Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα σου έρθει ένα ωραίο μηνυμα που θα λέει "συγνώμη για το λάθος" (βασικά νομίζω ουτε καν συγνώμη, σκέτο λάθος) και θα σου ακυρώσει την παραγγελία σου. Αυτο μας το έχει κάνει αρκετές φορές αυτό το κατάστημα πλέον δεν ασχολούμαι :)

Δημοσ.

3,97 τελική μου βγαίνει.. 3,91 τα μεταφορικά.. Πάλι για 6 θήκες μια χαρά είναι..

άκυρο μου έχουν στείλει κι άλλη φορά αλλά και κουπόνι αν θυμάμαι καλά.. Οπότε θα δείξει Δευτέρα πρωί..

Δημοσ.

Το ωραίο με το getitnow είναι ότι τις περισσότερες φορές τα δήθεν "λάθη" γίνονται εντελώς τυχαία ΣΚ & αργίες που ο κόσμος κάθεται σπίτι και έχει το χρόνο να ψάξει...

Sent from my Lumia 710

Δημοσ.

Στα DVD... αν μπεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναγράφει η τιμή αναφέρεται σε ένα τεμάχιο (ακόμη κι εκεί που φαίνεται ένα κουτί των 10).

Δημοσ.

Μην μπλεξετε με αυτούς ένα μήνα τωρα περιμένω αντικατάσταση προϊόντος το οποίο το χρυσόπληρωσα και άκρη δεν έβγαλα παρά μόνο 190 τηλ να βγάλω άκρη μακρυα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μην μπλεξετε με αυτούς ένα μήνα τωρα περιμένω αντικατάσταση προϊόντος το οποίο το χρυσόπληρωσα και άκρη δεν έβγαλα παρά μόνο 190 τηλ να βγάλω άκρη μακρυα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Εγω παντως 2 φωρες που ειχαν προσφορα (η λαθος τιμη) και τις 2 μου το έστειλαν

Και μαλιστα στην μια αντι για 22αρα Philips αφου ειχαν τελειοσει μου εστειλαν 23αρα στην ιδια τιμη (120ευρω την 231T)!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...