moxalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) το μ705 που λετε επειδη με ενδιαφερει και εμενα, ειναι μικρο ποντικι? γιατι ψαχνω ενα για πολυωρη χρηση και αν ειναι μικρο νομιζω οτι θα κουραζει Το Μ705 γεμίζει αρκετά καλύτερα το χέρι από το MX αλλά δε το λες και μεγάλο, κάπου ενδιάμεσα βρίσκεται. δες τα πρώτα δευτερόλεπτα να πάρεις μια ιδέα. http://youtu.be/KQGVcNZv5Dw PS. Δε βλέπω το λόγω να δώσει κάποιος τα διπλάσια χρήματα για το MX αντί να πάρει το Μ705. Εκτός κι αν υπάρχει γυαλί στο γραφείο οπότε πάσο. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2012 από moxalis
Haldol Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Οπότε η διαφορά μεταξύ M705 και MX είναι ότι το πρώτο είναι κλασικό laser, ενώ το άλλο με τις νεότερες τεχνολογίες που προσφέρουν απόκριση σε πιο πολλές επιφάνειες; Οκ, οπότε τη γλυτώνω με ~30€. Για τον iMac το θέλω, πάνω σε ξύλινο γραφείο χρώματος wenge θα δουλεύει μόνο. Βουρ για M705.
nikolasR200 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 μετά από γνωστοποίηση αυτού του θέματος από τον haldol, προερχόμενος από εδώ http://www.insomnia.gr/topic/463348-microsoft-wireless-5000-πρόβλημα/ πάνω που λέω, να επιστρέψω το 5000 και να πάρω το M705 Και εγώ, βλέπω το θέμα για το γυαλί, και "απογοητεύτικα" και το mx έχει μια σχετική σημαντική διαφορά.. κάποιο στα λεφτά του m705 αλλά κατάλληλο για περισσότερες επιφάνειες?
moxalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 μετά από γνωστοποίηση αυτού του θέματος από τον haldol, προερχόμενος από εδώ http://www.insomnia....-5000-πρόβλημα/ πάνω που λέω, να επιστρέψω το 5000 και να πάρω το M705 Και εγώ, βλέπω το θέμα για το γυαλί, και "απογοητεύτικα" και το mx έχει μια σχετική σημαντική διαφορά.. κάποιο στα λεφτά του m705 αλλά κατάλληλο για περισσότερες επιφάνειες? Όταν λες περισσότερες επιφάνειες τι ακριβώς εννοείς; Θεωρητικά ένα ποντίκι laser μπορεί να δουλέψει σε οποιαδήποτε επιφάνεια αρκεί να μην είναι αρκετά γυαλιστερή ώστε να προκαλεί αντανάκλαση ή διάφανη (όπως το γυαλί) ώστε να μη μπορεί το laser να αναγνωρίσει τις μικρές ατέλειες στην επιφάνεια και χάσει το tracking. Ένα καλό laser ποντίκι θα μπορούσε να δουλέψει σε μία ξύλινη επιφάνεια που είναι καλυμμένη με προστατευτικό γυαλί (αν δεν είναι υπερβολικά παχύ). Μιλάμε πάντα για laser ποντίκι και όχι optical. Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά για γυαλί μόνο αυτά τα 2 τις logitech (ΜΧ και MX Performance στα 50 κ' 70€) ξέρω ότι κυκλοφορούν.. 1
nikolasR200 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ένα καλό laser ποντίκι θα μπορούσε να δουλέψει σε μία ξύλινη επιφάνεια που είναι καλυμμένη με προστατευτικό γυαλί (αν δεν είναι υπερβολικά παχύ). Μιλάμε πάντα για laser ποντίκι και όχι optical. Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά για γυαλί μόνο αυτά τα 2 τις logitech (ΜΧ και MX Performance στα 50 κ' 70€) ξέρω ότι κυκλοφορούν.. σε αυτή η περίπτωση είμαι..το 5000 τουλάχιστον σ'αυτό το θέμα τα πήγε μια χαρά..
moxalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 σε αυτή η περίπτωση είμαι..το 5000 τουλάχιστον σ'αυτό το θέμα τα πήγε μια χαρά.. Τότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με κανένα καλό laser ποντίκι αν το γυαλί είναι διαυγές και σχετικά λεπτό. Βέβαια επειδή δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά το M705 σε τέτοια επιφάνεια με σε πάρω και στο λαιμό μου.. Θεωρητικά πάντως θα έπρεπε να είσαι ok. Όταν μιλάμε για τα MX της logitech πάνω σε γυαλί εννοούμε τέτοιες περιπτώσεις, άρα δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 το mx ειναι αρκετα μικρο,δεν θα το προτεινα,το ειχα παλιοτερα.,Ειναι κυριως λαπτοπ mouse 1
Thanos1972 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αυτον τον receiver απο την απο πανω φωτογραφια μπορει να μου το βρει κανεις?
Retromaniac Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Logitech G400, Θα το λατρέψεις. Άξιος διάδοχος του MX518
Haldol Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 σε αυτή η περίπτωση είμαι..το 5000 τουλάχιστον σ'αυτό το θέμα τα πήγε μια χαρά.. Μόνο που το MWM 5000 δεν είναι laser. Είναι οπτικό, τεχνολογίας BlueTrack, η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα ακριβώς αυτό: να μπορεί να δουλέψει πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Δε μπορεί λοιπόν να συγκριθεί με οποιοδήποτε laser.
moxalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αυτον τον receiver απο την απο πανω φωτογραφια μπορει να μου το βρει κανεις? Υπάρχει κάπου κρυμμένος στο χάος της φωτό ή ψάχνεις να αγοράσεις receiver για αυτά τα logitech; Logitech G400, Θα το λατρέψεις. Άξιος διάδοχος του MX518 Πολύ καλό mouse αλλά δεν είναι ασύρματο που ψάχνει ο OP.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ε οχι και χαος.λιγη σκονη εχει.λογικο το βρισκω μιας και δεν αφηνω να καθαρισει κανεις εκει παρα μονο εγω και εγω πολυ απλα δεν καθαριζω εκει.ψαχνω receiver για τα Mouse.
moxalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ε οχι και χαος.λιγη σκονη εχει.λογικο το βρισκω μιας και δεν αφηνω να καθαρισει κανεις εκει παρα μονο εγω και εγω πολυ απλα δεν καθαριζω εκει.ψαχνω receiver για τα Mouse. http://www.ebay.co.u...er&LH_PrefLoc=2 Edit: Ωστόσο ψάξε λίγο τα PN/Serial γιατί διάβασα κάτι για συμβατότητες εδώ: http://logitech-en-a...y-mx-revolution Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2012 από moxalis 1
nikolasR200 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 οφφ τοπικ σήμερα επέστρεψα το 5000 ωστόσο από το κατάστημα μου επαναλάμβαναν πόσο ποιοτικά προϊόντα βγάζει η microsoft, και ότι αυτό που περιγράφω δεν είναι πρόβλημα, αλλά απλά εγώ μπερδεύω το πάτημα του scroll Και αντί να πατήσω μέσα το πιθανότερο είναι πως πατάω δεξιά/αριστερά.. και ότι και άλλο να μου φέρουν 99% πάλι το ίδιο θα κάνει επειδή είναι δικό μου λάθος κλπ κλπ.. επειδή όμως και μ'αυτά που διάβασα "ξενέρωσα" με το 5000, γνωρίζετε, αν έχω δικαίωμα στην αντικατάσταση να ζητήσω άλλο ποντίκι π.χ. το 705 της logitech με όποια διαφορά βέβαια? ή αυτό εξαρτάται από την διακριτική ευχέρεια του καταστήματος..?!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα