Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι χθες που μιλησα στο τσατ μαζι τους μου επιβεβαιωσαν οτι ειναι 10αδα .... θα δειξει την παρασκευη που απο οτι με ενημερωσαν θα παραλαβω ... μαζι με τις γνωστες Θηκες Sony και τα γνωστα cd ...

Αυτο εδω οσο αφορα τα cd παντως δλδ το -1 τμχ προστεθηκε σημερα ....

http://prntscr.com/imdyv

Πριν λιγα δευτερα καλεσα και ενημερωθηκα για τα σχετικα με τα cd και τα dvd ... Ακυρον.... αναμενετε για το γνωστο μεηλ !!!

Οι θηκες παντως υπαρχουν και θα αποσταλουν ...

Αυτα για την ωρα ... B)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τελικά επικοινώνησα και μου είπαν ότι τα Verbatim DVD+R 4.7GB δεν είναι 10 αλλά 1. Να το έχετε το υπόψιν από εδώ και πέρα. Άλλη μια φορά άκυρο από εμένα. Καλά τους έχω γράψει τόσο καιρό

Δουλευόμαστε πάλι! Θα ελέγξω αν μου τράβηξαν τα χρήματα απ την κάρτα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ακυρο για της θήκες δεν θα της στείλουν ήταν λέει για δώρο η τιμή αυτη και μου κάνανε 5% για της επόμενες αγορές μου :-) επειδή με ταλαιπωρησανε λέει!

Δημοσ.
Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας, καθώς το προϊόν Sony LCS-BDG - Μαύρο λόγω υψηλής ζήτησης εξαντλήθηκε. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο e-shop μας για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή. Ως ελάχιστο δείγμα κατανόησης θα θέλαμε να σας προσφέρουμε 5% έκπτωση στην αξία της επόμενης παραγγελίας, αξίας έως και 200,00€, που θα πραγματοποιήσετε στο Getitnow.gr.

Η έκπτωση αυτή ενεργοποιείται αυτόματα στο προφίλ σας και ισχύει έως 30/11.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Στην διάθεσή σας,

Getitnow.gr Customer Passion

Δε με πολυνοιαζει η θηκη, ισως το ακυρο σε εμας ηρθε γιατι πραγματι ημασταν πολυ πισω στην ... ουρα, αλλα για τα CD/DVD που με νοιαζει ακομα δεν ειδα ενημερωση...
Δημοσ.

Καλησπερα. Εμενα με ειδοποιησαν να παραλάβω απο ΕΛΤΑ κανονικά. Επειδή το ψιλιάστηκα μπήκα online στην παραγγελία μου και είχαν αλλάξει τα 10cd σε 1 !!! Μαλιστα οταν τους τηλ μου ειπαν οτι εγω εκανα λαθος !!! Αυτοι χάνουν - απο μένα άκυρο απο δω και πέρα !!!

ps τα λεφτα τα τραβηξαν ομως απο την καρτα. Να μην εχω κανει ενα print screen να τους τρεξω !!!

Δημοσ.

Άκυρο και σε μένα για τις θήκες.. Οπότε παραμένουν σε blacklist όπως εδώ και 1 χρόνο τουλάχιστον..

Και για τους νέους μην ξεχνάτε.. Getitnow, meandhome, public, multirama είναι το ίδιο μαγαζί.. Οπότε από μένα άκυρο σε όλα..

Δημοσ.

Πριν απο λίγο ήρθε αυτό:

"Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε συνολικά την παραγγελία σας, καθώς το προϊόν Sony LCS-BDG - Μαύρο λόγω υψηλής ζήτησης εξαντλήθηκε. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν από την παραγγελία σας και θα προχωρήσουμε στην αποστολή των υπόλοιπων διαθέσιμων προϊόντων. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο e-shop μας για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή. Ως ελάχιστο δείγμα κατανόησης θα θέλαμε να σας προσφέρουμε 5% έκπτωση στην αξία της επόμενης παραγγελίας, αξίας έως και 200,00€, που θα πραγματοποιήσετε στο Getitnow.gr.

Η έκπτωση αυτή ενεργοποιείται αυτόματα στο προφίλ σας και ισχύει έως 30/11.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Στην διάθεσή σας,

Getitnow.gr Customer Passion

Live Help!

Click to Chat | <a href="mailto:[email protected]" target="_blank">[email protected]

Επικοινωνία μέσω site

Πρώτο Βραβείο στην Εξυπηρέτηση Πελατών το 2011"

Δώστε βαρύτητα στην τελευταία σειρά!!!!!!!!!!!!

Μαύρο και απο μένα :angry:

Δημοσ.

"Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν από την παραγγελία σας"

Υπευθυνότητα όμως, δεν έχετε παράπονο :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Εμενα με ειδοποιησαν να παραλάβω απο ΕΛΤΑ κανονικά. Επειδή το ψιλιάστηκα μπήκα online στην παραγγελία μου και είχαν αλλάξει τα 10cd σε 1 !!! Μαλιστα οταν τους τηλ μου ειπαν οτι εγω εκανα λαθος !!! Αυτοι χάνουν - απο μένα άκυρο απο δω και πέρα !!!

ps τα λεφτα τα τραβηξαν ομως απο την καρτα. Να μην εχω κανει ενα print screen να τους τρεξω !!!

Φυσικα και εκανες λαθος, οπως κανεις λαθος και για την 5αδα στην ιδια τιμη αυτη τη στιγμη!

http://www.getitnow....19/prod40543pp/

Edit: Καλα πανω που μπηκα απο περιεργεια να τσεκαρω (μη) εξελιξη, βλεπω οτι πριν απο 30 λεπτα καταχωρησα νεα παραγγελια για 1 dvd και δωρο μεγενθυντικο φακο (!)!!!

Πώς εγινε αυτο, εγω ουτε στο καλαθι εβαλα τιποτα, ουτε πληρωσα για τιποτα...!!!!!

Δημοσ.

Εδω δε κανει ...κανενας λαθος...

http://www.getitnow.gr/prod/analosima/apothikeytika-mesa/emtec-dvd-plus-r-47-gb-16x-cake-10tem/prod1141061pp/

λεω να χρησιμοποιησω σε αυτη τη παραγγελια το 5% της προσφορας .... χμμμμμμμ :ph34r:

Εδω δε κανει ...κανενας λαθος...

http://www.getitnow..../prod1141061pp/

λεω να χρησιμοποιησω σε αυτη τη παραγγελια το 5% της προσφορας .... χμμμμμμμ :ph34r:

αλλα ξεχασα ειναι για αγορες μεχρι 200 ευρω ....κριμα και ειναι και λιγα κομματια !!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον μολις ΤΩΡΑ (εκτος ωραριου) και χωρις να ερθει mail βλεπω στις παραγγελιες ΑΚΥΡΗ αυτη για τα CD+DVD+φακο, ενω στην νεα παραγγελια (που ΔΕΝ εκανα) δεν αναγραφει κανεναν τροπο πληρωμης! Χα, το καλο που τους θελω τουλαχιστον να μου στειλουν το cd μου χωρις χρεωση :-)

edit: Απο οτι καταλαβα τα CD "εξαντληθηκαν" και ετσι απο μονοι τους ακυρωσαν την παραγγελια που ειχε μεσα CD+φακο+DVD απο μονοι τους καταχωρησαν νεα παραγγελια με DVD+φακο, αφου αυτα μαλλον δεν εξαντληθηκαν.

Παντως εαν μου ερθει 1 dvd αντι για 10 θα στειλω αναφορα στη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος και ας κατσουν να ψαξουν/κατασχεσουν τους servers τους να τους πανε κι ενα αυτοφωρο μπας και βαλουν μυαλο...

edit2: Πηραν τηλεφωνο, λενε αυτα που πηρα (cd/dvd) δεν υπαρχουν ουτε υπηρξαν και μαλλον εγινε λαθος, μονο 1 τεμαχιο δινουν εφαγαν το ακυρο και τα ξαναλεμε :P

Επεξ/σία από giorginho

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...