asd123q Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα σας,ήθελα να ρωτήσω δύο τρία πραματάκια για το Hackintosh! Αρχικά έχω διαβάσει αρκετούς οδηγούς όμως για να φτιάξω το στικάκι πρέπει να γίνει άπο apple pc? Εάν δεν γίνει σωστά η διαδικασία υπάρχει περίπτωσ βλάβης του h/w? Γενικά θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας! Το σύστημα αποτελείται απο 3570k+Z77-Ds3h παιχνίδια δεν παίζω οπότε κάρτα γραφικών δεν θα μπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asd123q Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/421901-mac-os-x-on-x86-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-pc/page__st__4110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asd123q Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/421901-mac-os-x-on-x86-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-pc/page__st__4110 Ειναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 400 σελίδες! εάν και του έχω ρίξει μια ματιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ναι, δεν το πόσταρα γι αυτό. Θέσε το ερώτημά σου εκεί για να το δουν αυτοί που γνωρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asd123q Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μάλιστα!! Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα σας,ήθελα να ρωτήσω δύο τρία πραματάκια για το Hackintosh! Αρχικά έχω διαβάσει αρκετούς οδηγούς όμως για να φτιάξω το στικάκι πρέπει να γίνει άπο apple pc? Εάν δεν γίνει σωστά η διαδικασία υπάρχει περίπτωσ βλάβης του h/w? Γενικά θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας! Το σύστημα αποτελείται απο 3570k+Z77-Ds3h παιχνίδια δεν παίζω οπότε κάρτα γραφικών δεν θα μπει! Ναι το καλύτερο και το σωστότερο είναι να γίνει από ένα μηχάνημα που να τρέχει osx ήδη,ακόμα και σε vmware. Όχι καμιά πιθανότητα να προξενήσεις βλάβη. Το σύστημα σου είναι συμβατό αλλά λίγο δύστροπο,για πρωτόπειρους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asd123q Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ναι το καλύτερο και το σωστότερο είναι να γίνει από ένα μηχάνημα που να τρέχει osx ήδη,ακόμα και σε vmware. Όχι καμιά πιθανότητα να προξενήσεις βλάβη. Το σύστημα σου είναι συμβατό αλλά λίγο δύστροπο,για πρωτόπειρους.. Όταν λες δύστροπο τι εννοείς? Δηλαδή πρέπει να βρω mac? και απλά να το αγοράσω και να το κατεβάσω από εκεί πέρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Επί της αρχής: Σου έχει δοθεί το λινκ για να κάνεις τις ερωτήσεις σου τις οποίες μπορούν να δουν και ν'απαντησουν και άλλοι. Όταν λέω δύστροπο εννοώ ότι έχω δεχτεί ερωτήσεις για προβλήματα στην εγκατάσταση αυτής της μητρικής από ανθρώπους κιόλας που είχαν μια εμπειρία,και δεν ξέρω τελικά αν κατάφεραν να τα λύσουν.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την 10.8 GM αρχικά για την εγκατάσταση και να την αγοράσεις - κατεβάσεις από το δικό σου AppStore αμέσως μετά στον δικό σου υπολογιστή.Στα υπόλοιπα ήμουν σαφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις