Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νιωστε παιδια!1 δεκαδα εννοει στην ποσοτητα μεσων...Το οτι ειναι λαθος η τιμη κ δεν προκειται να παραλαβετε ειναι αλλο θεμα!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Οταν είχα παραγγηλει σε προφανώς λάθος προσφορά, να τι μου είχαν απαντήσει:

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

Καταρχήν σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων, τα προϊόντα μας, κατά τη στιγμή της καταχώρησης της παραγγελία σας. εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα μας σε ασυνήθιστα κατά αντικειμενική πραγματικότητα χαμηλή τιμή. Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελία σας. Αν έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας θα γίνουν από την εταιρεία μας όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σας επιστραφούν άμεσα τα χρήματα.

Εάν επιθυμείτε το προϊόν με την σωστή αξία όπως αυτή εμφανίζεται πλέον στο site, μπορείτε να κάνετε εκ νέου την παραγγελία σας από το site είτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να την καταχωρήσουμε εκ μέρους σας.

Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε ακούσια.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Δεν ξέρω κάν αν μου πίστωσαν τα χρήματα (1€ νομίζω ήταν δε βαριέσαι). Αν τα λάθη δεν γίνονταν τακτικά θα έλεγα οκ.. Πλέον πιστεύω υπάρχει δόλος με την έννοια ότι θέλουν να σε κάνουν να τους μάθεις (έμεση διαφοίμιση) καθ'ως για να κάνεις παραγγελία σε "προσφορά τους" πρέπει να εγγραφείς (ασχολείσαι, δίνεις emal, αριθμό κάρτας).

Νομίζουν ότι έτσι κερδίζουν πελάτες που θα τους έχουν υπόψη τους για μελλοντικές αγορές. Μαλλον αληθές, αλλα από την άλλη χάνουν και μερικούς καθώς πολλοί "τα παίρνουν κρανίο" με τέτοιες συμπεριφορές και δεν ξανα-ασχολούνται (το ισοζύγιο τελικά ίσως είναι θετικό για αυτούς αλλιώς γιατί το κάνουν?).

Εμένα δεν με νοιάζει δεν παρεξηγούμαι με αυτά, στην τελική προσπαθούν να ψαρέψουν πελάτες (σκοπός ενός eshop). Μια φορά την πάτησα προσφορά - λάθος ΔΕΝ ξανα-ασχολούμαι με 0,01€ προσφορές (κρίμα το χρόνο). Από την άλλη πάντα θα κοιτάω τις τιμές τους για λογικές προσφορές αν και δεν περιμένω πολλά από αυτούς..

Δημοσ.

Οταν είχα παραγγηλει σε προφανώς λάθος προσφορά, να τι μου είχαν απαντήσει:

[/size][/font][/color]

.....1€ νομίζω ήταν δε βαριέσαι.....

Ναι, δε βαριεσαι αδερφε !!! Φαντασου μονο να παραγγειλουν, παρασυρομενοι, 5000 ατομα και να πουν ολοι........ "δε βαριεσαι". Οι κυριοι το γκετιτ, θα βαρεθουν να μετρανε ζεστο χρημα......... Λυπηρη η απαντηση σου, φιλε μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, δε βαριεσαι αδερφε !!! Φαντασου μονο να παραγγειλουν, παρασυρομενοι, 5000 ατομα και να πουν ολοι........ "δε βαριεσαι". Οι κυριοι το γκετιτ, θα βαρεθουν να μετρανε ζεστο χρημα......... Λυπηρη η απαντηση σου, φιλε μου.

Πιο λυπιρο ειναι οταν γινετε ενα λαθος και το ξερουμε να κανουμε παραγγελια και να λεμε.. Τσιμπισα μαι κ βλεπουμε..

ΑΝ δεν ειναι λαθος και ειναι οντως προσφορα αρκει ενα τηλ να δουμε αν ισχιει η προσφορα.. οταν βλεπω μια τιμη χαμιλη.. η κανω παραγγελια κ ξερω οτι μπορει να εχουν κανει λαθος (ανεβαζουν και αλλαζουν τιμες καθε μερα) και ειναι λογικο.. αλλα ξερω και παιρνω τα ρισκα μου. Αν απο την αλλη ενδιαφερομαι σοβαρα και το θελω κανω ενα τηλεφωνο.. και δεν το παραγγελνω ετσι.

Λαθος μεχρι κ απο το AMAZON εχουν κανει.

Και τελος απο το GETITNOW εχω παρει πολλες φωρες σε χαμηλότερη τιμη.

Δημοσ.

επικοινώνησα με το getit και μου ειπαν πως η συσκευασία με τα cd περιέχει 10 τεμάχια και είναι σε λεπτή θήκη. Βέβαια σήμερα δείχνουν εξαντλημένα... θα δείξει εαν έρθουν ή οχι .

Δημοσ.

υπερβάλλεις δεν βγάζει κανείς 5000. Προσωπικά γιατί δεν ΄με εχεις πιασει τι τύπος είμαι, έχω ξεσκεπάσει πολλά λάθη πολλών (ιδικά του carrefour, τους έχω λιανίσει). Είπα ότι δεν είδα γιατί είμαι πρακτικά βέβαιος (99%) ότι δεν θα διακινδύνευαν την φήμη τους για 1€. Το 1% να κάνω λάθος απλά θα μου στοίχιζε 1€. Νομίζω η αξία του χρόνου που θα δαπανούσα δεν αξίζει την πιθανότητα επί το κόστος να συμβαίνει κάτι. Άλλωστε πήρα και ένα μάθημα από την ιστορία αυτή. Μην χάνεις χρόνο με "οφθαλμοφανή" λάθη στο getitnow (multirama κτλ)

Αυτό που είναι ύποπτο είναι τα επαναλαμβανόμενα ιδίου τύπου λάθη που γίνονται σε κάποια μαγαζάκια περισσότερο από άλλα. Παντού γίνονται λάθη συμφωνώ, η συστηματική επανάληψή τους όμως αναιρεί την πιθανότητα να πρόκειται για τυχαίο λάθος (σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση). ΤεΤο getitnow δεν έχω αποφασίσει σε πια κατηγορία είναι, μαλλον πρόκειται για λάθος.

Δημοσ.

Πιο λυπιρο ειναι οταν γινετε ενα λαθος και το ξερουμε να κανουμε παραγγελια και να λεμε.. Τσιμπισα μαι κ βλεπουμε..

ΑΝ δεν ειναι λαθος και ειναι οντως προσφορα αρκει ενα τηλ να δουμε αν ισχιει η προσφορα.. οταν βλεπω μια τιμη χαμιλη.. η κανω παραγγελια κ ξερω οτι μπορει να εχουν κανει λαθος (ανεβαζουν και αλλαζουν τιμες καθε μερα) και ειναι λογικο.. αλλα ξερω και παιρνω τα ρισκα μου. Αν απο την αλλη ενδιαφερομαι σοβαρα και το θελω κανω ενα τηλεφωνο.. και δεν το παραγγελνω ετσι.

Λαθος μεχρι κ απο το AMAZON εχουν κανει.

Και τελος απο το GETITNOW εχω παρει πολλες φωρες σε χαμηλότερη τιμη.

Θα συμφωνουσα απολυτα αλλα δυστυχως εχουμε ιστορικο παραδειγματων (ακομα και απο το αμαζον) οπου και δια τηλεφωνου/chat κλπ επιβεβαιωθηκε οτι ισχυει μια χαμηλη τιμη και λιγο αργοτερα (ή λιγες μερες αργοτερα) επεσαν ακυρα με αιτιολογια λαθους στην τιμη... Σιγουρα συμφωνω απολυτα οτι αν καποιος εχει απολυτη αναγκη να αγορασει κατι και πετυχει τετοια τιμη πρεπει να το διασταυρωνει οσο καλυτερα γινεται για να μην βρεθει να μπλεκει σε χρονοβορες "περιπετειες".

Τωρα εγω πχ θηκη δεν ειχα καμια αναγκη να παρω, ομως κατι παλια mp3 discs για το αυτοκινητο εχουν ξεφτισει εντελως και πρεπει να τα ξαναγραψω, οποτε η 10αδα με τα CD πιστευω ηταν και σε πιο "λογικη" τιμη και πολυ καλη περιπτωση...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μην μπλεξετε με αυτούς ένα μήνα τωρα περιμένω αντικατάσταση προϊόντος το οποίο το χρυσόπληρωσα και άκρη δεν έβγαλα παρά μόνο 190 τηλ να βγάλω άκρη μακρυα!

Δεν μου έστειλαν άκυρο θα της στείλουν δηλαδη της θήκες;

Καπως ετσι βγαινουν οι κυβερνησεις στην Ελλαδα...

• Like 5
Δημοσ.

Καπως ετσι βγαινουν οι κυβερνησεις στην Ελλαδα...

"Μόλις πήρα τηλ στο get it now μου είπαν οι θήκες θα σταλούν κανονικά :-) μια χαρα!"

"Έγραψε" ο φίλος μας!!

Δημοσ.

Γενικά υπαρχει μια αμφιβολία θα δείξει φίλε την κυβέρνηση την Ψηφίσες και εσυ το ξεχάσες;

Sent from my iPad using Insomnia

Η απάντηση μου στους 2 παραπάνω !

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Τελικά επικοινώνησα και μου είπαν ότι τα Verbatim DVD+R 4.7GB δεν είναι 10 αλλά 1. Να το έχετε το υπόψιν από εδώ και πέρα. Άλλη μια φορά άκυρο από εμένα. Καλά τους έχω γράψει τόσο καιρό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...