Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συνοψίσω λίγο μήπως γίνω κατανοητός γιατί για να μπερδεύτηκες και συ, σίγουρα θα μπέρδεψα και τον topic starter:

Μητρική: Η αρχική που κοιτούσε ήταν μια σάπια των 49 ευρώ που ήθελε να την συνδυάσει με 6300 και gtx 670. Εφόσον ήθελε τον 6300 που είναι πολύ καλός, αντιπρότεινα μια φτηνή 990FX που δεν υπερέβαινε πολύ το μπάτζετ του. Ο φίλος ανέβηκε στην 970 και εκεί η γνώμη μου ήταν ότι είναι μικρή η διαφορά για να μην πάει στην 990 που είναι βελτιστοποιημένη για του FX. Προφανώς θα κάνει την δουλειά του με την 970 αλλά διαβάζοντας για 4.5 κτλ κατέληξα εκεί.

Επεξεργαστής: Είναι γεγονός ότι ο i5 3470 είναι καλύτερη επιλογή. Είναι αποκλειστικά θέμα μπάτζετ. Αν είναι τόσο στριμωγμένος προφανώς δεν υπάρχει λόγος να τον προτιμήσει και να κάνει δεύτερη υπέρβαση.

Κάρτα γραφικών: Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος πριν βάλεις την κάρτα να παιξει να ξεκινάς με το ότι θα την κλοκάρεις. Εκτός αν είσαι μπεντσάκιας. Εκεί αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ.

δεν ειμαι μπεντσακιας...καταλαβα δεινοσαυρε...μπορω να παρω και ιντελ απλως αμα παρω θα παρω με μετρια μητρικη...τι μετρια μητρικη 55 ευρω...ξερω οτι εννοειται πως ο ι5 3470 ειναι καλυτερος ΑΛΛΑ....αμα παω σε φχ 6300 και καλυτερη μητρικη θα εω προβλημα στο μελλον?σορρυ αν σας κουρασα απλως μου φενεται μια χαρα φχ 6300 καλυτερο κουτι και καλυτερη μητρικη και πιο πολλα βατ στο τροφοδτικο και μελλοντικο βοερκλοκ παρα να κοψω απο σοα αναφερα (εκτος καρατας γραφικων ) μονο και μονο για να εχω ιντελ...γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρ να παρω τον αμδ...

Δημοσ.

Μα δεν σου είπα να πας με το μπάτζετ σου σε i5. Σου είπα να πας σε i5 μόνο αν ανεβάσεις το μπάτζετ ώστε να μην κάνεις περικοπές.

Εφόσον αυτό δε γίνεται δες τη σύνθεση με τον 6300 που σου έκανα στην προηγούμενη σελίδα.

Δημοσ.

δεν θα μου κανει bottleneck ετσι?η αν μου κανει παρολλα αυτα θα εχω 60 φπς?επισης κουτι προτιμω το thermaltake comander ms-i snow edition,σκληρο αυτος που μου εβαλες ειναι καλυτερος απο εναν seagat baracuda ?και επισης για τροφοδοτικο λεω να βαλω θερμαλτακε 630 βαττ γιατι ειναι πιο φθηνο..και μητρικη μια 970 προ 3 πιστευω θα ειναι οκ γιατι ξεφευγω με αυτη που μου εβαλες...ευχαρηστω πολλυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...