Προς το περιεχόμενο

Οι Anonymous έκλεψαν απόρρητα αρχεία του Υπουργείου Οικονομικών!

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην Ελλα δα του 2012 τα ΜΜΕ ενω μιλαγανε για λιστα Λαγκαρντ,με το που καποιος(οχι δικος τους,αλλα ελευθερος δημοσιογραφος)την αναρτησε ουδεμια δηλωση...ΑΓΑΔεΣ μου.

Οτι και να κλεψανε και οτι και να αναρτηασουνε θα μας φανε λαχανο.Η μαχη ειναι χαμενη.Λυπαμαι μονο που φε τα δραματοποιω αλλα γραφω απλα την αληθεια:εχω βαρεθει να βλεπω γυρω μου κεφαλια που να μιλανρ για κριση και νεους που να βγαινουν πλεον ελαχιστα αγελαστους.

Οτι και να αναρτηθει δεν υπαρχει δικαιοσυνη,δεν υπαρχει σωτηρια.Θα συνεχίσουμε να ζουμε στο σκοταδι παρεα με τα σκατα.

Μακαρι οι επομενες γενιες και ιστορικοι να μεριμνησουν για αυτη τη μαυρη και σαθρη περιοδο για την χωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

The documents have been uploaded in their own server:

https://anonfiles.com/file/5c9fa9402e62bffd2f569ac3d118fbcd

https://anonfiles.com/file/a50145cddeb310ad8250c6c97d569887

Anonymous' official statement and list of the stolen usernames and passwords:

http://www.anonpaste.me/anonpaste2/index.php?96dca2501712c2bd#7zC3Gk22bl9xGtQbWaaWEeEu46UElidVHWqL/lUNV+0=

Διαδώστε την είδηση παντού.

• Like 1

ρε ένα περίεργο πράγμα με την λίστα λαγκάρτν, μόλις βγει κάποιος και πει ότι έχω την λίστα αμέσως τον χώνουν φυλακή,

Διεφθαρμένοι αποτυχημένοι πολιτικοί, δεν είναι άξιοι ούτε για το σάλιο μου...

Πολύ πιο "ελληνικό" είναι το γεγονός ότι την έδωσε σε ορισμένα ΜΜΕ κάποιος υπάλληλος (για την ψυχή της μάνας του άραγε; ) που είχε πρόσβαση στους εν λόγω υπολογιστές, που δεν ήταν καν on line!

Τι χακεριές και αηδίες! Τι ξέρουν αυτοί οι άσχετοι; Όλα έτοιμα στο χέρι.

Μου θυμίζει όλη την ιστορία πριν απο λίγα χρόνια με τον "κομιστή" :-D

Ρε πόσο έυκολα χάνουμε την μπάλα τελικά;

Εδώ γίνονται πράματα και θάματα και γύρω μας αλλά πλέον και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι κι εμείς καθόμαστε και πιανόμαστε με το αν διατυπώθηκε με το γράμμα του γλωσσικού μας νόμου ή όποια δήλωση ή το αν αυτή περιέχει τα ακριβή ποσοστά της εξαθλίωσής μας!!!

Είναι αυτό που λένε "Διυλίζουμε τον κώνοπα και καταπίνουμε την κάμηλο"!

Επιτέλους, μπορούμε να αρχίσουμε να ανοίγουμε τα ματάκια μας από τον λήθαργο που έχουμε πέσει εδώ και πόσα χρόνια τώρα;! Μπορούμε;!

Ας δούμε κι εμείς το τι πραγματικά μας κάνουν οι διάφοροι εκλεγμένοι από εμάς εθνοσωτήρες μας και ας αναλάβουμε επιτέλους τις ευθύνες μας!

Κινήσεις σαν αυτές των ανώνυμων, όσο και να μη μου αρέσει που χρειάζονται να γίνουν, δυστυχώς χρειάζονται.

Πλέον, έχουμε φτάσει στο σημείο που, μόνο τέτοιας δυναμικής κινήσεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς μια σχετική τάση επίλυσης των δεσμών που μας έχουν επιβληθεί.

Προσεγγίσεις απόλυτα συνυφασμένες της λογικής "Με τον σταυρό στο χέρι" τις έχουμε δοκιμάσει σε σημείο κατάχρησης και αποδεδειγμένα δεν μας βγήκαν. Πώς να το κάνουμε.

Επικίνδυνες (με μεγάλα ρίσκα) για όλους μας σα προσεγγίσεις; Σίγουρα ΝΑΙ. Ανορθόδοξες; Επίσης ΝΑΙ.

Τα πράματα όμως δυστυχώς δεν είναι καθόλου απλά έτσι όπως εξελίσσονται εις βάρος μας. Έχουμε ήδη μπει στην τελική κατηφόρα και αν δεν αντιδράσουμε με τον όποιο τρόπο, στο τέλος θα μας μείνει μόνο η στάμπα του βλάκα που έφαγε το χρυσωμένο χαπάκι της καλής συμπεριφοράς απέναντι στους ίδιους τους εκτελεστές του.

• Super Moderators

Εμένα δεν με εντυπωσιάζει τόσο η "κλοπή" (γιατί ακούγονται και πραγματάκια για ...εσωτερικούς αρουραίους), όσο το γεγονός πως τα περισσότερα passwords ήταν "123456"...

:P

• Like 2

Οι ανωνυμοι την κανανε την δουλεια τους, οταν ομως τα ΜΜΕ στην καλητερη περιπτωση το μονο που θα πουν θα ειναι πως "Χακερς χτυπισαν το υπουργειο οικονομικων", ποιος θα καταλαβει το οτιδηποτε; Αυτοι που ηδη ειναι ταγμενοι στην ιδια μετια με τους ανωνυνους δεν χρειαζετε την συγκεκριμενη αποδειξει, εχει ματακια και βλεπει...

Οι ανωνυμοι εκαναν μια τρυπα στο νερο οπως συνηθως,ετοιμη δουλεια παρελαβαν και την ανεβασαν απο τους "αγανακτισμενους-αδικημενους" υπαλληλους του ΥΠ.ΟΙΚ οι οποιοι κανουν λευκη απεργια .

• Super Moderators

Οι ανωνυμοι την κανανε την δουλεια τους, οταν ομως τα ΜΜΕ στην καλητερη περιπτωση το μονο που θα πουν θα ειναι πως "Χακερς χτυπισαν το υπουργειο οικονομικων", ποιος θα καταλαβει το οτιδηποτε; Αυτοι που ηδη ειναι ταγμενοι στην ιδια μετια με τους ανωνυνους δεν χρειαζετε την συγκεκριμενη αποδειξει, εχει ματακια και βλεπει...

εμείς δεν έχουμε ματάκια βασικά γιατί μας ...γκάβωσες! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...