Adam Mimikidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα Έχω τον canon pixma mp190.Όταν τελειώσαν τα μελάνια διαπίστωσα ότι δεν σκανάρει. Αλλαξα τα μελάνια(ξαναγεμισμένα) και τώρα συμβαίνει το εξείς:1ον δεν μου βλέπει τα γεμισμένα μελάνια και 2ον και σημαντικότερο δεν σκανάρει. Πιστεύετε ότι φταίνε τα μελάνια που δεν σκανάρει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα Έχω τον canon pixma mp190.Όταν τελειώσαν τα μελάνια διαπίστωσα ότι δεν σκανάρει. Αλλαξα τα μελάνια(ξαναγεμισμένα) και τώρα συμβαίνει το εξείς:1ον δεν μου βλέπει τα γεμισμένα μελάνια και 2ον και σημαντικότερο δεν σκανάρει. Πιστεύετε ότι φταίνε τα μελάνια που δεν σκανάρει. Ευχαριστώ Φίλε, πρέπει να πάρεις καινούργια μελάνια (τουλάχιστον για να στα αναγνωρίζει). Τα ξαναγεμισμένα δεν τα δέχονται συνήθως. Θέλουν τα original μελάνια. Και ο δικός μου δεν αναγνωρίζει τα ξαναγεμισμένα. Τώρα για το σκανάρισμα λογικά θα φταίει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 εγω μονο ξαναγεμισμενα βαζω και δεν εχω τετοιο προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adam Mimikidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Φίλε, πρέπει να πάρεις καινούργια μελάνια (τουλάχιστον για να στα αναγνωρίζει). Τα ξαναγεμισμένα δεν τα δέχονται συνήθως. Θέλουν τα original μελάνια. Και ο δικός μου δεν αναγνωρίζει τα ξαναγεμισμένα. Τώρα για το σκανάρισμα λογικά θα φταίει αυτό. Καταρχήν σε ευχαριστώ Αλλά όσο κάνουν τα μελάνια αγοράζω καινούργιο μηχάνημα και με εγγύηση. Αυτό το είχα αγοράσει 43 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Εαν οντως χρειαζεται μελανια για να σκαναρει είναι τρελο fail παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Τι εννοείς δεν σκανάρει; Σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα; Σκανάρεις από λογισμικό ή από κάποιο κουμπί scan (αν έχει); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adam Mimikidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Τι εννοείς δεν σκανάρει; Σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα; Σκανάρεις από λογισμικό ή από κάποιο κουμπί scan (αν έχει); Και με τους δυο τρόπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα