Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάλασε για δεύτερη φορά το Microsoft Wireless Mouse 5000 που έχω. Έχει αρχίσει "να τα φτύνει" και το Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 που έχω. Και δεν είναι συσκευές των 5-10 ευρώ η καθεμία, κοστίζουν αρκετά για ποντίκια. Σαν απόδοση ποτέ δε με δυσαρέστησαν, αλλά αν είναι δυνατόν, να δίνω κάθε χρόνο 100 ευρώ για ποντίκια...

Και δεν είναι ότι σταματάνε να λειτουργούν, άρα με καλύπτει η εγγύηση. Δουλεύουν, αλλά διαλύονται. Λιώνει το scroll wheel, ή "ξεκολλάει" με αποτέλεσμα να γυρίζει στο κενό χωρίς να λειτουργεί πραγματικά... ή να λειτουργεί με "σπασίματα"...

Όλα αυτά σε λιγότερο από χρόνο. Οκ, δε λέω ότι δε κάνω αρκετή χρήση, αλλά ήμαρτον...

Πάμε για άλλα λοιπόν, δε ξανασχολούμαι με ποντίκια της Microsoft.

Θέλω κάποιο ποντίκι ασύρματο. Αδιάφορο αν είναι με bluetooth ή οτιδήποτε άλλο, απλά, αν δεν είναι bluetooth, ψάχνω με πολύ μικρό USB dongle. Αυτό που έχει το MWMM 6K είναι ιδανικό. Θέλω επίσης πολύ καλή διάρκεια στις μπαταρίες. Χρησιμοποιώ μεν επαναφορτιζόμενες, οπότε το κόστος δε με απασχολεί, αλλά παραμένει ενοχλητικό να πρέπει να αλλάζω μπαταρίες κάθε λίγο.

Φυσικά, το αυτονόητο: να μη γίνει μετά από λίγους μήνες λες και το πάτησε τανκ.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως το g700 θα είναι too much από τιμή, εμφάνιση και χρήση για την οποία προορίζεται.

Sorry για τη σφήνα αλλά ψάχνω κι εγώ για κάτι παρόμοιο και μ ενδιαφέρει το θέμα.

Δημοσ.

Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ. Είναι gaming mouse. Πολλά παραπάνω πλήκτρα απ' όσα χρειάζομαι, πολύ περίεργο "σχέδιο", πολλά και τα 80 ευρώ που ζητάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το G700 είναι από τα καλύτερα που έχουν περάσει από τα χέρια μου απο άποψη ποιότητας κατασκευής, software, ανταπόκριση και όλα τα συναφή. Αλλά το καταλαβαίνω ότι μπορεί σε κάποιον να μη χρειάζονται τόσα κουμπιά (αν και όταν συνηθίσεις να τα χρησιμοποιείς σου λύνει τα χέρια).

Τσέκαρε το M705 της logitech http://www.skroutz.gr/s/88404/Logitech-Marathon-Mouse-M705.html?keyphrase=m705

και το M510 http://www.skroutz.g...?keyphrase=m510.

Μετά πας σε Razer τα οποία θεωρώ υπερτιμημένα.. http://www.skroutz.g...eyphrase=orochi

Επεξ/σία από moxalis
Δημοσ.

To Μ705 πάντως το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες και είναι ποιτικότατο για τα λεφτά του και με μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας(3 χρόνια λέει η Logitech) .

Δημοσ.

Έχω και εγώ το Microsoft Wireless Mouse 5000 εδώ και περίπου 2 χρόνια. Πριν από 2 μήνες περίπου μου ξεκόλλησε και μένα το λάστιχο που είχε το ροδάκι, η χρήση του έγινε πολύ δύσκολη και σκεφτόμουν και εγώ την αντικατάστασή του. Πήρα το ρίσκο και το αφαίρεσα και τώρα δουλεύει μια χαρά. Αν το θεωρείς τελειωμένη υπόθεση και έχεις σκοπό να το πετάξεις, προτού προβείς σε νέα αγορά ίσως αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ να το αφαιρέσεις τελείως.

Δημοσ.

το μ705 που λετε επειδη με ενδιαφερει και εμενα, ειναι μικρο ποντικι? γιατι ψαχνω ενα για πολυωρη χρηση και αν ειναι μικρο νομιζω οτι θα κουραζει

Δημοσ.

Μου χάλασε για δεύτερη φορά το Microsoft Wireless Mouse 5000 που έχω.

Πρέπει να αλλάξεις... χέρι :P

Δοκιμασε το μπορεί να μην φταίνε τα ποντίκια της ms :P

Δημοσ.

Μάλλον θα κατευθυνθώ προς το Logitech MX Anywhere που πρότεινε ο/η mary1.

Αν το θεωρείς τελειωμένη υπόθεση και έχεις σκοπό να το πετάξεις, προτού προβείς σε νέα αγορά ίσως αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ να το αφαιρέσεις τελείως.

Και όμως, έχω ήδη αφαιρέσει το λαστιχάκι που είχε το scroll wheel. Εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τώρα περάσαμε σε άλλο επίπεδο όμως: "ξεκόλλησε" και το πλαστικό που έχει στη μέση το scroll wheel και πλέον γυρνάει χωρίς καμία αντίσταση. Φυσικά, το scrolling δε δουλεύει.

Δημοσ.

Και εγώ έχω αγοράσει προϊόντα της Microsoft και έχω απογοητευτεί..Τελευταία αγόρασα το MS 7000 keyboard και άρχισε μετά από μήνες να φεύγει το νίκελ να σχίζεται από μόνο του plexiglass..Απαράδεκτη κατασκευή μακριά από ακριβά μοντέλα πεταμένα χρήματα είναι τελικά...Ασε που και το mouse είναι για κλάματα.Πολλές φορές κολλάει ελεος!

Δημοσ.

@Haldol

Λες να ημουν αντρας και να ειχα username Μαιρη1;;; :P

Γενικα τα logitech ειναι πολυ καλυτερα απο της microsoft

To M705 ειναι σχεδον ιδιο με το mx anywhere(και τα 2 με μικρα usb),με τη διαφορα οτι το 2ο εχει θηκη δικη του, ειναι πολυ μικρο σα ποντικι και λειτουργει σε ολες τις επιφανειες δοκιμασμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...