mvaggel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 ...κυρίαρχο εθνικολαϊκό αφήγημα περί κρίσης... Εννοείς ότι δεν υπάρχει κρίση?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipduh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Πάντως, τα στοιχεία που δίνει (κάτι μείον 60% στις συντάξεις και συν 40% στις αυτοκτονίες) δεν ισχύουν. Μπορεί να'ναι φοβεροί και τρομεροί χακεράδες, αλλά από ουσία δε διαφοροποιούνται σε σχέση με το κυρίαρχο εθνικολαϊκό αφήγημα περί κρίσης. χμ! δηλαδή; ... what's your point? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akina Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά μπράβο για το post !!! Το πέρασε ο skai πριν λίγο σε sroll στην tv άρα θα το πούν... #OpGreece για twitter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johniem Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Κοιτώντας την λίστα με τα passwords είναι πραγματικά σοκαριστικό το πόσα "123456" υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anttsit Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Εννοείς ότι δεν υπάρχει κρίση?... Φυσικά υπάρχει, αλλά δε νομίζω να εξηγείται με τα βολικά "οι κακοί ξένοι με τους προδότες πολιτικούς μας πίνουν το αίμα για να μας φάνε τα πετρέλαια". Αυτό είναι το εθνικολαϊκό αφήγημα. χμ! δηλαδή; ... what's your point? Ότι δεν έπεσαν όλες οι συντάξεις κατά 60% (για την ακρίβεια δεν ξέρω αν υπήρξαν κάποιες που πέσανε τόσο). Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ηλίθιες και άδικες και μεγάλες οριζόντιες περικοπές. Μείον 60%, πάντως, "στις συντάξεις", έτσι γενικά κι αόριστα, δεν έγινε. Και κάποια άλλα νούμερα που αναφέρουν έχω την εντύπωση ότι δεν είναι έτσι. Όσο για τις αυτοκτονίες, το 40% ήταν μια δίχως στοιχεία αναφορά του Λοβέρδου. Αυξήθηκαν; Μπορεί. Τόσο, όμως, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Φυσικά υπάρχει, αλλά δε νομίζω να εξηγείται με τα βολικά "οι κακοί ξένοι με τους προδότες πολιτικούς μας πίνουν το αίμα για να μας φάνε τα πετρέλαια". Αυτό είναι το εθνικολαϊκό αφήγημα. Ότι δεν έπεσαν όλες οι συντάξεις κατά 60% (για την ακρίβεια δεν ξέρω αν υπήρξαν κάποιες που πέσανε τόσο). Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ηλίθιες και άδικες και μεγάλες οριζόντιες περικοπές. Μείον 60%, πάντως, "στις συντάξεις", έτσι γενικά κι αόριστα, δεν έγινε. Και κάποια άλλα νούμερα που αναφέρουν έχω την εντύπωση ότι δεν είναι έτσι. Όσο για τις αυτοκτονίες, το 40% ήταν μια δίχως στοιχεία αναφορά του Λοβέρδου. Αυξήθηκαν; Μπορεί. Τόσο, όμως, όχι. Νομίζω βλέπεις τα πράγματα αρκετά πιο χαλαρά απ' ότι πραγματικά είναι. Anyway, αυτή η κουβέντα είναι άσχετη με την επιχείρηση των Anonymous και αν την ανοίξουμε θα είμαστε offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια που στο καλο ειναι αναρτημενοι οι κωδικοι και τα εγγραφα; μηπως η ειδηση ειναι μουφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια που στο καλο ειναι αναρτημενοι οι κωδικοι και τα εγγραφα; μηπως η ειδηση ειναι μουφα; αυτό το άρθρο αναφέρει το anonpaste URI https://athens.indym...icle_id=1433267 ...στα σχόλια χρηστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 οκ τους βρηκα. και ποιο ειναι το λινκ οπου μπαινουν οι κωδικοι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 οκ τους βρηκα. και ποιο ειναι το λινκ οπου μπαινουν οι κωδικοι;;; link 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 [/url] link ωπα, ειναι εκτος grid οι servers; πρεπει να παω τοπικα; α καλα κρασια τοτε. ποιο το νοημα αυτων των κωδικων; ρε μας δουλευουν οι ανονυμους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ή μπορείς απομακρυσμένα να φαίνεσαι τοπικά.. Λες οι anonymous να'ναι βολεμένα λαμόγια μέσα σε υπουργεία; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 δεν νομιζω οτι καταλαβες τι εγραψα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχουν πληροφοριες οτι βρηκαν κι αλκζ ευρηματα που σχετιζονται με τις λιστες που ειναι στην επικαιροτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αυτά που έκλεψαν οι anonymous τα ανέβασαν κάπου δημόσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα