prokf Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους!Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα, εχω παρασιτα ηχου(μπζζζ)στα περισσοτερα(αν οχι ολα!)games.αυτα με την onboard καρτα ηχου(VIA high definition audio).και με ακουστικα απο το front panel.οταν αλλαζω τον ηχο να βγενει απο την 7850 με hdmi στην οθονη δουλευει μια χαρα.η μητρικη ειναι σε ξυλινη βαση......any ideas?
GPOWERR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 http://www.insomnia....ρυβος-σε-οθονη/ ειχα και εγω το ιδιο προβλημα φιλε μου αλλα το ελυσα εντελως τυχαια(πριν λιγο καιρο),οταν προσεξα οτι ειχα βαλει λαθος το βυσμα(Αc97) του front panel του κουτιου μου,στην υποδοχη audio της μητρικης,αντι να βαλω το βυσμα high definition audio που ηταν στην ιδια καλωδιωση του front panel του κουτιου μου.Αμεσως σταματησαν ολα τα παρασιτα ειτε συνδεω ακουστικα η'ηχεια μπρος η' πισω στον ηυ.
prokf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Οχι κατι αλλο ειναι,το κανει και χορις καθολου συνδεδεμενα τα front panel.Ακομα και χορις τα driver της καρτασ ηχου το κανει.Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια?
prokf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλα γιατι μονο στα παιχνιδια?αν βαλω μια εξωτερικη usb καρτα ηχου θα ειμαι comple?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα