Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από πολλούς μήνες αποφάσισα χθες να βάλω την μπαταρία στο λαπτοπ να φορτίσει. Σήμερα το άνοιξα να δουλέψει μόνο με την μπαταρία. Το άνοιξα και το άφησα χωρίς να κάνω κάποια άλλη εργασία. Μετά από αρκετή ώρα η οθόνη είχε σβήσει αλλά τα φωτάκια ήταν αναμενα. Σκέφθηκα ότι μπήκε σε αδρανοποίηση / εξοικονόμηση ενέργειας. Κούνησα ποντίκι τίποτα. Πάτησα κουμπιά το ίδιο. Πάτησα power button για να το κλείσω. Από εκείνη την ώρα όταν το ανοίγω η οθόνη δεν ανάβει, ακούγεται ότι μπαίνει σε λειτουργία αλλά μένει εκεί. Τα λαμπάκια αναμενα, η οθόνη κλειστή και τίποτα άλλο. Τι να έχει πάθει ρε παιδιά?

Επεξ/σία από dpress
Δημοσ.

Δοκίμασε alt + ctrl +del μπορεί να ακούγεται μλκια αλλά μπορεί να κάνει κάτι (τουλαχιστον σε εμένα ετσι ανοιξε μια φορά)

Δημοσ.

Μάλλον το Πρόβλημα εντοπίζεται στην κάρτα γραφικών. Από ψάξιμο είδα ότι και άλλοι με fujitsu είχαν το ίδιο πρόβλημα, να μην αντιδρά το λαπτοπ όταν το ανοιγεις, να μην φορτώνει ούτε το bios αλλά να ακούγεται ότι δουλεύει ο επεξεργαστής. Αν είναι αυτό το πρόβλημα πως μπορώ να έχω πρόσβαση στον σκληρό να πάρω τα αρχεία μου.

Δημοσ.

Βγάζεις τον σκληρό από πίσω και τον τοποθετείς στο άλλο πισί σου. Φαντάζομαι είναι Sata ο δίσκος οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Δοκίμασε και με καλώδιο να το σύνδεσης σε άλλη οθόνη πχ.TV μπορεί να είναι και η οθόνη το πρόβλημα .

Δημοσ.

Το λαπτοπ έχει θύρα sata για σύνδεση εξωτερικού σκληρού. Από εκεί μπορώ να δω με κάποιο τρόπο τον εσωτερικό?

Δοκίμασε και με καλώδιο να το σύνδεσης σε άλλη οθόνη πχ.TV μπορεί να είναι και η οθόνη το πρόβλημα .

Το δοκίμασα με hdmi αλλά δεν έδινε σημα καθόλου. Δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι η οθόνη και δεν το δοκίμασα με άλλο καλώδιο.. Θα το κοιτάξω..

Δημοσ.

Κανε ενα Clear Cmos.

1)Βγαζεις ρευμα/μπαταρια

2)Ξεβιδωνεις το μεγαλο καπακι απο κατω

3)Βγαζεις την μικρη μπαταρια(ρολογιου) που ειναι στην μητρικη

4)Και τελος πατας το κουμπι ον-οφφ καμια 10αρια φορες.

Δημοσ.

Όπως μου ακούγεται το οτι συνέβησαν όλα αυτά μετά την τοποθέτηση της μπαταρίας είναι εντελώς τυχαίο... Μάλλον έχει αρπάξει η κάρτα γραφικών ή το chipset. Και όταν λέω "έχει αρπάξει" δεν εννοώ πως έχει καεί κάτι... Στα λάπτοπ των τελευταίων ετών οι κολήσεις δεν περιέχουν μόλυβδο και στο 90% των περιπτώσεων η ζημιά είναι εκεί. Πρέπει να αποκοληθεί το τσιπάκι που ευθύνεται, να καθαριστεί απο τις παλιές κολήσεις, να γίνει reballing και να επανατοποθετηθεί. Και εννοείται πως πρέπει να καθαριστούν οι αεραγωγοί της ψύκτρας ωστε να μην απαναληφθεί κάτι τέτοιο απο υψηλές θερμοκρασίες (αυτή είναι και η αιτία της βλάβης σου εξαρχής). Δεν υπάρχουν πολλοί που την κάνουν αυτή την δουλειά και μάλιστα ποιοτικά και κοστίζει (60-90) αλλά θα σώσεις το μηχάνημά σου... Και για να μην παρεξηγηθώ δεν κάνω διαφήμηση στον εαυτό μου!!! Φτιάξτο όπου θες το PC σου. Απλά μοιράζομαι την εμπειρία μου για να βοηθήσω όπως κάνανε και άλλοι για μένα.... Καλή τύχη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...