛΟΣΙΑΙΟ λαθακι μου Επρεπε να γραψω "16737 kbps download speed ..." Στα λοιπα, εχουμε και λεμε : Line Attenuation Downstream : 5.9 Upstream : 4.2 (να μου λετε ομως και τι σημαινουν ολα αυτα ... οκ ?)
SR71B Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη, τωρα ... κανεις δεν ασχολειται επειδη εγραψα εκεινο το ανεκδιηγητο "16737 upload" ??? Οkay ... ... ας ρωτησω κατι αλλο : να αλλαξω το τηλεφωνικο καλωδιο (απο το modem στην πριζα) με ενα μακρυτερο στα 4 μετρα ? Τωρα ειναι στο 1.5 μετρο.
Antwni Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη, τωρα ... κανεις δεν ασχολειται επειδη εγραψα εκεινο το ανεκδιηγητο "16737 upload" ??? Οkay ... ... ας ρωτησω κατι αλλο : να αλλαξω το τηλεφωνικο καλωδιο (απο το modem στην πριζα) με ενα μακρυτερο στα 4 μετρα ? Τωρα ειναι στο 1.5 μετρο. Χαχα να μάθεις να μην κάνεις άλλη φορά λάθη!!! Πρέπει να βρίσκεσαι 450 μέτρα απο το κέντρο του ΟΤΕ...αλλά έπρεπε να πιάνεις τουλάχιστον 20mpbs σύμφωνα με το Attenuation σου...Πρέπει να ελέγξεις πρίζα,καλώδιο,splitter, router για να αυξήσεις την ταχύτητα σου αλλά κάτσε να έρθει ο ειδικός εδώ (που λέγεται poulinos) Αν δεν έρθει γράψε με κεφαλαία ή με greeklish ή και τα δυο και σίγουρα θα το δει.... Γιατί να αλλάξεις το καλώδιο σου??Υπάρχει πιθανότητα να χάσεις ταχύτητα αν το μεγαλώσεις... Αν θες να μάθεις πρέπει να διαβάσεις check εδώ... Σορρυ που βάζω thread από άλλο forum αλλά είναι πολύ κατατοπιστικά!!
ipduh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) α! συγχαρητήρια, θεωρητικά: το κοντύτερο-το καλύτερο , όμως δοκιμασέ το μακρύτερο καλώδιo και μετά δες που συγχρονίζεις Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2012 από ipduh
SR71B Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν βρισκομαι στα 450 μετρα απο το DSLAM. Το διαμερισμα μου απεχει σε ευθεια απο το DSLAM λιγοτερο απο 200 μετρα. Αν βαλουμε και τα ζικζακ των καλωδιων μαλλον ειμαι στα 300 με 350 μετρα. Κατι που εβγαλε και το ADSL Calculator (362 μετρα). Το link ηταν απολυτα διαφωτιστικο (για το καγκουριλικι μου). Tο SNR margin μου, δεν ειναι 9 dB. Ειναι 10.5 (down) και 11.4 (up) οποτε, συμφωνα με το link κλειδωνω σταθερα αλλα οχι (τερμα) γκαζωτα. 8 στις 10 φορες κλειδωνω στα 13.5 kbps. Mια φορα κλειδωσα στα 12 kbps και αλλη μια στα 16 kbps (Πεμπτη μπηκα για πρωτη φορα, ειναι λιγο νωρις για στατιστικα στοιχεια). Τα καλωδια που χρησιμοποιω ειναι ... του κουτιου (οτι βρισκοταν μεσα το πακετο Conn-X). Δεν βλεπω λογο να αλλαξω ολοκαινουργια πραγματα. Το καλωδιο βρισκεται λιγο μακρια απο την πριζα και ειναι επικινδυνο να το αφησω να κρεμεται στον αερα (θα ξεχαστω και θα το παρασυρω καμια μερα). ΠΡΕΠΕΙ να το κατεβασω στο δαπεδο και να το αφησω χαλαρο. Χρειαζομαι οπωσδηποτε 3.5 με 4 μετρα καλωδιο. Το modem της OTEnet δεν το εχω πειραξει (με firmwares κλπ) γιατι αμα συμβει καμια στραβη θα πληρωνω 100 ευρουδακια λυση χρησιδανειου. Το καλωδιο Ethernet δειχνει μια χαρα. Παρατηρησα επισης, οτι οταν το Ping ειναι 25 ms τοτε ειναι που χτυπαω γκαζια. Περιμενα τα γκαζια να ειναι στα 10 ms. Τι δεν εχω καταλαβει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν βρισκομαι στα 450 μετρα απο το DSLAM. Το διαμερισμα μου απεχει σε ευθεια απο το DSLAM λιγοτερο απο 200 μετρα. Αν βαλουμε και τα ζικζακ των καλωδιων μαλλον ειμαι στα 300 με 350 μετρα. Κατι που εβγαλε και το ADSL Calculator (362 μετρα). Το link ηταν απολυτα διαφωτιστικο (για το καγκουριλικι μου). Tο SNR margin μου, δεν ειναι 9 dB. Ειναι 10.5 (down) και 11.4 (up) οποτε, συμφωνα με το link κλειδωνω σταθερα αλλα οχι (τερμα) γκαζωτα. 8 στις 10 φορες κλειδωνω στα 13.5 kbps. Mια φορα κλειδωσα στα 12 kbps και αλλη μια στα 16 kbps (Πεμπτη μπηκα για πρωτη φορα, ειναι λιγο νωρις για στατιστικα στοιχεια). Τα καλωδια που χρησιμοποιω ειναι ... του κουτιου (οτι βρισκοταν μεσα το πακετο Conn-X). Δεν βλεπω λογο να αλλαξω ολοκαινουργια πραγματα. Το καλωδιο βρισκεται λιγο μακρια απο την πριζα και ειναι επικινδυνο να το αφησω να κρεμεται στον αερα (θα ξεχαστω και θα το παρασυρω καμια μερα). ΠΡΕΠΕΙ να το κατεβασω στο δαπεδο και να το αφησω χαλαρο. Χρειαζομαι οπωσδηποτε 3.5 με 4 μετρα καλωδιο. Το modem της OTEnet δεν το εχω πειραξει (με firmwares κλπ) γιατι αμα συμβει καμια στραβη θα πληρωνω 100 ευρουδακια λυση χρησιδανειου. Το καλωδιο Ethernet δειχνει μια χαρα. Καταρχήν μιλάμε για Mbps,ουχί Kbps Έχεις ίδιο down att με αυτό που είχα πριν μετακομίσω.350 μέτρα ήμουν,άρα τα 362 είναι ρεαλιστικό νούμερο.Τα 12 Mbps είναι λίγα,τα 16+ είναι και αυτό ρεαλιστικό.Hol που είχα εκεί μέχρι 17 είχα φτάσει.Το snr down είναι το κλασικό μαλακισμένο default.10.5;Να τους πάρεις τηλέφωνο να στο ρίξουν στο 9db(παρακάτω δεν δείνει ο ΟΤΕ).Αν σου πούνε για θέματα σταθερότητας πες τους "ρίξτε το εσείς και αν έχω προβλήματα το ξαναπάτε στο 10.5".Μακρύ καλώδιο μην βάλεις από την πρίζα μέχρι το modem(στο χωριό με 3,5 μέτρα ethernet είχαμε ψιλοπροβλήματα).Αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς βάλε το ethernet καλώδιο που είχε στο κουτί από την πρίζα μέχρι το modem κι τράβα από εκεί όσο θέλεις μέχρι το pc. Ποιο odem-router σου έδωσαν ZTE ή HUAWEI;
SR71B Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ΖΤΕ ΖΧV10 W300 v5.2 Τον splitter δεν τον χρησιμοποιησα γιατι εχω το τηλεφωνο σε αλλο δωματιο. (με το καταλληλο φιλτρο PSTN). Μολις κοιταξα το διπλανο tab με τα statistics απο OTEnet. Το SNR margin (down) δειχνει αυτη την στιγμη 8.9 dB ... ΔΕΝ πειραξα τιποτα (ομως, το scrolling σελιδων εγινε πιο αργο δεν εχω την ιδια γρηγορη αισθηση σε ταχυτητα browsing που ειχα πριν απο 5 λεπτα !!!)
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλά μην δίνει και τόση σημασία στις ενδείξεις του ΖΤΕ.Αν κοιτάξεις σε μια ώρα μπορεί να σου γράφει 12+.....
SR71B Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αποσυνδεθηκα και συνθεθηκα. Download speed : 12960 mbps (στο speedtest : 10.70 mbps )
SR71B Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μεγαλη διαφορα αναμεσα στις μετρησεις του SpeedTest και του Conn-X (ενω τις προηγουμενες μερες, "συμφωνουσαν"). Στην καρτελλα του Conn-X, σημερα, βλεπω bandwidth down : 13994 mbps. Στις μετρησεις του SpeedTest ... 11.02 mbps !!!!!!!!!!!! Kαποιος δεν λεει την αληθεια (και νομιζω οτι ειναι η OTEnet). Επισης, το SNR margin down το βλεπω στα 9.2 dB οταν μεχρι χθες δεν ξεκολαγε απο το 10.4 dB (και για ολη την βδομαδα που περασε). Συνολικα, ενω τα specs (κατα Conn-X) εχουν βελτιωθει, η ταχυτητα που βιωνω μεσα απο το browsing εχει ΣΑΦΩΣ πεσει χαμηλοτερα (για να μπω στο insomnia θελω 10 δευτερολεπτα εκει που ηθελα μονο 3, το ιδιο συμβαινει και με αλλα sites)
billst21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 το insomnia φίλε μου σερνόταν και ειδικά απο χτές έχει παραγίνει όσο για οτε ΜΑΚΡΙΑ. ο τεχνικός της περιοχής μυ απο τα τηλ που του έκανα με τα άπειρα προβλήματα που είχα στο τέλος είχαμε γίνει κολλητάρια. έχω 8 μήνες στη cyta δεν έχω κανένα πρόβλημα, σταθερή γραμμή 1500 μέτρα απο το κέντρο όπως θα δείς παρακάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα