SR71B Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Παρεξηγηθηκες χωρις λογο. Πικρα για την Microsoft εβγαλα ! Εαν καποιος εγκρινει τα service updates ... δεν ειναι πρακτορας της Microsoft. Eχω αλλα δυο πισια ...ενα για Win 3.11 (Pentium 166 !!!) και ενα για Win98/Μe (Αthlon 1333). Overkill και τα δυο, για τα λειτουργικα που τα βαζω να τρεξουν ! Δεν προλαβαινει να με πιασει νοσταλγικη διαθεση, τα χρησιμοποιω και τα δυο. Απλως ... ειμαι ενα πνευμα που θελει να βαζει τα τουβλακια lego ενα-ενα και να μην δεχεται ετοιμο συναρμολογημενο το παιχνιδι του. Και ναι .... μεσα σε μια επιχειρηση, το PC δεν ειναι παιχνιδι, ουτε υπαρχει χρονος για χακεριες. Αρα, η διαθεση για "μαστροχαλασμα" με πιανει στο σπιτι. Ευχαριστω ολους, για τις συμβουλες σας. Αυριο, θα παω να κανω αιτηση. Any last suggestions .... will be greatly appreciated.
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ρωτάω καθαρά από περιέργεια, πως και δεν εχεις στήσει ένα μηχάνημα με Linux, με arch ας πούμε ώστε να ικανοποιήσεις αυτήν την ανάγκη σου στο έπακρο;
SR71B Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Γιατι ΟΤΑΝ αποφασισα να το κανω (το σωτηριον ετος 1998) το επραξα με Slackware Linux και εφαγα τα μουτρα !!!!! Μου πηρε 1 μηνα ΑΚΡΙΒΩΣ για να στησω εναν window client με ποντικι, διαβαζοντας απο το πρωι μεχρι το βραδυ το manual. Βεβαια, εχει κυλησει πολυ νερο στο αυλακι, απο τοτε .... Το πιο πιθανο ειναι οτι ... βαριεμαι ! (για να μην κρυβομαι) Ξερει κανεις αν αξιζει το πακετο της CYTA για VDSL ? (37 ευρω το DoublePlay για 35mbps και 45 ευρω για 50mbps και το modem-router δωρο). Για πειτε ...
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ειναι "ιμιτασιον" DSL δηλαδη τα DSLAM ειναι στα αστικα κεντρα και οχι στα KV για αυτο σου λεει οτι πρεπει να εισαι στα 1000m το πολυ απο το αστικο κεντρο. Πρεπει να δεις που ακριβως εισαι να δεις τι θα πιασεις και αν σε συμφερει στην τιμη Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2012 από disqualified
SR71B Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω που ειναι το DSLAM μου. Μονο το καταστημα του ΟΤΕ ξερω που ειναι (150 μετρα απο μενα). Τα κεντρικα του ΟΤΕ (Καρολου Ντηλ) απεχουν σιγουρα 3 χιλιομετρακια απο μενα. Εαν ειναι να πληρωσω 37 ευρω για να εχω ταχυτητα 24αρας DSL (και αν ...) θελω να το ξερω σημερα, please ...
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 http://www.cyta.gr/e...e/homeFaqs/vdsl Πως μπορώ να ξέρω εάν ξεπερνάω αυτή την απόσταση από το Αστικό Κέντρο (DSLAM) για την υπηρεσία VDSL;
SR71B Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τhanks a million !!!! Επιτελους, τωρα ξερω γιατι γουσταριζα 24αρες .... (γραμμες)
SR71B Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Πολυ μου αργουν ..... Ειπαν 2 με 3 εργασιμες. Οκ, ειναι στις 2 εργασιμες, ακομα. Αλλα φοβαμαι ....
ipduh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 SR71B, ελπίζω το επόμενο μυνημα σου να είναι μέσω της συνδεσης σου στο σπίτι σου το service pack 3 καλύπτει πολλά κενα ασφαλείας για αυτο το είπα ... θα σ' αρέσει το linux και δεν είναι τόσο δύσκολο οσο παλιά ορισμένες διανομές εγκαθιστονται και ρυθμίζοναι ευκολότερα και απο windows
SR71B Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ωχχχχ .... ελπιζεις ? .... αμαν αμαν .... μην ακουω τετοια ! Πριν απο την δικη μου αιτηση ηταν ενας αλλος που ηθελε να κανει παυση τηλεφωνικης γραμμης (μετακομιση). Ηταν απο την δικη μου οικοδομη, τον ηξερα. Για μερικα λεπτα, η υπαλληλος αφησε το μονιτορ και πηγε στο ταμειο. Μπορεσα να διακρινω στην δικη μου διευθυνση (την οικοδομη μου) υπηρχαν καταγεγραμμενες τρεις 24αρες και δυο 2αρες γραμμες. Η μια 24αρα, νομιζω ηταν IPTV. Μαλλον, καλο ειναι αυτο. Ετσι δεν ειναι ? Για πειτε ...
SR71B Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Mολις συνδεθηκα. Βεβαια, η συνδεση εγινε απο Δευτερα αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν με ειδοποιησε. Πηγα σημερα μονος μου και πηρα τα username/passwords. Η καρτελα στατιστικων της OTEnet εδειξε 13452/1023 kbps down/up. Αυτη την στιγμη κατεβαζω με 12956 (~ 1.6 Mb/sec). Ομως, εφαγα κολλημα με τις παλιες εκδοσεις των IE και Chrome. ΚΟΛΛΑΓΕ το συμπαν. Εμπαινα στο google σε 31 δευτερολεπτα !!!! Οποτε εβαλα (προς το παρον) FireFox 3 και σερφαρω κανονικα. Με καποια προβληματα στα links των αναζητησεων (αλαπουρνεζικα). Mαλλον δεν εχω επιλεξει σωστη κωδικοσελιδα. Θα δω τι φταιει !
SR71B Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Σημερα επιασα 15512 Kbps (~ 1.9 Μb/sec) ..... Χθες, το SpeedTest μου βγαλε : Ping = 10 ms Download speed = 13.28 mbps Upload speed = 0.86 mbps
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μπες εδώ: http://speedtest.ftp.otenet.gr/ και κατέβασε το αρχείο των 1GB με ftp,δες,και αν θες πες μας με πόσο κατεβάζει.To speedtest.net δεν είναι και το πιο αξιόπιστο.Να ξέρεις βέβαια πως και ο browser παίζει ρόλο στο download.Όσο να πεις...οι παλαιότερες εκδόσεις όλο και κάτι κόβουν.
SR71B Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 11 λεπτα και 4 δευτερολεπτα ! Ενδεικτικη ταχυτητα στην μπαρα προοδου 1.6 mb/sec. Καποιες στιγμες επαιξε αναμεσα σε 1.5 mb/sec και 1.6 mb/sec. Χρησιμοποιησα τον FireFox 12, κανενα επιπλεον tab ανοιχτο, και στο background ετρεχε το ESET Smart Security 5.0 με ολα τα καλουδια ενεργοποιημενα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά πιστεύω πως είσαι.Όσο κλειδώνεις,με τόσα κατεβάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα