Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απογοητευμένος από τις βάσης που περάσαν από τα χεριά μου αποφάσισα να φτιάξω την δική μου όπως την θέλω... οπός και έγινε.το θέμα μου είναι οτι θέλω να βάλω ανεμιστηρακια και έχω μπερδευτι στο τι να επιλέξω .. το μονο σίγουρο ειναι η διαστασισ τουσ (80x80 η 70x70).... επισις θελω εναν τροπο να τα τροφοδοτήσω εξωτερικά και οχι μέσο του λαπτοπ...

υπολογίζω γιρο στα 4-5 euro το ανεμιστήρα

οσο για την τροφοδοσία άγνωστο...

Υ.Γ. τα ανεμιστιρακια ενα ειναι δυνατών να εχουν low profile oxi led και φαμφαρες... ακόμα και αν έχουν led να υπάρχει δυνατότητα να μην συνδέετε ο φωτισμός... ευχαριστώ εκ τον προτέρων....

post-247777-0-68297000-1351507601_thumb.jpg

post-247777-0-86641500-1351507610_thumb.jpg

post-247777-0-15226900-1351507621_thumb.jpg

post-247777-0-47188800-1351507630_thumb.jpg

post-247777-0-33852600-1351507640_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

μέχρι 12 ... δυστυχώς... :mellow:

τα αντιολισθητικά a και προστατευτικά ειναι απο το jumbo 1euro... έχω κάνει και για ipad..

Δημοσ.

απογοητευμένος από τις βάσης που περάσαν από τα χεριά μου αποφάσισα να φτιάξω την δική μου όπως την θέλω... οπός και έγινε.το θέμα μου είναι οτι θέλω να βάλω ανεμιστηρακια και έχω μπερδευτι στο τι να επιλέξω .. το μονο σίγουρο ειναι η διαστασισ τουσ (80x80 η 70x70).... επισις θελω εναν τροπο να τα τροφοδοτήσω εξωτερικά και οχι μέσο του λαπτοπ...

υπολογίζω γιρο στα 4-5 euro το ανεμιστήρα

οσο για την τροφοδοσία άγνωστο...

Υ.Γ. τα ανεμιστιρακια ενα ειναι δυνατών να εχουν low profile oxi led και φαμφαρες... ακόμα και αν έχουν led να υπάρχει δυνατότητα να μην συνδέετε ο φωτισμός... ευχαριστώ εκ τον προτέρων....

ειχα ενα τροφοδοτικο παλιο κινεζικο και ειχα βαλει 3 ανεμιστηρια πανω και τα ειχε δεσει με tire up πριν ακομα παρω την ψυκτρα του λαπτοπ!περιττο να σου πως ηταν τελεια!
Δημοσ.

εχω δει καπια video και λεω να αγοράσω ανεμιστιρακια... αλλα τι να παρω?

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28711&cat=7&sub=210&pmanuf=0&sort=3&step=undefined

έχετε γνώμη για αυτά?

επίσης μου άρεσε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809441 με 4 απο αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806743... μπορω να τα συνδεσω και να τα τροφοδοτώ κανονικά απο Μπριζα?

δεν θα ηθελα ενα απλο σιστιμα ψυξισ με ενα ανεμιστιρακι που απλα να ισοροπει λιγο τα πραγματα... σκευτομε για ενα fun controler kai funs ισοσ και εσθιτιρεσ θερμοκρασιας για σωστη δουλεια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αφού κατέφθασαν όλα όσα ήθελα για να τελειώσει αυτό που ξεκίνησα σωστά ... παρουσιάζω χωρίς βεβαια να είναι τελείως έτοιμο.... δεν ξέρω πως να το συνδέσω με εξωτερική παροχή ρεύματος...δηλαδη το βισμα που είναι να το συνδέσω με το τροφοδοτικό δεν ξέρω τι πρέπει να του συνδέσω και πως για να λειτουργεί σωστά,..

fun controler : aerocool 1000

dsc00529sam.th.jpg

dsc00528yj.th.jpg

dsc00527gj.th.jpg

dsc00526fz.th.jpg

dsc00525nf.th.jpg

dsc00524g.th.jpg

dsc00523gb.th.jpg

dsc00522dg.th.jpg

dsc00521nx.th.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ ωραίο φίλε μου!!!

Μπράβο για την προσπάθεια!!!

Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος απο εδω μέσα :) ...εγω δεν μπορώ δυστυχώς.... :(

Δημοσ.

Πολύ ωραίο φίλε μου!!!

Μπράβο για την προσπάθεια!!!

Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος απο εδω μέσα :) ...εγω δεν μπορώ δυστυχώς.... :(

ευχαριστώ...δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να το συνδέσω με ρεύμα εκτός του desktop... αλλά η ψύξη είναι φοβερή... ακόμα και στα 100% να δουλεύει το ferrari πάνω από 40 βαθμούς δεν ανεβάζει...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

το θέμα είναι τι καλώδιο ενώνω που..

Aγορασε ενα τροφοδοτικακι 12v και ας ειναι πανω 1Α και κοψε την ακρη που καταληγει το βυσμα.

Πισω απο το τροφοδοτικο συνηθως εχει ενα σχεδιαγραμμα με το + και το -.

Στα περισσοτερα τροφοδοτικα το μαυρο καλωδιο που εχει μια ασπρη ριγα ειναι το +.

Αφου βεβαιωθεις,συνεδεσε το + του τροφοδοτικου με το κοκκινο καλωδιου του ανεμιστηρα και το - με το μαυρο καλωδιου του ανεμιστηρα.Πριν τα ενωσεις και τα κολλησεις με κολλητηρι,βεβαιωσου οτι ειναι ολα σωστα και οτι οι ανεμιστηρες ξεκινησαν.Ντυσιμο με μονωτικη στις ενωσεις και τελος.

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο,ειδα το πιο πανω σημερινο ποστ του φιλου.

Ας βοηθηθει τουλαχιστον αυτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...