Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα router Sagem 1201 και απο μέρες δεν με συνδέει στο ιντερνετ .

Πήρα τον ΟΤΕ μου είπε οτι φταίει το καλωδιο δικτύου ή θύρα .

Η θύρα δεν φταίει γιατί το laptop λειτούργησε σε άλλο σπίτι και το καλώδιο το άλλαξα

Σημερα είδα οτι δεν ανάβει το φωτακι Power ούτε το Data ακόμη και οταν κάνω επανεκίνηση

Τι λέτε πάει το Router;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το έστειλα.

Με υπηρετησε τρία χρόνια.

Νάναι καλά.

Με λίγα λόγια δεν ανάβει καθόλου;

Σβήσε άναψε από το πίσω κουμπί & άμα δεν ανάψει στείλτο...

Δημοσ.
Εχω ένα router Sagem 1201 και απο μέρες δεν με συνδέει στο ιντερνετ . Πήρα τον ΟΤΕ μου είπε οτι φταίει το καλωδιο δικτύου ή θύρα . Η θύρα δεν φταίει γιατί το laptop λειτούργησε σε άλλο σπίτι και το καλώδιο το άλλαξα Σημερα είδα οτι δεν ανάβει το φωτακι Power ούτε το Data ακόμη και οταν κάνω επανεκίνηση Τι λέτε πάει το Router; Ευχαριστώ

μαλλον ηταν στα τελευταια του και τα επαιξε τελειως εκτος αν δεν αναβε καν το λαμπακι απο την αρχη οποτε βλακεια που ο οτε σου ειπε να δεις το καλωδιο.Θα πρεπε να σου πουν να δεις τα λαμπακια στο ρουτερ η να δουν αυτοι μεσα απο την βαση τους αν εισαι Online Η οχι.αν δεν ησουν ποιο το νοημα να τσεκαρεις καλωδιο η θυρα.

αν ειναι να παρεις αλλο και δεν εχεις αξιζει να παρεις απο το www.ebw.gr το vigor 2700vg.του κανεις αλλαγη το firmware και εχεις με 25 ευρω ενα ρουτερ που κανει πολυ παραπανω λεφτα.οδηγιες για την αλλαγη του firmware υπαρχουν εδω στο Insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...