nikos.fr4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα! εκανα φορματ το λαπτοπ μου και εβαλα τα windows 7 home. πλεον δεν μπορω να πατησω το πληκτρο fn και τις συντομευσεις που μπορω να κανω με αυτο! τι πρεπει να κανω γιανα δουλευει ξανα? επισης στο touchpad δεν μπορω να κατεβαζω σελιδες πλεον χρησημοποιοντας το παρατεταμενο πατημα και συρσιμο πως το ενεργοποιω?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μήπως πρέπει να κατεβασεις drivers ? Sent from my iPhone using Insomnia
nikos.fr4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 εχω κανει τις ενημερωσεις! μου ειπαν τα drivers ta 7 τα κατεβαζουν μονα τους!
άδικος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Πέρα από αυτές πέρνα τους οδηγούς για τις συσκευές που έχεις πρόβλημα ή & όλους για το laptop σου. Θα τους βρεις στη σελίδα του κατασκευαστή, στο αντίστοιχο μοντέλο/λειτουργικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνώ δεν κατεβάζει για συσκευές σχεδόν όλες γίνονται αλλα όχι όλες . Πήγαινε υπολογιστής /δεξί κλικ /διαχείριση /διαχείριση συσκευών Εκει αν δεν έχεις κάποιους drivers θα είναι με ένα κίτρινο θαυμαστικο αλλα έτσι κ αλλιώς ψάξε τα απο το επίσημο site χειροκινητα Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τίποτα φίλε μου να σαι καλα καλη συνέχεια Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα