Antwni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά ξέρετε ποιο είναι το ποιο φτηνό πρόγραμμα μεταξύ forthnet και OTE για φοιτητές?? Με εγραψε ο πατερας μου στο double play economy αλλά δεν έχουν ερθει ακόμα να μου το συνδέσουν οπότε πιστεύω οτι μπορώ να το αλλάξω σε κάτι καλύτερο...είδα στον οτε οτι δίνει 8 ευρώ την 24σαρα αλλά αν δεν έχω τηλέφωνο τι γίνετε??πόσο πάει?? Γενικα τι προσφορά παίζει??
Emilia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 8 ευρώ+το πάγιο 14,90=23 ευρώ Και να ο λόγος που δεν έκανα σύνδεση στον OTE παρά το ότι είναι σίγουρο πως δεν θα υπάρχουν προβλήματα με τη σύνδεση.
Antwni Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Γιατί παίζει πιο φτηνά πουθενά αλλού?? Αυτά τα φλασάκια κάνουν δουλειά?? Και τι τιμές παίζουν?
Antwni Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανεις τι παίζει με τα φλασάκια?
gs20309 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανεις τι παίζει με τα φλασάκια? εχει προσφορά και η cosmote 8,9ευρώ 5GB κ η vodafone 4,74ευρώ για 4gb για στικ αλλά το θέμα είναι αν θέλεις μεγάλη χρήση μην τα κοιτάς κάν. μπορείς να πας στην 24άρα του οτέ με 23ευρώ το μήνα ή αλλιώς έχει μια προσφορά η forthnet στα 17,90 μόνο ιντερνετ νομίζω πάλι 24άρι αλλά μην περιμένεις 100% την ίδια ποιότητα όπως του οτε. AN τελικά επιλέξεις Οτε πήγαινε στο κατάστημα που το έκανες πες τους να ενεργοποιήσουν μόνο τη τηλεφωνική γραμμή και ΟΧΙ το πακέτο του ίντερνετ έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις την φοιτητική προσφορά.για να σου πουν τι πρέπει να κάνεις με το διοδος. αν επιλέξεις forthnet ακύρωσε άμεσα την αίτηση σου στον οτε και μπες στο site http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=4649
Antwni Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου... Δηλαδη δεν αξίζει αν θες να σερφάρεις καθημερινά σε ινσομνια,youtube,facebook και αυτά ε?(για τα φλασάκια μιλαω)
gs20309 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου... Δηλαδη δεν αξίζει αν θες να σερφάρεις καθημερινά σε ινσομνια,youtube,facebook και αυτά ε?(για τα φλασάκια μιλαω) όχι για κανένα λόγο. συνήθως το στικάκι λειτουργεί σαν 2η παροχή ιντερνετ δηλαδή όταν είσαι εκτός σπιτιού που δεν θα κάνεις μεγάλη χρήση παρά μόνο email, browsing κτλ.. για συνεχόμενα youtube, facebook παιχνίδια κ κατεβάσματα είναι ελάχιστα τα 5gb για να σε καλύψουν για όλο το μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα