Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς εσένα και την λογική σου, λέμε τώρα, αλλά δεν είναι ανάγκη κιόλας.

Όποιος ξεκινάει την είδηση λέει την αλήθεια, οι άλλοι απλώς θολώνουν τα νερά, ε; Οκ, ότι πεις.

Τα περί "εξωγήϊνων" και άλλα γραφικά, τα αφήνω ασχολίαστα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όποιος πρωτοδημοσιεύει ένα γεγονός, αν μη τι άλλο αποδυκνύει ότι έχει μια κάποια πληροφόρηση. Όταν αναδημοσιεύεις μπορείς απλά να στηρίζεσαι στην αρχική δημοσίευση. Όταν προσπαθείς να αναιρέσεις τα στοιχεία που παραθέτει η αρχική δημοσίευση, πρέπει αν μη τι άλλο να παραθέτεις νέα στοιχεία που να αποδυκνύουν ότι το αρχικό δημοσίευμα δεν στέκει.

Το ότι έιναι πιο πιθανό να το έκανε ένας δυσαρεστημένος υπάλληλος δεν αποδυκνύει κάτι. Μπορεί να ήταν πιο πιθανό να βγει Τζόκερ το 10 αλλά τελικά βγήκε το 20 που είχε λίγες πιθανότητες.

Κατά βάθος ξέρω ότι μιλάω σε τοίχο, δεν περιμένω να πείσω. Για σένα η άποψή σου είναι αδιάσειστο πειστήριο

Δημοσ.

Δεν είναι "ανάγκη" να πείσει κανένας κανένα. Μπροστά δεν ήμουν όταν έγινε η διαρροή, ούτε και εσύ.

Τα περί "τοίχου" στα επιστρέφω και ειλικρινά δεν έχει πλέον (αν είχε ποτέ) κανένα νόημα η περαιτέρω "αντιπαράθεση".

Είπες την γνώμη σου και εγώ την δική μου, όσο επιτρέπεται να την λέω ακόμα.

Δημοσ.

χαχαχα.. Πλακονόσαστε λες και θ' αλλάξει κάτι άμα αποδείξετε το ένα ή το άλλο... Το θέμα είναι ότι διέρευσαν, τέλος...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...