ManHunter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω, το συγκεκριμένο μοντέλο συμφέρει για αγορά? Ή θα σέρνεται και θα πάνε τσάμπα τα λεφτά? Δεν θέλω να κάνω τρομερή χρήση, αλλά όχι να ανοίγω 3-4 apps και να κολλάει. Apple 21.5" iMac Intel Core 2 Duo 3.06 GHz 8 GB Ram 500 GB Hard Drive Nvidia Ge Force 9400 256MB Εδώ βίντεο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c1Zb--pvinY
Haldol Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Εάν τον βρεις σε καλή τιμή, είναι μια χαρά. Από άποψη απόδοσης δεν θα έχει θέμα ούτε και με το OS X 10,8. Το τρέχω στον δικό μου (υπογραφή) και είναι μια χαρά- και με τη μισή μνήμη από αυτόν. Μία παραφωνία μόνο: μικρή οθόνη. Στους Late 2009 υπήρχε και η εξαιρετική επιλογή των 24"- ενώ πιο μετά την "έκοψαν" και υπήρξαν μόνο στις 21,5" και 27". Η πρώτη μικρή πιστεύω, η δεύτερη αρκετά ακριβή. Για μένα λοιπόν, πρέπει να ψάξεις για κάποιον iMac στις 24"- θα τον απολαύσεις περισσότερο.
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 @Haldol Εσύ έχεις και SSD, μην κλέβεις.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 21.5'' και ειναι μικρη η οθονη του; Μαλλον εγω εχω θεμα με τα ματια μου και τις 20+ ιντσες.
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Θέμα συνήθειας μωρέ. Εμένα πλέον μου φαίνονται κανονικές οι 27" και θα ήθελα 30". Ευτυχώς που πηγαίνω και στο PC όπου έχω 24" και κάπως το εκτιμώ όταν πηγαίνω στην 27αρα του iMac.
tempo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 έχω ακριβώς το μηχάνημα που περιγράφεις (του έχω βάλει +4 μνήμη) και δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμη και με αρκετά προγράμματα ανοιχτά. Αθόρυβος όπως στην αρχή - να κοιτάξεις μόνο το monitor μήπως έχει το πρόβλημα με τις σκιές....
ThanosA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Φιλε μου εχω τον imac late 2007 20'' και ακομα ειμαι απολυτα ευχαριστημένος . 1
ManHunter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 OK ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια
dkotanid Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά μηχάνημα είναι, μη σκέφτεσαι και πολύ...τσάμπα δυσκολεύεσαι!
Heatspreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το 24άρι τότε είχε κάποιο πρόβλημα με backlight Bleeding αν δεν κάνω λάθος. Με αυτό τι παίζει;
haHa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μην περιμενεις και πολλα απο αυτο το μηχανημα. Για απλη χρηση internet, skype , office κλπ κανει, αλλα πχ για παιχνιδια ουσιαστικα δεν κανει καθολου, ενω και λιγο πιο απαιτητικες εργασιες(photoshop κλπ) θα ειναι αρκετα αργο. Αλλα αν το θελεις για απλη χρηση οπως περιγραφεις, τοτε οποιοδηποτε μηχανημα απο το 2008 κ μετα ή ενα καινουριο μηχανημα των 400€ θα κανει για αυτα που θελεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μην περιμενεις και πολλα απο αυτο το μηχανημα. Για απλη χρηση internet, skype , office κλπ κανει, αλλα πχ για παιχνιδια ουσιαστικα δεν κανει καθολου, ενω και λιγο πιο απαιτητικες εργασιες(photoshop κλπ) θα ειναι αρκετα αργο. Αλλα αν το θελεις για απλη χρηση οπως περιγραφεις, τοτε οποιοδηποτε μηχανημα απο το 2008 κ μετα ή ενα καινουριο μηχανημα των 400€ θα κανει για αυτα που θελεις. Μια χαρά τα πάει και με το photoshop (cs6) και για κάτι από παραπάνω απλές εργασίες με αυτό. Το έχουμε και υποστηρίζει ολόκληρο τμήμα που ασχολείται με γραφικά, διαφημίσεις, εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους κλπ κλπ.
haHa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά τα πάει και με το photoshop (cs6) και για κάτι από παραπάνω απλές εργασίες με αυτό. Το έχουμε και υποστηρίζει ολόκληρο τμήμα που ασχολείται με γραφικά, διαφημίσεις, εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους κλπ κλπ. Ειναι αναλογως τι εννοεις μια χαρα.. Οταν ακομα και ενα λαπτοπ των 400€ ή ενα macbook air 13" ειναι αισθητα πιο γρηγορο, δεν το λες κ μια χαρα.. Γιατι υπαρχουν κ γραφιστες που δουλευουν με μηχανηματα του 2006(core 2 duo) και τρεχουν photoshop cs6, αλλα οταν καθονται σε ενα πιο γρηγορο, απορουν γιατι δεν εκαναν νωριτερα την μεταβαση. Με την λογικη αυτη, ακομα και μηχανηματα του 2006 "μια χαρα" κανουν δουλεια.. ------------- Φυσικα τα παιχνιδια τα ξεχναει ο φιλος με αυτο το μηχανημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα