Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδω δε κανει ...κανενας λαθος...

http://www.getitnow.gr/prod/analosima/apothikeytika-mesa/emtec-dvd-plus-r-47-gb-16x-cake-10tem/prod1141061pp/

λεω να χρησιμοποιησω σε αυτη τη παραγγελια το 5% της προσφορας .... χμμμμμμμ :ph34r:

αλλα ξεχασα ειναι για αγορες μεχρι 200 ευρω ....κριμα και ειναι και λιγα κομματια !!!

Τρολαρουν αυτοί;

Καρατρολάρω εγω!

post-188222-0-95224200-1351898865_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον μολις ΤΩΡΑ (εκτος ωραριου) και χωρις να ερθει mail βλεπω στις παραγγελιες ΑΚΥΡΗ αυτη για τα CD+DVD+φακο, ενω στην νεα παραγγελια (που ΔΕΝ εκανα) δεν αναγραφει κανεναν τροπο πληρωμης! Χα, το καλο που τους θελω τουλαχιστον να μου στειλουν το cd μου χωρις χρεωση :-)

edit: Απο οτι καταλαβα τα CD "εξαντληθηκαν" και ετσι απο μονοι τους ακυρωσαν την παραγγελια που ειχε μεσα CD+φακο+DVD απο μονοι τους καταχωρησαν νεα παραγγελια με DVD+φακο, αφου αυτα μαλλον δεν εξαντληθηκαν.

Παντως εαν μου ερθει 1 dvd αντι για 10 θα στειλω αναφορα στη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος και ας κατσουν να ψαξουν/κατασχεσουν τους servers τους να τους πανε κι ενα αυτοφωρο μπας και βαλουν μυαλο...

edit2: Πηραν τηλεφωνο, λενε αυτα που πηρα (cd/dvd) δεν υπαρχουν ουτε υπηρξαν και μαλλον εγινε λαθος, μονο 1 τεμαχιο δινουν εφαγαν το ακυρο και τα ξαναλεμε :P

Με τρώει να τα πάρω.

Δημοσ.

Φυσικα και εκανες λαθος, οπως κανεις λαθος και για την 5αδα στην ιδια τιμη αυτη τη στιγμη!

http://www.getitnow....19/prod40543pp/

Για να παρετε ακομα μια ιδεα περι τινος προκειται... Κανω σημερα (ποσο ειναι, 1 βδομαδα μετα?) κλικ στο παραπανω λινκ μου...

Το προϊον ακομα εκει... παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι απο χθες (!!) εχει γινει καταχωρηση οτι ειναι λαθος (απο χθες ετσι, εγω το ποσταρα πριν 1 βδομαδα!) και μου λεει εχει ενημερωθει το τεχνικο τμημα και το κουμπι "Αποκτησε το" ΔΕΝ λειτουργει...

Λεω "για περιμενετε μισο λεπτο...."

....

Ολοκληρωθηκε η παραγγελια... !!!!

:devil: τρατζικ...

edit: Και για οποιον δεν προλαβε τα emtec του μανου ή του tiger μπορει να δει και αυτα...

http://www.getitnow.gr/prod/analosima/apothikeytika-mesa/emtec-dvd-r-47-gb-16x-cake-10tem/prod1140977pp/

:-)

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα με το φτωχο μου μυαλο προφανως προκειται για προσφορα'δωρο σε οποιον κανει καποια ακομη αγορα.. Τωρα εννοουν αγορα πανω απο καποια ευρω η γενικα οποιαδηποτε αγορα ακομη κ 5 ευρω...

Οπως και να εχει ας φροντισουν να ενταξουν αυτα τα προϊοντα σε ειδικη κατηγορια να μην ταλαιπωριομαστε και εμεις να μην εκτειθονται και αυτοι...

Δημοσ.

Παιδες ειχα παραγγειλει 2 πενταδες dvd και σημερα που παρελαβα ειχε 2 μονα dvd μεσα...

Μου ειπαν οτι θα με καλεσουν αυριο για να μου δωσουν καποιο πιστωτικο ποσο πισω ή καποια εκπτωση στην επομενη αγορα ή θα μου επιστρεψουν πισω τα λεφτα μου!!

Τα λεφτα ειναι 1,20 αλλα δεν το κανω για τα λεφτα, το κανω για να μαθουν οτι δεν ειμαστε κοροιδα και οτι θα κυνηγησουμε και το τελευταιο cent που τους δινουμε...

Γιατι καθε φορα υπαρχουν και καλα λαθοι στην σελιδα τους...

• Like 4
Δημοσ.

Τρολαρουν αυτοί;

Καρατρολάρω εγω!

post-188222-0-95224200-1351898865_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

και η απάντηση τους, μια εβδομάδα μετά:

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε συνολικά την παραγγελία σας 5109461873, καθώς μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή μας το προϊόν EMTEC DVD+R 4.7 GB 16x Cake 10τεμ είναι προσωρινά εξαντλημένο. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο e-shop μας για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν από την παραγγελία σας και θα προχωρήσουμε στην αποστολή των υπόλοιπων διαθέσιμων προϊόντων.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Δημοσ.

Μην κάνετε φασαρίες για ποσά 1-2 ευρώ, δεν είναι σωστό είναι γυφτιά. Άσχετα αν γίνονται λαθάκια εσκεμένα ή μη.

Δημοσ.

Μην κάνετε φασαρίες για ποσά 1-2 ευρώ, δεν είναι σωστό είναι γυφτιά. Άσχετα αν γίνονται λαθάκια εσκεμένα ή μη.

ενω αυτά που κάνουν αυτοί δεν είναι γυφτιές???

• Like 2
Δημοσ.

Τότε να απευθυνόμαστε σε σένα να μας δίνεις αυτά τα ποσά, χουβαρντάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...