savra19 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 γεια σας παιδια....θελω να κανω backup files στα windows αλλα δεν 3ερω τον τροπο...θελω αν χρειαστει να χρεισιμοποιησω τ backup να μην εχω χασει τα αρχεια μου κ τ λοιποα...οποιος 3ερει ας βοηθησει...ευχαριστω απο τωρα...
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 αν εχεις σκληρο δισκο WD τοτε κατεβασε το acronis WD edition δωρεαν απο το επισημο site.Με αυτο θα παρεις ενα image το partition των windows σε καποιον αλλο δισκο που να εχει το απαιτουμενο ελευθερο χωρο.Δηλαδη αν τα windows σου ειναι 40-50 γιγα μαζι με ολα αυτα που εχεις περασμενα(προγραμματα,παιχνιδια κλπ)τοτε χρειαζεσαι τοσο χωρο σε καποιον αλλο δισκο(εσωτερικο,εξωτερικο δεν μας απασχολει)κ καθαρισες Νομιζω πρεπει να υπαρχει και το αντιστοιχο προγραμμα για seagate δισκους αλλα δεν ξερω πως λεγεται. Απο και και περα αν δεν ανηκεις σε καμια απο τις παραπανω περιπτωσεις πρεπει να βρεις καποιο απο τα norton ghost,acronis true image κλπ τα οποια δεν ειναι δωρεαν. 2
sargio01 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Aν έχεις windows 7 (ή vista), ακολούθησε τη διαδρομή που φαίνεται στη φωτογραφία. αν εχεις σκληρο δισκο WD τοτε κατεβασε το acronis WD edition δωρεαν απο το επισημο site.Με αυτο θα παρεις ενα image το partition των windows σε καποιον αλλο δισκο που να εχει το απαιτουμενο ελευθερο χωρο.Δηλαδη αν τα windows σου ειναι 40-50 γιγα μαζι με ολα αυτα που εχεις περασμενα(προγραμματα,παιχνιδια κλπ)τοτε χρειαζεσαι τοσο χωρο σε καποιον αλλο δισκο(εσωτερικο,εξωτερικο δεν μας απασχολει)κ καθαρισες Νομιζω πρεπει να υπαρχει και το αντιστοιχο προγραμμα για seagate δισκους αλλα δεν ξερω πως λεγεται. Απο και και περα αν δεν ανηκεις σε καμια απο τις παραπανω περιπτωσεις πρεπει να βρεις καποιο απο τα norton ghost,acronis true image κλπ τα οποια δεν ειναι δωρεαν. Αυτός ο τρόπος, είναι ιδανικός όταν το κάνεις αμέσως μετά απο φρέσκια εγκατάσταση. offtopic: Έχει πλάκα η ώρα των απαντήσεων σε σχέση με την ερώτηση! Εμείς για 'σένα, πρίν απο 'σένα :lol:
savra19 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Aν έχεις windows 7 (ή vista), ακολούθησε τη διαδρομή που φαίνεται στη φωτογραφία. Αυτός ο τρόπος, είναι ιδανικός όταν το κάνεις αμέσως μετά απο φρέσκια εγκατάσταση. offtopic: Έχει πλάκα η ώρα των απαντήσεων σε σχέση με την ερώτηση! Εμείς για 'σένα, πρίν απο 'σένα :lol: καλα ειναι ολα αυτα ρε παιδια αλλα δεν εχς 2ο δισκο για να τ αποθηκευσω....τωρα κατευασα το norton ghost....
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι για οικιακούς χρήστες είναι ανούσιο το πλήρες backup του συστήματος. Αν δεν έχεις δεύτερο δίσκο τι θα κάνεις; Backup σε 10-15 dvd ;
sargio01 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Noμίζω πως το αντίγραφο ασφαλείας που δημιουργούν τα windows, σε dvd το αποθηκεύει. (δεν αναφέρομαι στη δημιουργία ειδώλου) Πάντως εγώ προσωπικά, αντιγράφω χειροκίνητα τα αρχεία μου σε usb stick. Μόνο η πρώτη φορά είναι χρονοβόρα, μετά απλά αντιγράφω κάθε νέο αρχείο που θέλω κρατώντας έτσι ενημερωμένο το usb stick back up μου...
άδικος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 ...Δηλαδη αν τα windows σου ειναι 40-50 γιγα μαζι με ολα αυτα που εχεις περασμενα(προγραμματα,παιχνιδια κλπ)τοτε χρειαζεσαι τοσο χωρο σε καποιον αλλο δισκο(εσωτερικο,εξωτερικο δεν μας απασχολει)κ καθαρισες... Ή και (αρκετά) λιγότερο. Νομιζω πρεπει να υπαρχει και το αντιστοιχο προγραμμα για seagate δισκους αλλα δεν ξερω πως λεγεται. DiskWizard Με αυτά τα 2 καλύπτεται το 90% των περιπτώσεων. Αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις & άλλες εφαρμογές όπως clonezilla, driveimage xml, ή & το backup των windows όπως αναφέρθηκε. Αν δεν έχεις άλλο δίσκο ή διαμέρισμα για αποθήκευση, δες μήπως χωρά σε κάποιο προσθαφαιρούμενο μέσο, φλασάκι ακόμα & οπτικό δίσκο αν η εγκατάσταση είναι αρκετά μικρή & χωρά (λαμβάνοντας υπ'όψιν & τη συμπίεση που μπορείς να κάνεις). Το θέμα βέβαια είναι σε λάθος κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα