sheik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα , εντελως ξαφνικα αντιμετωπιζω προβλημα με το Google Play απο PC. Κανονικα οταν εμπαινα και ημουν συνδεδεμενος μου εμφανιζε τις συσκευες μου και μπορουσα κατευθειαν να εγκαταστησω καποια εφαρμογη μεσω της ιστοσελιδας αφου συγχρονιζοταν κατευθειαν με το κινητο. Πλεον, μου γραφει δεν εχετε συσκευες, χωρις να εχω κανει το οτιδηποτε. Συνδεδεμενος ειμαι κανονικα sto gmail μου, ο συγχρονισμος στο κινητο ενεργοποιημενος κλπ. Τι μπορει να φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 κανε ενα reset στο λογ/σμο σου στο κινητο - Go to settings. - Applications. - Manage Applications. - 'All' tab. - Google Play store. - There, clear Data and Cache. - Uninstall any recent updates 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Τραγικο. Αυτο το ειχα ξανακανει πολλες φορες και δεν ειχε γινει τιποτα και τωρα που το ειπες λεω αντε παμε αλλη μια και πλεον ολα κομπλε. :confused Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα