viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 το παλαιο προφανως! τι πρεπει να προσεξω? καθε ποτε αλλαζει ο κινητηρας? επισης τρομαζω με αυτη την φωτο [της κουκουλας] thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 οχι βιολογικο καθαρισμο.. ουτε μπεταντιν δεν το γλυτωνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 τι εννοας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 είναι μες τη λίγδα και τη σκόνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Πάντως, σαν αυτ/το είναι το καλυτερο σχολείο πίσω κινησης. Θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ, παρόλο που δεν εχει γκάζι. (απ'οτι θυμάμαι καίει αρκετούτσικα για το μοτέρ του...) Μπορεί να βρίσκεις το παλιό φθηνά, όμως να συνοπολογίσεις τα συμμαζέματα που θα χρειαστεί. Για τη κουκούλα δε το συζητώ... Μπες στο ανάλογο φόρουμ και άντλησε ινφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Πάντως, σαν αυτ/το είναι το καλυτερο σχολείο πίσω κινησης. Θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ, παρόλο που δεν εχει γκάζι. (απ'οτι θυμάμαι καίει αρκετούτσικα για το μοτέρ του...) Μπορεί να βρίσκεις το παλιό φθηνά, όμως να συνοπολογίσεις τα συμμαζέματα που θα χρειαστεί. Για τη κουκούλα δε το συζητώ... Μπες στο ανάλογο φόρουμ και άντλησε ινφο. γιατι νουμερο μιλαμε στο περιπου? αγγιζει τα 10 λιτρα τα 100χλμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Γιατι το συγκεκριμένο και όχι κάποιο άλλο καμπριο? Λογω χρημάτων ή κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι κάμπριο. Είναι roadster. το παλαιο προφανως! τι πρεπει να προσεξω? καθε ποτε αλλαζει ο κινητηρας? επισης τρομαζω με αυτη την φωτο [της κουκουλας] Γενικά αν είχε σωστή συντήρηση είναι αξιόπιστο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις πιο πολύ είναι η κουκούλα να μην μπάζει νερά. Αν βρεις και κανένα που να την έχει αλλάξει με αυτή με το τζάμι πίσω ακόμα καλύτερα. Αν πάρεις κάποιο χωρίς μπλοκέ να μαζέψεις λεφτά να του βάλεις. Ρίξε μια ματιά: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1702694/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Γιατι το συγκεκριμένο και όχι κάποιο άλλο καμπριο? Λογω χρημάτων ή κάτι άλλο? λογω χρηματων προφανως τα υπολοιπα θα πανε στην εταιρεια Δεν είναι κάμπριο. Είναι roadster. Γενικά αν είχε σωστή συντήρηση είναι αξιόπιστο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις πιο πολύ είναι η κουκούλα να μην μπάζει νερά. Αν βρεις και κανένα που να την έχει αλλάξει με αυτή με το τζάμι πίσω ακόμα καλύτερα. Αν πάρεις κάποιο χωρίς μπλοκέ να μαζέψεις λεφτά να του βάλεις. Ρίξε μια ματιά: http://www.car.gr/cl...s/view/1702694/ μπλοκε το διαφορικο να φανταστω? in other news αυτο/α ειναι mx5 fap fap fap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 το εχεις δει απο κοντα; το σκισμενο δερμα στη θεση του οδηγου το εχεις προσεξει φανταζομαι ετσι; και σε καθισματα με δερμα δεν πανε....καλυμματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Πραγματικά απορω πως σου αρέσει και γενικά αρέσει αυτό το αμάξι...Περι ορέξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 το εχεις δει απο κοντα; το σκισμενο δερμα στη θεση του οδηγου το εχεις προσεξει φανταζομαι ετσι; και σε καθισματα με δερμα δεν πανε....καλυμματα! τσου αλλα με τοσο λιγα που το εδινε τα καθισματα θα πεταγοντουσαν και θα εμπαινε δερμα απο την αρχη Πραγματικά απορω πως σου αρέσει και γενικά αρέσει αυτό το αμάξι...Περι ορέξεως... δεν ειναι και ασχημο επισης με 5000 φερνεις την pitcrew εμφανιση. οχι οτι σε ενδιαφερει βεβαια. αλλα για πες μας τι θα επρεπε να βλεπαμε...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Σε τέτοια κατηγορία εγω θα προτιμούσα: 1) Peugeot 207cc 2) VW Eos 3) Μερικά Audi TT ( Χρονολογία 2001-2004) 4) ίσως το 206cc Βέβαια αυτα ισχύουν για μένα. Εχω μπει και έχω δει πολλά mx-5 και ιδιαίτερα τα παλια.. Εγω που είμαι 1:82 μπαίνω μέσα και είμαι σαν τελικό σίγμα. Ασε που είναι υπερβολικά χαμηλό και για να μπω-βγω δυσκολεύομαι αρκετά. Παρ'όλα αυτά αν εσένα σου κάνει πάω πάσο! Εγω που έψαχνα cabrio πήρα το 207CC 1.6T με 150 άλογα. Είναι πολύ δυνατό και ειδικά μετά απο 1-2 αλλαγούλες που του έκανα, πραγματικά φυσάει. Βέβαια η ποιότητα κατασκευής του, υπερτερεί πολύ απέναντι στο EOS του φίλου μου...Οπως είπα και πιο πάνω, ο καθένας εχει τα γούστα του!! Απλά ελπίζω να το έχεις ζήσει λίγο το αμάξι, διοτι είναι λίγο ζόρικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 με 2-3 χιλιαρικα βρησκεις κατι απο αυτα...? οταν λες ζορικο...? θα σπινιαρω με 5η...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το οικονομικό δεν το σκέφτηκα...Εχεις δίκιο. Άκυρο όσα είπα. Ζορικό εννοώ οτι αν είσαι λίγο μεγαλώσομος θα δυσκολευτείς στο μπες-βγες. Σχετικά με την δύναμη του, δεν είναι και άσχημο! Καλα δεν είναι και τέρας, αλλα την δουλειά του θα την κάνει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα