Προς το περιεχόμενο

Οι Anonymous έκλεψαν απόρρητα αρχεία του Υπουργείου Οικονομικών!

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πάντως, τα στοιχεία που δίνει (κάτι μείον 60% στις συντάξεις και συν 40% στις αυτοκτονίες) δεν ισχύουν.

Μπορεί να'ναι φοβεροί και τρομεροί χακεράδες, αλλά από ουσία δε διαφοροποιούνται σε σχέση με το κυρίαρχο εθνικολαϊκό αφήγημα περί κρίσης.

χμ! δηλαδή; ... what's your point?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείς ότι δεν υπάρχει κρίση?...

Φυσικά υπάρχει, αλλά δε νομίζω να εξηγείται με τα βολικά "οι κακοί ξένοι με τους προδότες πολιτικούς μας πίνουν το αίμα για να μας φάνε τα πετρέλαια". Αυτό είναι το εθνικολαϊκό αφήγημα.

χμ! δηλαδή; ... what's your point?

Ότι δεν έπεσαν όλες οι συντάξεις κατά 60% (για την ακρίβεια δεν ξέρω αν υπήρξαν κάποιες που πέσανε τόσο). Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ηλίθιες και άδικες και μεγάλες οριζόντιες περικοπές. Μείον 60%, πάντως, "στις συντάξεις", έτσι γενικά κι αόριστα, δεν έγινε.

Και κάποια άλλα νούμερα που αναφέρουν έχω την εντύπωση ότι δεν είναι έτσι.

Όσο για τις αυτοκτονίες, το 40% ήταν μια δίχως στοιχεία αναφορά του Λοβέρδου. Αυξήθηκαν; Μπορεί. Τόσο, όμως, όχι.

Φυσικά υπάρχει, αλλά δε νομίζω να εξηγείται με τα βολικά "οι κακοί ξένοι με τους προδότες πολιτικούς μας πίνουν το αίμα για να μας φάνε τα πετρέλαια". Αυτό είναι το εθνικολαϊκό αφήγημα.

Ότι δεν έπεσαν όλες οι συντάξεις κατά 60% (για την ακρίβεια δεν ξέρω αν υπήρξαν κάποιες που πέσανε τόσο). Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ηλίθιες και άδικες και μεγάλες οριζόντιες περικοπές. Μείον 60%, πάντως, "στις συντάξεις", έτσι γενικά κι αόριστα, δεν έγινε.

Και κάποια άλλα νούμερα που αναφέρουν έχω την εντύπωση ότι δεν είναι έτσι.

Όσο για τις αυτοκτονίες, το 40% ήταν μια δίχως στοιχεία αναφορά του Λοβέρδου. Αυξήθηκαν; Μπορεί. Τόσο, όμως, όχι.

Νομίζω βλέπεις τα πράγματα αρκετά πιο χαλαρά απ' ότι πραγματικά είναι. Anyway, αυτή η κουβέντα είναι άσχετη με την επιχείρηση των Anonymous και αν την ανοίξουμε θα είμαστε offtopic.

Ρε παιδια που στο καλο ειναι αναρτημενοι οι κωδικοι και τα εγγραφα; μηπως η ειδηση ειναι μουφα;

αυτό το άρθρο αναφέρει το anonpaste URI

https://athens.indym...icle_id=1433267

...στα σχόλια χρηστών.

Ή μπορείς απομακρυσμένα να φαίνεσαι τοπικά.. Λες οι anonymous να'ναι βολεμένα λαμόγια μέσα σε υπουργεία;

Sent from my iPhone using Insomnia

Υπαρχουν πληροφοριες οτι βρηκαν κι αλκζ ευρηματα που σχετιζονται με τις λιστες που ειναι στην επικαιροτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...