Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερες,

φανταζομαι πως περα απο εμενα και αλλοι θα εχουν το διλημμα για το εαν θα πρεπει να προχωρισουν σε upgrade απο 7 σε 8 με βαση το hardware που διαθετουν.

σκεφτηκα να φιταξω το παρον θρεντ ωστε βαζοντας τα Specs του εκαστοτε πισιου να λαμβανουμε αποψεις για το εαν θα αξιζε να προχωρησουμε στην αναβαθμιση.

(ειδα το θρεντ με το tech support αλλα νομιζω οτι δεν κολλαγε εκει, εαν ειναι delete Και μεταφορα.)

και ξεκινω:

εχω αυτο το vaio.http://www.pcpro.co.uk/reviews/laptops/354376/sony-vaio-vgn-fw51mf-h/specifications με τα Specs που αναφερονται στο παραπανω Link...

θα ηθελα να ρωτησω εαν αξιζει να προχωρησω στο upgrade η εαν θα εχω προβληματα αποδοσης.

ετρεξα και τον οδηγο και βρηκε καποια προγραμματα που ειτε θελουν re install μετα το upgrade ειτε δε θα δουλευουν , αλλα δεν με πειραζει μιας και δεν τα χρησιμοποιουσα.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Τα λίγο πιο αδύναμα computers βοηθιούνται με την παρουσία των 8.Οπότε σε όσους δούλευαν καλά τα 7 θα λειτουργούν καλύτερα τα 8.από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.

Δημοσ.

Υπάρχει ναι αλλά περισσότερο τσεκάρει τις εφαρμογές σου και το πως είναι στημένα τα 7 πάνω στον δίσκο σου.

Η μετάβαση απο 7 σε 8 είναι πιο ομαλή σε σχέση με τα Vista - 7 που πολλά μηχανήματα και κυρίως laptop κυκλοφόρησαν και bios update γι'αυτη.

Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα.

Πολύ καλή η ιδέα του kuzko21. Παρακολουθώ και γω το thread που τρέχει με την προσφορά των Windows 8 και έχοντας φάει κάμποσες ήττες προσπαθώντας να κάνω dual boot τα 7άρια με iDeneb και iATKOS, λέω να δοκιμάσω τα 8άρια τα οποία στην Enterprise Edition δοκιμαστική έκδοση 90 ημερών έτρεχαν αξιοπρεπέστατα στο ASRock ION 330 nettop που έχω http://www.asrock.com/nettop/spec/ion%20330.asp

Το μηχάνημα όμως δεν έχει drivers για Windows 8. Στα Windows updates υπάρχουν drivers της Microsoft για την πλατφόρμα ION τους οποίους όμως δεν εγκατέστησα γιατί έχω αυτούς της ASRock.

Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω αυτούς τους drivers της Microsoft ή να περιμένω μήπως κυκλοφορήσουν από την ίδια την ASRock επίσημοι drivers για Windows 8;

Δημοσ.

οι ενστασεις που εχω για το upgrade ειναι οτι εχω τις επιφυλλαξεις μου με τους Drivers της vga μου.

εαν γνωριζετε η sony στα vaio δεν δινει δυνατοτητα update των drivers μεσω του site της καρτας γραφικων αλλα μονο μεσω του vaio update (που το μονο Update που εβγαλαν Ειναι για 3 χρονια πισω.)

τεσπα , τρεχοντας το Upgrade προγραμμα της Microsoft μου εβγαλε οτι το ati catalyst center πρεπει να γινει re-install μετα το upgrade.

Ok fair enough , απλα δεν ξερω εαν θα μπορω να κανω Install τους drivers μεσα απο το Site της sony (Εαν θα τους δεχεται δλδ , λογω ''νεου'' λογισμικου.)

οταν πηρα τηλ στη sony μου ειπαν οτι δεν γινεται και καλα ξυλωμα του firmware αλλα upgrade οποτε δεν θα εχω προβλημα...παρολαυτα εμπιστευομαι περισσοτερο εσας παρα τους τυπους που εχουν να κανουν update στην καρτα γραφικων μου για 3 χρονια.

Δημοσ.

Εβαλα σε ενα παλιο pc που ειχε xp τα 8

Παει πολυ καλα και ανοιγει σε χρονο ρεκορ

Ομως μου τη δινει αυτο το τρελλο περιβαλλον που ειναι ανακατεμενα windows με tablet

Εβαλα το κλασικο start menu αλλιως δε βρισκεις ουτε απο που κλεινει

Στο κανονικο μου pc λεω να παραμεινω στα 7

Δημοσ.

Ομως μου τη δινει αυτο το τρελλο περιβαλλον που ειναι ανακατεμενα windows με tablet

Αν αφιερώσεις έστω και 10 λεπτά θα μάθεις τα βασικά, δεν είναι και μενού για εξωγήινους, είναι απλά διαφορετικό αν έχεις όρεξη να μάθεις κάτι καινούργιο και σου αρέσουν οι αλλαγές τότε δεν χρειάζεσαι ούτε κλασικό start menu ούτε τίποτα άλλο που να θυμίζει παλιά έκδοση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν μας είπες το σύστημα του παλιού pc σου

Δημοσ.

ειναι αυτο

Intel Celeron 336 2,8ΜΗΖ

Prescott 90nm Technology

RAM 2,00 GB Dual-Channel DDR 400

Motherboard

775i65G. (CPUSocket)

Graphics

512MB ATI Radeon HD 3450 (ASUStek Computer Inc)

Hard Drives

313GB Western Digital WDC WD3200AAJB-00TYA0 (PATA)

Δημοσ.

εχω INTEL CORE 2 DUO E7600 3.06MHZ SOCKET 775LGA

MAINBORD ASROCK G31M-GS

DDR2 2048MBYTES 332.5MHZ

τv 32 lg hd

k nvidia gforce 240

εαν βαλω τα win 8 θα εχω προβληματα με τους οδηγους;

με τα παιχνιδια τι γινεται;

Δημοσ.

Ερωτηση:Εχω τα 7 περασμενα με κωδικο που μου δωσαν απο τη σχολη,αλλα δεν τα ειχα γραψει σε cd(ηταν online η διαδικασια,τα κατεβασα αλλα δεν τα εγραψα καπου).Χρειαζομαι format.Η μεταβιβαση στα 8 μου δινει τη δυνατοτητα να κανω format παραλληλα?Eπισης πριν τα κατεβασω αναγνωριζονται καπου αυτοματα υποθετω οτι αυτα που εχω ειναι οκ η χρειαζεται να ψαξω καποιον κωδικο(που δεν εχω)

Δημοσ.

Για πολλοστή φορά μπορείς.έχεις την επιλογή να τα κάνεις upgrade ή να το αποθηκεύσεις σε iso και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή αλλιώς format

Δημοσ.

Ερωτηση:Εχω τα 7 περασμενα με κωδικο που μου δωσαν απο τη σχολη,αλλα δεν τα ειχα γραψει σε cd(ηταν online η διαδικασια,τα κατεβασα αλλα δεν τα εγραψα καπου).Χρειαζομαι format.Η μεταβιβαση στα 8 μου δινει τη δυνατοτητα να κανω format παραλληλα?Eπισης πριν τα κατεβασω αναγνωριζονται καπου αυτοματα υποθετω οτι αυτα που εχω ειναι οκ η χρειαζεται να ψαξω καποιον κωδικο(που δεν εχω)

διαβασε το θεμα Link.png Site: Ανάκτηση serial number των windows και μετα format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...