zHsHs_87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Καλισπερα παιδια !!! ηθελα να μαθω αν ξερετε εχω ενα λαπτοπ sony vaio SVE14A1S1EP λεει λοιπον οτι εχει αν καταλαβα καλα 2 καρτες γραφικων!!! Intel® HD Graphics 3000 AMD Radeon™ HD 7670M θα ηθελα να μαθω πως μπορω να επιλεξω τι μια α τις δυο τιν amd !! αν γινεται και πως?? σας ευχαριστω πολυ!!!
Antwni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς μέσα απο τις ρυθμίσεις της ατι... Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό??Αυτόματα αλλάζουν...Αν και δεν σε καταλαβα καλά... θα ηθελα να μαθω πως μπορω να επιλεξω τι μια α τις δυο τιν amd !! αν γινεται και πως? Edit:Το speedtest δεν ειναι δικό σου έτσι??Αλλιώς ερχομαι σπίτι σου
tehAllantin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 H ιντελ αν δεν κάνω λάθος είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή ενώ η Amd είναι η "κύρια" κάρτα. Δεν νομίζω να χρειάζεται να επιλέξεις εσύ κάρτα. Όταν οι απαιτήσεις για γραφικά είναι χαμηλές (πχ web browsing) το λαπτοπ χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη ιντελ, ενώ όταν οι ανάγκες για γραφικά αυξάνονται απλά μπαίνει σε χρήση η ΑΜΔ. Πολύ χονδρικά πάντα. εδιτ, *νομίζω*
LambisElef Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Όταν το λάπτοπ είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα χρησιμοποιεί την amd, ενώ αν το αποσυνδέσεις σου βγάζει παράθυρο για να αλλάξεις την κάρτα που θα χρησιμοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
zHsHs_87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 βασικα υποθετω πως η ati θα ειναι καλυτερη, αλλα αν αλλαζουν αυτοματα οπως ειπες τοτε ενταξη!!! δεν ξερω που χρισιμευουν και ποτε χρησιμοποιει την μια και ποτε την αλλη!!! ακριβως αυτο δεν ηξερα οπτε δεν χρειαζετε να κανω κατι απλα γινεται η αλλαγη αυτοματα!!!!! σας ευχαριστω πολυ παιδια που μου λυσατε την απορεια!!!!!
Antwni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Η ιντελ χρησιμοποιείται για να μην καταναλωνεις πολύ μπαταρία... Όταν δεν μπορείτε να τα βγαλει πέρα η ιντελ τότε παίρνει τη θέση της η ατι Όταν το λάπτοπ είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα χρησιμοποιεί την amd, ενώ αν το αποσυνδέσεις σου βγάζει παράθυρο για να αλλάξεις την κάρτα που θα χρησιμοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Εμένα δεν το κάνει αυτό...Δηλαδη για να σερφάρεις στο ιντερνετ με ρεύμα χρησιμοποιείται η ατι??Δεν νομιζω τακη Edit:Σε βοηθήσαμε αλλά δεν μας είπες για το speedtest:P
xristoforos89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Edit:Σε βοηθήσαμε αλλά δεν μας είπες για το speedtest:P εε, απο κανενα πανεπιστημιο θα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα