vasilismartsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μόλις πριν λίγο έβαλα σε λειτουργία ένα παλιό μου υπολογιστή ο οποίος έχει microsoft office 2003 αλλά η γλώσσα είναι στα αγγλικά. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο language pack η κάτι παρόμοιο που θα μπορούσε να με βοηθήσει?
vasilismartsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν θέλω μόνο τον ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά αλλά όλο το πρόγραμμα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μιcrosoft Office 2003 MUI (Multilanguage User Interface, δεν ειναι δωρεαν)
vasilismartsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μιcrosoft Office 2003 MUI (Multilanguage User Interface, δεν ειναι δωρεαν) Σκεφτόμουν μήπως κάποιος που το έχει μπορεί να μου το δώσει δωρεάν δεν νομίζω πως είναι παράνομο έτσι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Σκεφτόμουν μήπως κάποιος που το έχει μπορεί να μου το δώσει δωρεάν Yep, μπορει να σου το δωσει οποιος το εχει και ο νοων νοειτω δεν νομίζω πως είναι παράνομο έτσι? Eιναι
vasilismartsis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μόλις πριν λίγο έβαλα σε λειτουργία ένα παλιό μου υπολογιστή ο οποίος έχει microsoft office 2003 αλλά η γλώσσα είναι στα αγγλικά. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο language pack η κάτι παρόμοιο που θα μπορούσε να με βοηθήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα